Kil och reseplanering!

Har haft en jättebra dag hos Hanna, vi sov ut och gick upp runt halv 12, åt frukost och åkte sen in till "Byn" för att titta lite.. gick in på Hannas jobb (ica) för hon skulle titta sitt schema för nästa vecka och grattis hon jobbar midsommarafton OCH midsommardagen, så där sket det sig att vi skulle ses och fira midsommar tillsammans.. men men sånt kan de va!
Åkte vidare till Forshaga hem till Hannas syster Elin och hennes son William och fikade. Mycket trevligt, fick även en kram av lillkillen idag, värmde lite i hjärtat minsann.

Åkte sen hem och tog det lugnt spelade lite yatzy, tittade på americas next top model och hade det allmänt gött, Hanna drog till sin fotbollsträning vid 18.30 och jag tittade på "Bröllops duellen" sådär film väldigt i genren chickflicks! En film som man kan se/ta sig igenom en gång men inte har lust att se igen ungefär..

På kvällen blev jag bjuden på grillad fläskfilé, rostade potatisar och champinjonsås, väldigt gott!

Vi har även varit väldigt produktiva på reseplanerarstadiet, har ringt och bokat bil hela Nya Zeeland vistelsen och även bokat hostel för en natt när vi kommer fram (känns inte som att man vill sätta sig i en bil direkt och köra ner till Nyssah när man har flugit i typ 2 dygn..) känns kanon! lite mer som att man snart är påväg även fast det är 2,5 månad kvar.. men det kommer gå snabbt, börjar ju jobba på måndag och då kommer tiden bara flyga fram (förhoppningsvis)

ne, kanske dags att sova, klockan är ju ändå ett..
godnatt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0