Fredagsmys..

varit en ganska lång dag idag..

Åkte till Skövde imorse och gick en långpromenad med Pillan uppe På Billingen.. fixade lite grejer och åkte sen hem till M-stad för att gå på Intromöte på SCA.. de sa väl inte direkt något nytt. men men det var ju obligatoriskt..

Efter en glass i Hamnen med Thomas så började min fredagsmys fredag med mig själv.. Mamma och Pappa åker Färjan till Kil och tillbaka i helgen så det är bara jag hemma.. (och Doris såklart)

har lyxat till det med en kebabrulle idag men jag orkade bara halva,, (förstår inte hur man orkar en hel) sen har jag ätit lite grönsaker och dip, tittat på Talang, och bara haft det "gött".. väldigt välbehövlig kväll!

Imorn är det Dop som gäller, jag ska sjunga "Himlen är oskyldigt blå" så den har jag spelat och sjungt massor ikväll så den sitter bra, kan den utantill nu (ifall jag blir blind inatt så kan jag fortfarande spela den) =P
och imornkväll är det Karlsborg som gäller.. riktigt laddad inför det!!

Har tittat mycket på tv ikväll och jag älskar verkligen olw:s reklam om fredagsmys.. melodin liksom fastnar i hjärnan och den kommer ju varje gång det är reklam så den sitter där nu.. men jag tycker som sagt om den =)

Olw:s fredagsmys reklam =)


ingen bugg...

Pratade med Helen för en liten stund sen och hon berättade att det hade blivit lite mycket denna helgen så de inte kunde åka och bugga imornkväll.. förstår henne verkligen, men ååh så tråkigt, jag har verkligen längtat efter att åka och bugga imorn i flera veckor!! ännu tråkigare är att jag inte har någon annan att åka med så det blir ingen bugg imorn =( fan...

Dagen idag har varit helt crapy.. regn regn regn hela dagen och då får man inte direkt jättemycket lust att göra något. Skoj att cykla in till stan när man blir blöt efter att ha tagit ut cykeln ur garaget liksom...

Ne.. denna dagen kunde vi lika gärna hoppat över...

BLÖÖÖ!

studio =)

När jag kom till Göteborg mötte jag upp Karin och Jennie, åkte hem till dem och packade med lite ljudgrejer och sedan begav vi oss iväg till Karins skola för att spela in!

Började med att spela in Pianobakgrunden till "där björkarna susar" som jag ska sjunga på bröllopet i sommar.. Lite jobbigt att spela in den eftersom pianoklinkandet går i ett hela låten så om man spelar fel är det bara att börja om från början även om det är i näst sista ackordet,, men efter några tagningar så gick det bra.. något litet småfel men det kommer bara höras för det tränade örat..

Efter det började vi spela in "sånglåtar" började med att spela in Sanna Nielsens låt "vågar du, vågar jag".. efter det fortsatte vi med "Save the best for last", en jättefin ballad som Elin i min klass spelade in på höstterminen, har lyssnat mycket på den för jag tycker verkligen om den.. så det lät lite konstigt när jag hörde mig själv sjunga i låten för jag är så van vid att det ska vara Elins röst i den..
Det gick så fort att spela in dem så vi hann med "Kärleken är" också. =) såå otroligt skoj att spela in och sjunga igen!! väntar spänt på att få höra när Karin har mixat låtarna

Efter studion Tog jag spårvagnen och mötte upp jossi, vi gick och handlade mat.. Har nog inte varit så hungrig på väldigt länge! magen kändes heeelt tom, tänkte inte alls på det när vi spelade in, men efter vart jag vrålhungrig!
men en god kebabgryta senare så mådde jag som en prinsessa igen..

en väldigt trött prinsessa dock för jag sov bara 3,5 timma inatt.. so its time to go night night..
ciao!

Tågblogg..

Sitter åter igen på tåget till Göteborg med en te och min dator.. blivit mycket Göteborg på senaste men jag klagar inte =) tycker om staden!

