Britney Spears!

oj oj oj, vilken kväll, vilken show!
För en gångs skull så började jag och Anna att göra oss i ordning i tid så vi hade till och med tid att sätta oss på altanen och njuta av eftermiddagssolen med varsitt glas vitt vin =)

När vi kom till Globen var det låång kö men vi Hittade Olga Lahrin med vänner som stod ganska långt fram i kön,, kram kram hej hej och vips så stod jag och Anna där med :P
I sann Britney anda gjorde jag en favorit i repris, hade kameran mellan benen, men jag blev inte ens visiterad denna gången som jag blev 2004,
Då kommer jag ihåg att vakterna stod och lyste med ficklampa på de få som försökte ta kort med sina mobiler. Då var scenen på ena kortsidan, denna kväll var den 3 runda stora podier i mitten av scenen.. och det blixtrade överallt! haha.. snacka om att tiderna förändras!

Circus var en väldigt bra beskrivning på showen för den var helt crazy! började med att en dvärg kom ut på scen och fick igång publiken..

Hon hade med många bra låtar, men jag fick rätt i om hur många hon faktiskt skulle sjunga live, jag gissade på en halv och det var precis så mycket live det blev, hon sjöng ungefär halva everytime, då sittandes i luften som förra gången, men denna gången under ett stort paraply och hade dansare under sig som dansade med små paraplyer, det var faktiskt väldigt stämningsfullt!

Men det jag faktiskt nästan gillade bäst var när hon helt otippat i slutet av showen drog igång "hit me baby one more time" :)
Konstigt med mig, jag fastnar alltid för de gamla låtarna, eller det kanske inte bara är jag, men det är ju de man lär känna artisten med eller vad man ska säga...

Jag tyckte även att hon avslutade konserten väldigt snabbt, för man är ju van vid att artisten tackar, springer av scen och sen kommer tillbaka och kör ett extra nummer, meen inte fröken Spears, hon hade liten liten paus och sen kom hon in och körde womanizer, tackade för sig och sen när hon sprungit ut och alla konfettibomber var sprängda så tändes lamporna och det var dags att gå hem, lite snopen kände jag mig må jag säga..

men summan av kardemumman var i allafall att jag haft en jätteskön weekend i Stockholm med min Britney, så skönt att komma iväg och snacka skit med dig! TACK för att jag fick komma =)

dags att åka hem och dra på sig industrikläderna och stålhätteskorna och jobba till 22.24 ikväll. gud så jag längtar... NOT
men nyss fick jag ett väldigt glädjande telefonsamtal så det gjorde mig glad igen! =)
pusshej!

Påväg till Globen! =)

Circus dvärgen :P

"Förbandet" bjöd på vågad underhållning

Innan självaste Brittan gjorde ståtlig entre

som sagt circus var det!

Hon körde "slave for you" i lite bollywood stil, riktigt fränt!

Fina "Everytime" sjöngs stämmningsfullt uppe i luften

Här kommer jag inte ihåg vad hon sjöng men cool stageing och
frän kostym (om man får kalla dendär baddräkten det) :P

Avslutade mäktigt med Womanizer i polisuniform =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0