Så trött på allt krångel!

jag är bara så trött.. behöver en ledig dag, tur att jag har en på onsdag, då ska jag sova till på torsdag!

jag är jättesnuvig, snuvan kom tillbaka, innan jag hunnit bli riktigt bra, så idag har jag nog snytit ut halva mitt hjärninnehåll. jag skojar inte, en hel jäkla plastpåse var fylld när jag tömde soporna efter jobbet... Jobbade i liften idag, ville verkligen inte vara i en lift där man är själv för jag kände mig inte helt hundra + att jag var tvungen att gå och snyta mig typ varannan minut, men så hamnade jag såklart i västliften där man måste flytta både en bygellift och knapplift på morgonen = dubbelt så mycket jobb + att jag fick den glada överraksningen att 3 medbringare var lagade som jag var tvungen att hänga upp själv innan liften öppnar klockan 9, det tog mig 50 minuter att hinna klart med allt, och då stressade jag som en tok med att ställa ut fållor och göra klart allt till klockan 9 så att inte gästerna blir arga för att liften inte öppnar när den ska.. suck!!
sen flöt dagen på i snigeltakt,, bytes dag, inte lika mycket folk, idag var det extremt lite folk så jag kunde sitta och sola, vilket i och för sig var skönt för det värmde gott på dagen när solen var framme, satt i fliströjan och gottade mig.. men västliften har såklart öppet längre än alla andra liftar för att folk ska kunna ta sig hem till sina stugor suck igen!

Men jag har ju glömt att berätta om morgonens höjdpunkt.. går till Pärlan lite stressad 20 i åtta.. och vad händer.. ingenting! den är död! ville inte starta alls.. faan jag orkar inte med att den krånglar mer, jag har hållt andan varje gång jag har startat den för jag har tänkt att "fan tänk om den inte startar", och imorse var det min verklighet... Jag tror inte det är meningen att jag ska ha någon bil här uppe, i alla fall inte hippo.. den har inte annat än krånglat sen jag började köra upp den till Idre, först kör jag av vägen, sen är min ängel till pappa så snäll att han kör hem den och fixar den, sen när han varit här med den så slutar kupévärmaren att fungera, och blåser bara kalluft, så det blev polaris på rutorna, jag bröt till och med av en isskrapa när jag försökte få bort isen från den då.. Efter det gick båda baklamporna sönder i veckan, och nu imorse startar den inte.. suck suck suck...

jag är så trött, vill bara gå i ide och inte komma ut förän till våren...


Kommentarer
Postat av: thomas

håll ut, carepackage på väg!

2009-02-01 @ 21:45:19
Postat av: Alex

du får ta de goda med de onda,

typ tänka på vecka 9 :p när den ohängde trollhättebon kommer hehe

2009-02-03 @ 18:10:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0