ASKE =)

Efter att familjen åkt i lördags kändes det jättetomt.. men jag sov hos Emelie och Hanna den natten och vi tittade på film och myste. (eller rättaresagt vi började kolla på film men jag och Hanna somnade innan den var slut :P)

Igår var världens finaste dag! solen bara stekte hela dagen och jag hamnade i Sydliften dit det inte kommer nästan något folk på helgerna så jag satt mest i solen och hade det gött hela dagen!! (vilket syns i mitt ansikte idag)

Idag stod jag i Askeliften, vilket jag inte riktigt tycker om då det inte finns någon toalett där och som tjej är det ganska jobbigt att gå ut i skogen när man ska pissa.. men men, mitt på dagen förändrades min dag till det bättre för då kom Peppe och Micke förbi och bytte av mig för jag skulle vara Aske =) så i 1.5h var jag Idres maskot-ren och sprang runt och spexade och kramades.. =D helt galet roligt! jag åkte rullband med skidskolebarnen och försökte få på mig skidskolelärarnas skidor mm.. hahah.. så skoj att få fjanta sig utan att någon vet vem jag är!

Galet vacker morgon igår!
fin morgon
Jag som Aske =)
Aske

förkylning suger!

Nu har familjen varit här i nästan en vecka, och med sig hade de några härliga dunderförkylningar som de så snällt delade med sig av... suck! men jag mår ändå hyfsat idag, igår ville jag dock bara krypa under jorden...
har varit ute och åkt telemark hela förmiddagen, åkte till och med specialen i Nord =) (svart backe) gaanska stolt minsann!!
nu sitter vi hemma och tar det lugnt, har spelat ett parti yatzy och ätit lite våfflor.. tror inte jag ska åka mer i eftermiddag, inte värt att riskera att antingen bli mer sjuk eller skada sig för att jag är trött i benen.
imorn börjar slitet igen och familjen åker hem.. skönt att jag får träffa dem igen om ca 3 veckor!
å glömde ju nästan, igår var jag och Johan ute och åkte lite pulka med August, han var lite tveksam till en början,, men jag tror han tyckte det va roligt i alla fall =)

Mosters älskling!
august

Telemark minsann!

Imorse åkte jag, Sanne och Hanna till skicenter syd och hyrde oss telemarksskidor..
mötte upp Johan utanför skidskoleområdet och fick en lektion i telemarksåkning.. vi höll oss i flacka backar och efter ungefär en timma hade jag fattat grejen och det kändes riktigt bra, men vi höll oss i gröna backar för annars fick man upp för mycket fart =P jag har länge varit tveksam till Telemark, men idag har jag verkligen ändrat uppfattning! det är asskoj!

Vid lunch drog jag och Hanna ner till byn för att handla mat till tacos och hon skulle hämta lite kläder, eftermiddagen spenderades återigen på telisarna, efter ett åk kände dock Sanne att hon behövde åka hem och vila lite, jag och Hanna kämpade på några åk till, men det brände ganska bra i låren och benen kändes som sirap så vi tog det mest lugnt och tog kort på varandra.. men vi höll ändå ut till runt 16.00.. när vi kommit till stugan inser Hanna att hon glömt sina jeans hemma. Så det var bara att köra ner till byn igen... :P

Nu har vi precis avnjutit en tacos-måltid och ska snart bege oss till Farfars och dricka varsin mojito =)
chip o haj!

Jag åker Telemark.
jag telemark
Hanna fräser fram!
hanna telemark

vilken uunderbar dag!

studsade upp imorse och var ute i backen 8.50.. fick åka nypistat i flera åk! =) heelt underbart!!!
speciellt i nordbackarna att kunna fräsa på i de svarta pisterna för att det inte är massa snöhögar utan bara manchester! oslagbart!!
Jag tror aldrig att jag åkt så mycket och intensivt på en och samma dag på hela säsongen, men det var verkligen en välbehövlig dag.. Mamma och August kom till Askelandet och vi grillade korv till lunch, senare på dagen stannade vi ostcaféet och drack cider på eftermiddagen innan vi gick till Tillfället och käkade kladdkaka och drack en cider till.. :P då slöt alla upp så vi hade lite familjeeftermiddag där, mys mys!