Ska ner och spela in pianobakgrund till En av låtarna till Mats och Pias bröllop, Karin är snäll och hjälper mig med det, sen ska vi nog spela in någon låt när jag sjunger också bara för att det är skoj =D

Känns så himla jetset att sitta på ett tåg med min laptop och blogga, kommer inte riktigt över det.. dagens tekonlogi I LOVE IT!!

Återkommer senare. puss o kram!


Hemma igen..

då ligger man åter igen i sin egen säng.. veckan med Wille har gått så otroligt snabbt!

I fredags åkte jag och Wille till Örebro och lekte på Lek o buslandet! så himla cool byggnad! och så perfekt för barn! jag är 22 och tyckte det var jätteskoj! lite jobbigt dock att laburinterna eller vad man nu ska kalla dem är ca 120cm höga så man får gå böjd hela tiden men som sagt det är ju till för barn :P det fanns massa roliga rutschkanor och allt är vadderat och färgglatt! fanns även ett inhägnat område där det fanns hundratals skumgummibollar (typ 7cm i diameter) och ett jättestort sjörövarskepp med kanoner som man kunde skjuta dessa mjuka bollar från, helt genialt! man får skjuta men det gör inte ont att bli träffad.. Synd bara att man inte har lika mycket energi som en 6-åring :p men jag tycker jag hängde med i WIlles tempo ganska bra iaf!

Idag har vi gått på Dansstationens dansuppvisning Fjärilsdalen, jätte söt liten saga och många duktiga dansare.. har även gjort Tackopizza idag, (har blivit lite av min specialitet tror jag minsann :D gott som fan är det i allafall!

Kommer verkligen sakna att inte kunna pussa på Wille som jag kunnat i några dagar nu, han är en helt otrolig liten kille! och jag har haft tokskoj på Gnejsvägen med honom, Anton och Markus!

Ett av bollhaven och lite laburinter...

sjörövarskeppet med kanonerna

Den brantaste rutschkanan jag sett, Wille skulle självklart åka baklänges..

Cool vulkan rutschkana!

Liseberg!

Igår vid 9 började vi vår färd mot Göteborg. Åkte via Skövde och Hämtade upp Sanne.. Efter att William frågat ungefär 1000 ggr om vi var framme snart var vi äntligen framme, körde lite fel i Göteborg med vi kom rätt ganska snabbt ändå tycker jag.. Det var ganska lång kö för att komma in på Liseberg med parken sväljer otroligt många människor! Efter att ha köpt åkband började vi åka, startade enligt tradidtion (efter att rainbow inte finns längre) med att åka Bergbanan.. Sedan fortsatte vi att beta av alla karuseller, William fick inte åka de "farligaste" för han är lite för kort än, så vi delade upp oss 2 och 2 med honom och åkte karuseller som Wille fick åka medans de 2 andra åkte något som han inte fick åka, så han fick åka massor han med, Dagen gick jättefort och vipps så var klockan 21,, då spelade vi lite på choklad/snackshjulen vilket resulterade i 2 chipspåsar, en liten plopp och en 2 kg geisha! =) har nog aldrig vunnit så mycket =D vid 21.30 började vi bilresan hem, alla somnade ganska fort förutom jag såklart, men det gick ganska fort ändå.. (hatar verkligen vägkamerorna bara =P)
Idag är det lek och buslandet i Örebro som gäller,, ska bli jätteskoj!!

Sanne och Wille i den nya barn berg-och-dal-banan Rabalder
eller som Wille sa, Rabarber hehe


Anton ska snart bli uppskjuten :P

Wille flyger flygplan!

I kön till Balder

Har nog inte kommit över än att vi vann en sån, nästan större än Wille

trevligt kvällssamtal!

Tittade på film, blev american pie 6.. visste inte ens att det fanns så många.. men det var underhållande, väldigt mycket nakenhet, konstigt att den ens får visas i USA, det är säkert typ 30-års gräns för att se den på bio eller så är alla 100 bröst man såg i filmen sensurerade... hahah
Anton höll sig vaken i typ 40 minuter men men..

