Soool!

Åh vilken underbar dag det har varit! Strålande sol och ingen vind, och faktiskt inte så kallt när man väl kom upp på fjället och åkte, lätt finaste dagen hittils! :)
Wille var lite ringrostig på skidorna först, men tog sig snabbt, och i slutet av dagen åkte vi skogsslingan i alla gupp som fanns där, och jo visst går det lätt för honom med 70cm skidor, men för en annan som har 154cm så är det ganska tungt att försöka svänga och bromsa i typ nysnö och hålla koll på en 5 åring, men vi hade roligt :)
Efter åkandet, gick vi upp till Afterskin, och Wille diggade bandet Midnight Express hårt, han satt och spelade luftgitarr hela tiden och sjöng ett "heej" i micken när basisten kom förbi.. Han fick till och med en cdskiva av dem efter, hahaha.. vill också vara liten och söt ;)

Synd bara att jag inte är ledig mer, men imorgon blir det nog mat på Tillfället på eftermiddagen efter att jag slutat jobba, men det får vi se imorn, om jag känner Wille rätt så kommer han sitta vid bordet längst fram och digga till bandet imorgon med *sötnöt*

Wille och Marika
Wille och Marika
Wille åker
Wille i backen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0