Nu sitter jag i stugan och bara gottar mig.. längtar efter middagen för jag är tokhungrig! och ikväll är det TP som gäller =)
pusshej!

Hela gänget i backen..
hela gänget


ostcaféet!
mackan, hanna, sanne

afterski och bobkörkort!

Det blev ingen mer skidåkning... utan vi gick till Intersport och kikade och sen satte vi oss på Tillfället och drack en cider.
Sanne känner sig sämre och sämre tyvärr så hon gick och lade sig och vi andra gick till afterskin, inklusive August =) han va lätt snyggast i sin nya Idre 2009 body och sina gröna hörselskydd.
Efter det gick vi till barnbacken för johan ville ta bob-körkort! trafiksäkerhetschefen behöver ju alla sorts körkort man kan få ;) och han klarade det galant måste jag säga!!
August fick även ett par nya goggles idag, asfräna!
Imorn säger internet i allafall att det ska bli minus 9 grader och strålande sol imorn förmiddag, jag hoppas verkligen att det stämmer!! längtar till imorgon för idag var en besvikelse rent åkmässigt...

ciao!

August är lätt snyggast på afterskin!
august
familjen Pihlström
fam Pihlström
Johan klarade bobkörkortet galant!
bob körkort

mer sol tack!

Morgonen såg ganska lovande ut, man såg lite blå himmel längre bort, men tyvärr gick det över till det sämre, började blåsa och snöa och vi åkte bara några åk, sitter hemma nu och myser istället och ska snart äta lunch så får vi hoppas på att det blir bättre till eftermiddagen!!
Sannes hals är inte helt okej heller så vi tar det lite lugnt idag.. om inte annat får vi väl invänta klockan till Afterskitime =P
hörs senare!

vi i liften

Dag ett!

Imorse vid halv åtta hörde jag Johan komma in i vårt rum och säga ska du gå till moster August, lämnar honom i sängen bredvid mig och går därifrån =P haha.. men det var mysigt med en liten pjamasnisse =)

Vi kom ut i backen vid halv 10 och åkte fram till 12 det snöade hela dagen, och det va lite småspik i luften när man åkte men det var bra före i pisten och vi njöt till fullo!
Dagens lunch bestod av Våfflor, August hade våffelpremiär idag kladdigt och klibbigt med grädde men han tyckte om den =) sen var det våfflor lite överallt!
vid ett åkte jag, Sanne och Hanna 15 mil till Mora och hämtade pappa, stannade sammanlagt 3 minuter för att sen köra 15mil tillbaka.. sjukt tråkigt, men skoj att Pappa är här nu!
och Hanna är här med oss också, jag bjöd in henne att sova med mig så kan hon gå till jobbet imorn och inte behöva gå upp så tidigt..

Imorn börjar afterskiveckan I LIKE!

Sanne är redo ;)
sanne
August våffelpremiär =)
våffelpremiär



La Familia! =D

Nu är de ÄÄntligen här :D
Jobbdagen igår gick ganska snabbt igår och för första gången på den här säsongen kom det inte någon eftersläntare efter halv 5 vilket gjorde mig ännu lyckligare!
Sen fick jag äntligen träffa sanne, Tina, Johan och August igen! som jag har längtat!
Och jag var rädd att August skulle bli ledsen när han såg mig för att han inte kände igen mig, men han skrattade, så jag inbillar mig att han långt in någonstans kände igen mig, =P
Jag och Sanne åkte ner till byn så jag kunde hämta min packning och maten jag köpt osv.. sedan hämtade vi upp Hanna och körde upp till stugan, åt fiskgrattäng och myste,
tillslut kom vi fram till att vi skulle gå ut och ta en öl/cider så vi pudrade våra näsor och begav oss ner till Kiken, det var faktiskt en riktigt rolig kväll trots att det var lördag, =) var fler folk än jag trodde där och Midnight Express spelade..
Men nu är det minsann dags att dra på sig långkallingarna och bege sig ut i ett snöigt Idre, här ska semestras!! :D

Mosters älskling!!
August och Sanne
SCCHKÅÅLL!
Sanne

Vad är väl en dag på jobbet?!