Precis när filmen var slut fick jag sms från en ganska jätte uttråkad Sanne som också ville åka till Liseberg, och vipps, så bestämdes det att hon ska med, vi har ju ändå en plats kvar i bilen :D åh så glad jag blev nu! eller ja, jag var glad redan innan men alltid skoj att umgås med sannebabe!! (dela lite på "mammarollen" är också trevligt)

Ne om man ska ta och sova lite nu, gosgrisen bredvid mig har sovit i 4 timmar redan (eftesom han var så duktig och somnade utan protest när jag efter att ha läst en bamsetidning för honom sa att "nu är det dags att sova William") såå I have some catching up to do =P

thankyouandgoodnight!

the nanny!

Idag har jag flyttat till Gnejsvägen veckan ut.. ska ju ta hand om William och det ska bli himla skoj!!
Dagen idag gick jättefort.. vi åkte till Tina och lekte med henne och August en stund sen har vi lagat mat och spelat lite spel..

Imorn ska vi överraska Wille med att åka till Göteborg och gå på Liseberg. Han vet inte något,, Anton klanton försa sig vid matbordet förut om Liseberg, men jag tror att Wille glömde det lite iallafall.. ska i allafall bli himla skoj!!

dags att titta på film med Anton, återkommer imorn när vi åkt oss snurriga i alla karuseller =D (vet inte vem av oss som kommer tycka det är roligast, för jag blir som ett litet barn när jag är på Liseberg vill bara springa runt och hinna med att åka så mycket som möjligt, men man får väl ta lite "mamma" roll när man är där med william..

ciao!


vilken dag...

Dagen började bra, jag gick upp vid halv 8 för att äta frukost och skulle precis gå hemifrån när jag fick sms av Anna "magsjuk, Camilla färgar ditt hår kram spyan"
Redan då började jag tveka men jag tänkte att jaja.. Anna har pratat så bra om Camilla så det löser sig..
Kom dit vid halv 11 (Anna sa att jag kunde åka dit lite senare) och då blev jag sminkad, (vet inte varför) men det var ju kul i och för sig. Det var en jättesöt tjej som hette Karin som sminkade hon gick utbildning i Göteborg.
vid halv 1 började det färgas, Elin (en liten lärling) skulle färga mitt hår och då började jag tveka ännu mer, men jag fortsatte tänka att det är ju Camilla som blandar färgen och hon och Anna har säkert pratat om mitt hår.
Eftersom Elin är lärling tog hon ganska lång tid på sig och då fick jag lite inre panik.. och den var rätt för när vi hade tvättat ur färgen och hon fönat det såg jag förjävlig ut.. det var rödblaskigt med en blond kalufs ifram..

Så jag sa detta till Camilla och då skulle Gunilla (ägaren av "klipp er") att hon inte tyckte om modellerna som anna plockat ut för vi hade "krav" medans de hade fått säga nej till 10 st dagen innan som kunde tänka sig att göra vad som helst.. men va fan, jag går inte med på att se ut hur som helst! De på salongen sa att det var såå fint men det var det verkligen inte.och tårarna började rinna så då färgade Camilla om mitt hår i bruna toner så nu ser det riktigt fint ut, thank god.. Hade fått åka till ica och köpa färg annars.

Det tråkiga var att varken Sanne eller Pillan var nöjda heller, Pillans så kallade permanent är ett skämt! det är knappt lockigt, och Sanne tyckte i och för sig om f'ärgen men slingorna hon gjorde för några veckor sen var typ borta. Känns jättetråkigt att dagen blev så fel eftersom det var jag som "raggade" upp dem när Anna frågade om jag kände någon som ville fixa håret, det skulle bli så bra men blev så fel...

Så denna dagen vill jag gärna glömma, förutom att Linda som jag jobbade med på Ica för några år sedan ringde och frågade om jag ville sjunga på hennes dotter Englas dop den 30de, Klart jag vill! =)

Imorn börjar min vecka hos Alvilas, Marika och Timo ska iväg till och med söndag så jag ska bo hos de 3 dårarna Anton, Markus och William, ska bli jätteskoj!! känner på mig att det kommer bli en cp vecka! hahaha

Här kommer lite före och under och efter-bilder...