En dags jobb kvar, och när jag slutar är ääääntligen min familj här!! =D=D=D
Hoppas på att solen hittar fram bara, behöver den idag känner jag, lite segt att gå upp minsann..

Ha en bra dag
XOXO

Klantarsel!

Sitter hemma hos Hanna och tittar på när hon groggar, jag har lovat att vara chaufför ikväll så jag pimplar cola =P

måste berätta om min morgon,
Fick Västtransporten idag, gött tänkte jag, den går ganska snabbt att "göra iordning" på morgonen så då kan jag äta min frukost i lugn och ro, men ack så fel jag hade denna morgon.
Det började med att jag glömde stegen på vajern när jag satte igång liften, vilket resulterade i att stegen kapades rakt av, brytpinnen (säkringen rök) och hela vajern spårade ur nere vid dalstationen.. OOOPS! =P Så jag fick kalla på liftservice innan jag kunde fortsätta med morgonrutinen.. men jag var ändå klar 8.45 så jag hade i alla fall en kvart på mig att äta frukost innan liften öppnade.. Idag var det jättemycket barn som åkte i min lift så jag känner i ryggslutet att jag böjt mig ner mycket för att hjälpa dem på, men jag har ändå haft en bra dag på jobbet, även om den var seg som tuggummi ett tag!

Nu ska vi dra iväg på förfest innan det bär av upp till Kiken, och imorn kommer La Familia och Sanne, längtar så jag går av snart!! ska bli så himla skoj att ha dem här och visa "mitt Idre"

puss och hej!

pussgurkor

så himla vackert!

Ovillkorlig kärlek!
helt galet vackert, titta och njut!

En dag frågar en son sin far:
"Pappa, springer du en maraton med mig?"
Pappan svarar: "ja" och de springer sin första maraton tillsammans. 
En annan dag frågar sonen sin far igen:
"Pappa, springer du en till maraton med mig?"
och pappan svarar igen "ja, min son".
En dag frågar sonen sin far:
"Pappa, vill du göra Ironman tillsammans med mig?"
(4 km simning, 180 km cykling, 42 km löpning)
Och pappan svarar igen "Ja"...
Och här kommer videon till denna historia:


människohandel?

När jag kom till Dantes imorse kom Jonny (min chef) fram till mig och sa att Mia (min andra chef) hade ringt och bett om att få mig till bokningen idag, för det var tokbrist på folk, så jonny "sålde" mig som han så fint sa, så nu sitter jag i mitt lilla kontor igen i långkalsonger och underställströja, för jag hade ju bara termobyxor och täckjacka med mig, haha.. well well, de får ta mig som jag är ;) så det blev inte min sista dag igår... Med det gör inget för jag trivs så himla bra här =)

eftermiddagspromenad

När jag kom hem efter jobbet kände jag att jag behövde röra på mig så jag plingade på hos grannen och "lånade" deras Golden Retriever Jack och begav mig ut på promenad, ringde Anna och frågade om hon ville hänga på. Vi gick nästan ända ut till golfbanan och tillbaka så det blev en promenad på nästan en mil.. så skönt! Jack var jätteduktig, stark som en oxe men drog inte alls mycket =) är dock riktigt trött nu, så snart är det läggdax..
xoxo

Jack

bye bye bokningen!

Nu slutar jag snart för dagen och för iår på bokningen, lite vemodigt minsann.. Har trivts så himla bra här, men nu är det ut i liften på heltid som gäller igen, och snart kommer ju familjen och Sanne, 3 dagar kvar!! =D

Hejdå mitt lilla kontor!
kontoret

jag ska (typ) bli moster igen!

Ringde Nyssah i Nya Zeeland igårkväll, och mitt i samtalet säger hon "guess what, Im having a baby"
hej och hå! lite chock fick jag men GRATTIS NYSSAH!! :D ett julibarn är pågång så han/hon blir ett år yngre än August.
Ska bli jätteskoj att åka dit i höst, jag hoppas verkligen det blir av! så får man gosa med en liten bebis och inte bara kor och kalvar :P
Ska bli en såndär avlägsen moster som man får presenter av =)

em & Nyss


sol och Bobkörkort!

Solen har äntligen hittat till Idre! har jobbat i liften i helgen solen har bara gassat på mig! Har stått i bara underställ och fleacetröjan (utan ärmar) och jobbat, + mina pilotbrillor! heelt underbart!!

Idag var jag ledig vaknade några gånger på morgonen, och vid 10.20 stod jag inför valet att vända på mig och somna om och förmodligen sova bort halva dagen, eller sätta mig upp, ringa Hanna och tjata upp henne så vi kom upp på fjället nån gång..
jag tog alternativ nummer 2. och vilken härlig dag det har varit!!
Tänkte att jag hyr skidor idag eftersom det var ganska varmt och vi kom ganska sent för jag orkade inte hålla på att trycka bort massa snö med brädan, men efter ett åk insåg jag att jag faktiskt ändå ville åka bräda för det var inte så uppåkt som jag trodde. Samtidigt insåg Hanna att hon verkligen behövde valla sina skidor, så vi gick in till hyran och lämnade in hennes skidor, skruvade om mina hyrskidor så de passade hennes pjäxor och jag tog min älskade bräda istället,

Efter det flöt dagen på i ett rasande tempo. Vi svischade ner i backarna och bara njöt, Enligt yr.no så skulle det regna idag, men vi fick besök av solen även idag, =D.. (och fräknarna har bara poppat upp i mitt ansikte igen)
När våra ben sa att "nu är det dags att sluta åka" gick vi till Tillfället och käkade husman, (som idag var fläskfilé, potatisgrattäng och bearneise sås) så fick vi med oss Rikard och Erik till barnbacken där vi tog bob-körkort =)
helt galet roligt, och barnen i oss kom fram =D (jag var förövrigt kass på att köra banorna men jag klarade alla tillslut) =P

Och när vi sen skulle åka hem fick jag hjälp av grabbarna att byta torkarbladen på Hippo, (jag och Hanna insåg snabbt att det skulle bli för krångligt att försöka själva ;) men nu är det nya och fina torkare på!)

Nu på kvällen har jag, Hanna och Rikard kollat på film och ätit Ben & Jerryglass, riktigt bra slut på en riktigt bra dag!!

solsolsolsolsolsolsolsolsolsolsolsolsolsolsolsolsol!!!!
sol!
in action!
bob em
Hanna in action!
bob hanna
yeah! =P
bobkörkortet!
Snälla och hjälpsamma pojkar =)
torkarblad


vilken dramatik!

Jag och Hanna bunkrade upp med Tacos och Cola och bänkade oss framför tv:n till Melodifestivalen. Lyssnade och kommenterade alla bidrag, När första snabbgenomgången var kom Emelie hit efter att hon slutat jobba.
Jag låg och halvt kollade bort/höll för öronen under hela omröstningen och det sved i mig såfort Ugglas fick poäng, jag förstår verkligen inte vad folk tycker om med den låten, och sen när folkets röster började läsas upp  trodde jag att jag skulle få en hjärtattack När Caroline af Ugglas fick folkets 10 poängare.. Men som tur var så Räckte Marlenas jurypoäng till att hon skulle gå om THANK GOD! Jag ville ju helst att E.M.D skulle vinna men Marlena kommer rocka fett i Ryssland!Grattis Marlena, och lycka till!

Marlena

aj, aj, aj, aj!

Herrejösses vilken träningsvärk jag har i benen nu, jag anade det redan igår men idag är det fruktansvärt! kan inte resa mig utan att grymta och stånka som en gammal kärring.. Har gått fram och tillbaka till tvättstugan några gånger nu på förmiddagen och tvättat, och det måste se sjukt komiskt ut när jag försöker ta mig de 100 meterna till tvättstugan, kan tänka mig att det ser ut ungefär som att jag har skitit på mig, för jag kan lixom inte gå normalt utan måste gå med raka knän för annars skulle jag nog falla ihop.. hahaha

Och så hade jag ju tankar på att åka bräda på min lediga dag, men det skulle vara ungefär samma sak som självmord idag så jag la ner den idén så fort jag försökte ta mig ur sängen imorse.. :P

men jag tänkte ändå åka upp till fjället om ett tag och hämta min bräda som har varit på verkstaden och fått lite kärlek av Marcus.. och så blir det säkert en sallad på tillfället om jag känner mig själv rätt!!

smell you later!
xoxo


Heavy sleeper!?