Före..

före
Efter första färgningen...
framifrån
från sidan.. typ ingen färg alls på vissa ställen som ni ser..
från sidan
Efter när Camilla färgat en andra gång...
efter


new look..

Nu är jag klippt! och jag är så himla nöjd! känns huur bra som helst! går runt med ett konstant leende och längtar till imorn när jag ska få färga iordning det också.. återkommer med bilder då, så länge får ni bara denna bilden :P

hår

Nu ska jag snart åka hem till Tina och gosa med August en stund..

Bytheway, vilken chock jag fick när jag såg att stadshotellets resturang/nattclub
brunnit inatt! helt utbrunnet och svart där inne, helt galet! lilla Mariestad liksom?!

no new look..

Pillans hår tog så pass lång tid att fixa så Anna kände att hon inte orkade klippa mitt hår idag.. lite surt för jag hade laddat för det men vi ska fixa det imorn.. Pernillas hår blev jättefint! men det var inte riktigt torrt så det blir inga efter bilder förns på Tisdag då jag har klippt och färgat det också..
och så ska jag på fotvård imorn! såå underbart, mina fötter verkligen skriker efter det!
dags att bara hoppa i mjukisbyxorna och ha en go söndagkväll!
ciao!

väntan...

det tar tid att permanenta, det kan jag lova! det var 3 timmar sen jag skrev mitt "före" inlägg och nu håller Anna på att ta ur spolarna ur Pernillas hår... och då är det säkert 10 moment kvar :P

blir ingen färgning på mig idag, "bara" klipp.. ska bli spännande, återkommer senare

Väntan..
väntan...

Före...

Nu sitter jag och Pernilla i Hamnen nervösa och solar lite, om ca 15 minuter ska vi gå till Hårsalongen och förändra oss ganska radikalt.. Pernilla ska permanenta sitt hår igen och jag ska kapa av en bra bit och färga det.. så här kommer förebilderna så återkommer jag senare när vi är omgjorda och snygga! =D
ses snart!!

Pernilla innan
Pernilla
Jag innan
em

Veckan som gått..

oj oj,, nu har jag varit lite slö med skrivandet, helt enkelt inte haft ork :P

veckan som gått har varit jätterolig!! Onsdagkvällen firades med god mat på Avenyn och lite drinkar på det..

I fredags hade jag "kalas" och det som gjorde kvällen så himla underbar var att alla "gamla godingar" kunde komma på samma kväll, Sanne, Sandra, Pillan, Jossi, Helen, Anna och Anna. Vi åt gott och spelade PartyAlias, drack rödvin och bara hade det trevligt!

Igår var det Eurovision song contest time, med Rosé vin i glasen och chips och dip på bordet lyssnade vi och kommenterade alla bidragen, Marlenas ljud var 1000 ggr bättre *thank god* och jag tyckte hon gjorde ett väldigt bra jobb! tyvärr så fick vi inte så mycket röster, men men.. Skoj att Norges Ola med fiola som kommentatorerna kallade honom vann, kanske blir en trip till Oslo nästa år?! =)



Ny resa bokad =D

Haft en kanondag i Göteborg,
Började med att jag ringde och Pratade med Norrlanders, och jag får lämna tillbaka min Ipod och få en ny för det är förmodligen fabriksfel på den =) så skönt att slippa krånglet med att reparera och skit!
När vi kom ner, hittade vi ett mysigt lunchställe och åt varsin sallad, sen var det dags att gå till STA-travel vid 15.00. Där fick vi träffa en jättetrevlig tjej vid namn Sandra, hon klickade ungefär en miljon gånger på sin dator och vi diskuterade fram och tillbaka och resultatet blev:

3 veckor på Nya Zeeland
2 veckor på Fiji
4 veckor i Australien
2 veckor i Filippinerna
och avslutar med 4 veckor i Thailand =)

Kunde nog inte vara lyckligare just nu. Åker 22 Augusti. Känns så himla bra och billigt som tusan kom vi undan! 21700kr för alla de flygningarna.. vilket med mellanlandningar blir 10 flyg.. så om man slår ut det så blir det 2170kr per flyg =)

Efter det hittade jag en födelsedagsklänning på Gina Tricot lite gladiatorstil, I love it!