Helt galet! Fick ett sms av Sanne i förmiddags "Hello Babe! förlåt att vi väckte dig inatt! puss"
Ehhh, say what?! jag har då inte vaknat och pratat med någon, och mobilen låg på nattuksbordet imorse när jag vaknade. Har altså svarat,pratat (mummlat) och lagt på i sömnen gosh vilken tur att det bara var Sanne som ringde och inte någon annan.. shit va pinsamt! men men jag lär ju varit riktigt snygg imorse med den sömnen hahahah

sover


Grattis Tina!

Ja må hon leva, Ja må hon leva uti hundrade år!!

Grattis på födelsedagen Tina =)

Hittade denna underbara bild som jag inte kunde motstå att lägga in, från när Tina fyllde 25 och hade 80-tals fest (en av de första gångerna jag var och hälsade på henne i Linköping!) *ler*
80-tal

Powerboxning!

jiiisses vad trött jag är, Emma frågade om jag ville hänga på till Skolan ikväll och powerboxa.. Visst tänkte jag, gött att träna, men herre jävlar vad jobbigt det var, fasar lite för hur mycket träningsvärk jag kommer ha imorn. Men det var ändå gött att träna ordentligt igen... vi gjorde allt ifrån att hoppa hopprep till att köra boxning mot sånadär pads, (metsar) eller hur det nu stavas.. sjukt jobbigt men skoj! Tack för att du drog med mig Emma!

boxhandskar

Bokningens mål!

I min egen glädjeyra glömde jag ju skriva att även bokningen nådde sitt drömmål igår, 70 miljoner! heeelt galet,, det firade vi med fika =)

mia häller upp vatten
Mia häller upp vatten i vår "pengaurna"
anslagstavlan

Milliondollar baby!

Idag skedde det, jag har nu sen jag började i bokningen sålt för över en miljon kronor!! =) så sjukt, det är så mycket pengar att jag inte kan förstå det!
ska fira med Emelie ikväll, det blir tacos och mys, Synd att inte Hanna är hemma och kan vara med och fira min lyckliga dag. men jag är glad glad glad =D

miljon

I am IDRE addicted!

Ja det är så sant som det är sagt, jag är kär i Idre, träffade Jonny (min chef) i backen igår när jag åkte bräda, och vi hamnade i nord 6-stolsliften och pratade lite, han frågade om jag trivdes, JA JAG ÄLSKAR IDRE och om jag längtade hem, Nej, jag läntar verkligen inte hem, jag längtar efter folket där hemma men jag längtar inte hem..

Jag försökte lära Emelie att åka snowboard igår och hon kämpade på jättebra! kan ana att hon är ganska öm i både rumpa och knän idag men tillslut kunde hon nästan svänga bra =)
Efter det gick vi till Tillfället och åt (ovanlighet) och sen gick vi och shoppade på Intersport, jag köpte en Idretröja och ett nyckelband..

På kvällen åkte vi hem och tittade på "Just my luck" med Linsey Lohan, riktig chickflick! den va bra =) just love chickflicks!!

Idre tröja
Tröja och nyckelband..


The winner takes it all!

så himla bra dag!
Jag lyckades boka på mer sista halvtimman och sen räknade jag ihop det med de bokningar jag gjorde för nästa vinter så sammanlagt sålde jag för 111 700kr idag, helt sjukt! =) så himla bra dag!!

Efter det åkte vi upp och bowlade och kors i taket, Jag vann! =D en timma gick jäkligt fort idag bara.. men det va skoj så länge det varade och vi hade halva priset så det var nästan ett "normalt" pris..

En kycklingsallad senare sitter nu jag och Emelie i soffan och har tittat på Wipeout, blev ganska besviken på det programmet, trodde verkligen det skulle vara nya stadskampen/gladiator style, men det var ganska rörigt och korta banor.. liten besvikelse, men jag ska ge det en chans igen nästa vecka..