Åkte sedan ut till Siba på Hjalmarbrantingsplatsen och hämtade Jossis nycklar, passade även på att köpa Ipodfodral för hon har personalpris så där sparade jag 75kr Thankyouverymuch!
Sitter nu och tar igen oss hemma hos Johanna, väntar på att hon ska sluta jobbet så ska vi gå ut och äta någonstans =)

ciao!

På tåget påväg ner till Gbg
Jag och Hanna
Min nya klänning =)
klänning

min dag idag!!

ja må jag leva ja må jag leva.. :D

Idag är jag en tjej på 22 Jordsnurr för att återkoppla till Lunarstormtiden ;)
Hade lite kalas igår med smörgåstårta. Fick en blender av Tina och Johan, och en rosa ipod av mina föräldrar och mormor och morfar.. :D men tyvärr så är det något fel på den för displayen lyser inte.. så det blir till att krångla med reparation det första jag gör om inte norrlanders kan byta ut den, vi får se, ska ringa dem vid 10..
Så himla typiskt, jag som varit emot Ipods hela tiden för jag tycker det verkar krångligt, men nu tänkte jag att well well, någon gång ska man väl lära sig.. å så är den paj från början... suck.

Hanna älskling är här nu och om 55 minuter åker vi till Göteborg :D:D ska boka vår resa, och fira mig lite! ska bli jätteskoj!! :D

ha en bra dag alla för det ska bannemig jag ha!
puss

min fina blender :D
blender
min nya (tyvärr trasiga) leksak..
ipod

Britney Spears!

Idag vid 9 släppes Biljetterna till Britneys konsert i Juli! Jag våldgästade Thomas för han har snabbare internet än mig, så jag torterade hans stationära dator medan han satt i soffan med sin laptop. Ticnets sida craschade typ totalt för det var väldigt många som ville ha biljetter, men efter ca 30 minuter kom jag äntligen fram! och fick 2 biljetter, så jag och Anna ska gå och se henne den 13de juli :D

Blev ännu lyckligare när jag hittade en x2000 biljett hem sthlm-skövde för 95 kr! nej ni läste inte fel.. trodde inte det var sant först!! :D

Dagen flöt på och på eftermiddagen åkte jag, Tina och August till Mormor och Morfar och fikade.. jättemysigt!

på kvällen har jag och Thomas tittat på 7 pounds, mycket bra film.. fick även en födelsedagspresent av honom, tusen tack! =)

Ne dags att sova, imorn kommer Hanna älskling hit! har saknat henne!! och så kommer släkten för att fira mig lite och käka smörgåstårta., men mer om det imorn..

puss och godnatt

Britney here we come!
biljetter
August och mormor
August och Mormor
Tack Thomas!
ljus

Finbesök från skåne!

jaha, då var ännu en  helg förbi.. i Fredagskväll fick jag finbesök av Elin Månsson. För er som inte vet så var hon en av de tjejerna som reste till Australien samma dag som mig och Sanne och vi bodde tillsammans en tid på Flinderstreet i Sydney.
Vi grävde fram 2 cyklar i garaget och cyklade ner till stan och tog 2 cider på Buffalo och bara snackade strunt (sånt som vi tjejer är bra på).
På lördagen gick vi en vända på stan, tog en Klings mjukglass i hamnen. Måste ju visa Mariestadspärlor när hon är här, det blåste ganska bra så det var brain freeze på hög nivå men det är alltid lika gott :P
På eftermiddagen körde vi till Skövde och mötte upp miss Sanne. Började med en fika på Pims och sedan gick vi vidare till Mangos och åt som alltid god mat =) Hur mysigt som helst.
I förmiddags skjutsade jag henne till Tåget.. Har haft en jättetrevlig helg. Hoppas att hon och Matilda kan komma upp snart igen, det skulle vara superskoj!!!