Tittar nu på Sanningens ögonblick, har inte sett det innan, och jag måste säga att det var ganska mesiga frågor i början, "smygäter du godis" frågar de en ganska överviktig kille.. daah?! :P well well.. ska titta vidare så får vi se om han börjar svettas...

och imorn ska jag lära Emelie att åka snowboard, hon har aldrig provat innan, det ska bli jätteskoj!! =) kommer nog spendera förmiddagen i skicenter väst känner jag på mig.. hoppas verkligen att internet inte ljuger om vädret bara, för då finns det nog chans för lite sol imorn!!

ciao!

Bokning & bowling

Sitter på jobbet och har bokat in en herrans massa stugor idag, känner mig jättestolt! Har bokat in stugor för över 85000kr =D nu är det "bara" 30 minuter kvar, sen ska jag köra hem och byta om, så ska jag, Emelie och Claes åka upp och bowla, trevlig söndags underhållning! Efter det blir det förmodligen en sallad på tillfället också om jag känner mig och Emelie rätt hehe.
Hanna åkte hem till Kil idag igen jag tycker inte om det, för hon skulle ju inte lämna mig igen men det gjorde hon ändå :P hon skulle hem och prata med sin chef inför sommaren.. så det är väl en godkänd anledning antar jag men det är tomt utan henne, tur att jag har Emelie!!
ne, men in brist på saker att skriva slutar jag skriva nu :p återkommer med bowlingresultaten, (förhoppningsvis kommer jag inte sist) hehe..
pusshaj!

helg i Bokningen

Igår var jag på middag och Bio med bokningen, (eller del av personalen i allafall =)
vi käkade på grillen, och sen gick vi till Idres bio (som är en konferenssal med bioduk, så träsmaken i röven hade kommit redan 15min in i filmen :P) Vi såg Män som hatar kvinnor. Riktigt bra film! lite läskig i mitten men så är jag ju en fegis när det gäller film (chickflicks forever) =)

Efter det åkte jag och Hanna till Kiken, hade en riktigt trevlig kväll! 

Idag sitter på bokningen för jag jobbar helg där denna helgen, det är jag och Ann som jobbar denna helgen, känns tryggt för hon kan ALLT!
Sitter här i mjukisbyxor och idrefjälltröjan, det är ju bara jag och Ann här så vem bryr sig, kände att jag inte orkade dra på mig jeans imorse! :P
Å just nu är det väldigt lugnt i telefonen, den har varit tyst ett tag, lite skönt det med, för jag kan ju långt ifrån allt så när det kommer krångelsamtal så blir det jobbigt om Ann också pratar med någon :P
Å så måste jag ju passa på att tacka Hanna för Kolanapparna som hon köpte till mig ;) jag vet inte när "vanliga nappar" blev kolanappar, men de är goda de med ;) hahahaha sötnos!

Ikväll blir det andra chansen och kanske en omgång TP och mys mys mys!!


trött, tröttare, tröttast!

Morgonmötet var som jag trodde, värdelöst! VDn Jocke Johansson stog och babblade om statistik som vi ändå får reda på i slutet av varje månad, berättade att vi hade jobbat på jättebra i Januari när det var mycket folk, och att det nu skulle lugna ner sig i några veckor innan påsk,, daah! för det kunde vi inte räkna ut själva? Kändes som att han ville visa sig lite vilket i och för sig var bra, för jag har inte sett honom sen introhelgen i December men ändå.. kom igeen!

Jobbade i Ost idag, skulle sitta på toppen i 3-stolen mittenpasset, men Sarah som klagade lite på att hon hade ont i nacken och ryggen imorse fick ondare under dagen så hon åkte till läkarmottagningen och 45 minuter senare fick jag höra i kom-radion att hon skulle åka ambulans till Mora för att röntga ryggen för den kanske är bruten.. shit vilken tankeställare man fick sig då, så jag satt kvar på toppen till stängning.

Efter det gick ett gäng till Tillfället och åt för vi kände inte för att åka hem direkt, har nu suttit och gjort min ansökan till SCA och väntar på att Malin ska ringa med mer info om Sarah, men inget nytt än.. lite läskigt. Hoppas verkligen det inte är något allvarligt med henne!

ska gå och bädda ner mig nu för jag är totalt utmattad, kommer sova så gott!

till Mamma

Till min älskade Mamma.. Jag älskar dig! längtar efter dig!

snölykta

Städtant!

Satt i soffan och kände att jag började bli förslöad, så istället för att somna i soffan satte jag igång och städade:

diska - check
spisen - check
micron - check
toaletten - check
handfatet - check
duschen - check
dammsuga - check
moppa alla golv - check
plockat iordning - check
skakat mattor - check
vädrat huset - check

känner mig ganska duktig just nu faktiskt!


Protest!

min sambo Malin ringde mig förut och berättade att det ska vara ett möte om Idre Fjäll imorgon klockan 07.15 Kom igen!! varför tvinga upp alla som ska jobba i ottan. Vad hände med att ha kvällsmöte, eller i allafall klockan 18.00 eller något så att alla kan vara med, för de som inte jobbar kommer ju gå miste om mötet och alla som är där kommer vara jättetrötta och inte riktigt lyssna ändå.
Jag förstår inte riktigt vad de tänkte när de bestämde att ha det INNAN jobbdagen börjar, jag menar jag ska jobba till 17 det är en lång dag utan ett jäkla morgonmöte 45 minuter innan jag ska börja..
Och de tänkte nog inte riktigt på de stackare som jobbar 10 och 12 timmars pass på torsdagar, Hanna jobbar 8-18.30 ska hon då gå upp ÄNNU tidigare för att vara med på mötet? KATASTROF! jag garanterar att alla chefter som kommer hålla i mötet kommer ta ut kompledigt från lunch för att de gick upp och började tidigare, men det kan inte vi göra, tänk om alla skulle ta ut komp i liften för att vi började tidigare, jag skulle så vilja se hur de löser de då, liftarna måste ju vara öppna till 16.30. Ne Fy fan vad irriterad jag blev nu.. suck!

Tidig kväll..

jösses! Gick till Lodjuret en stund, fick med Emelie darling, När vi kom dit upptäckte vi dagens tema, bakochfram och utochin! så jag är inte sämre än att jag smet in på toa och vände byxorna utochin, (tänker inte vända dem bakochfram av estetiska skäl :P) och vände tröjan bakochfram. Vi köpte var sin cider och satt typ och tittade på alla som var/började bli väldigt fulla, kände mig plötsligt gammal och tråkigt, kan ju vara för att det är tisdag och jag inte alls var sugen på att festa i och för sig, men jösses, väldigt många vinglade, skrattade och trillade där inne (stackars de som jobbar där ikväll) Jag och Emelie drog efter typ 40 minuter, tror ändå att det kommer spåra ur snart och alla kommer bli utkörda för det var så man skämdes! Kalla mig tråkig men those days are sooo gone!

nu ska jag bädda ner mig i mitt duntäcke och titta lite på tv innan jag somnar och jag hoppas verkligen det är okej väder imorn så jag kan åka upp och åka bräda =)

puss och godnatt..

bakochfram

It´s a sunny day =)

Har varit ledig även idag, dagen började ganska mulet och blåsigt, jag och Sofie åkte upp till fjället vid halv 10 och åkte bräda, jag hjälpte henne lite med teknik, och gav henne lite tips, det var jätteskoj! men tyvärr skulle hon jobba kväll, så hon behövde åka hem vid 13.00.. Då fortsatte jag åka med Erik, Martin och Maria, jättetrevlig dag, och på eftermiddagen tittade solen fram, såå himla underbart varmt och skönt! har till och med fått lite lite fräknar idag tror jag minsann. =)

sofie
Sofie in action

Nu på kvällen ska jag till Lodjuret och dricka lite cider, en tjej i skidskolan fyller 20 så vi är ganska många som ska dit, ska bli jätteskoj!

ciao!
em


bye bye Sandra!

Idag flyger Sandra gos till Turkiet för att repa in showerna som hon ska uppträda med under kommande säsong i något varmt och skönt land som jag förhoppningsvis kommer att åka till och hälsa på! Lycka till älskade vännen! Jag hejjar på dig, du är bäst!!!

Kommer kännas tomt när man inte vet att du bara är ett telefonsamtal bort... <3
sandra


RSS 2.0