resten av dagen har jag tagit det lite lugnt och sedan i eftermiddags gick jag ut på en lång powerwalk som slutade hemma hos Tina och August, Johan hade åkt till Stockholm för han skulle vara där tidigt imornbitti på jobb och det gick inga tåg tidigt nog. Lekte med August och jag och Tina var säkra på att han försökte imitera ljudet av en Tupp idag!! han är så jäkla frän. Lär sig något nytt varje dag.

imorn ska jag upp och sitta klistrad framför datorn vid 09.00 för då släpps Britney biljetterna till Globen den 13 Juli.. jag ska ha biljetter till mig och Anna a.k.a Britney ;)

Jag och Elin äter glass i hamnen
em och elin
Sanne och Elin på Mangos
Sanne och Elin
Sanne, jag, Matilda, Sandra och Elin i Cairns Australien för ett år sen
Tjejerna i Cairns

som vanligt...

Åkte hem till Tina och August på förmiddagen, och så gick vi ner till Marknaden som är 2 ggr om året, gick runt och tittade lite, men det är ju liksom samma saker varje år, så det tog väl typ en kvart sen hade vi sett allt :P Köpte lite maknadsgodis och postitlappar, och som vanligt för marknadsdagen så regnade det även idag, förstår inte varför det alltid ska regna dagarna då det är marknad.. det slår aldrig fel, så tråkigt!!

sitter nu hemma och bara tar det lugnt, jätteskönt!

Sötnosen redo för att gå på stan..
august
Men det regnade lite så han fick bli grottmänniska
grottman
men det var ju inte så roligt, roligare att titta fram :P
titta fram

confessions of a shopaholic...

ja, jag erkänner det är lite för roligt att shoppa just nu, köpte en handväska när jag var i Skövde med Sanne igår och idag sprang jag förbi ett par trekvarts jeans som jag inte kunde motstå.. men nu får jag ta och skärpa mig, måste spara pengar!!

har haft 2 jättesköna dagar nu, skövde med Sanne igår som sagt, hann även med en fika med Pillan, och på kvällen var jag hemma hos Tina och August och lekte,

Idag har jag umgåtts med min mor som var ledig idag, vi åt lunch på stadshotellet, efter det har jag och TIna varit hemma hos Lars, (vår farbror) för han fyller 60 år idag.. Vid halv 5 skulle Tina på rehabträning för sin rygg så då tog jag och August en promenad i det fina vädret och sedan lekte vi tills Tina var klar,, det gick galant! inte en tår *stolt*

Sitter i soffan nu och tar det lugnt, är jättetrött! Imorn är det "marken" (marknad).. alltid samma saker men alltid lika skoj att gå och titta!

ciao!

Barnvakt

Har vaktat Elliot och Matilda ikväll.. De var superglada hela tiden och när de såg min kamera ville de att jag skulle ta kort på dem hela tiden, så sött..

Inte speciellt jobbigt att leka med dessa glada busfrön =)
elliot och matilda

mvg!

Tog en ganska lång sovmorgon idag, såå skönt!

cyklade sen till tina vid 13.00 och åt lunch med henne och August, de skulle till BVC vid 15 så vi tog en promenad till sjukhuset i det sköna vädret.

Jag passade på att åka förbi komvux och hämta ut ett samlat betygsdokument på det jag läste förra hösten, finns inte många ord som kan beskriva hur stolt jag är över mig själv just nu!! =)

Keps-August redo för en promenad!
August
*lycka*
betyg

sköna maj välkommen!

sorry för bloggtorkan, har inte orkar..

Maj hittils har varit jätteskön, varmt och soligt, promenader och glass =)
i fredags var vi hemma hos Fam, Alvila och firade William, som fyllde 6år.
Igår var jag i skövde med Anton och hittade 2 par jättesnygga shorts åt honom,
och sen har jag varit hemma hos Tina, Johan och August en del!! Idag klappade han händerna för första gången,
så gulligt! ikväll har mamma och pappa vinprovning så jag ska vara lite chaufför och sen ska jag nog träffa Thomas
och ta en promenad, vi får se vad som händer!

Mariestads fina hamn
fina hamnen
Wille, Anton och Tina hoppar studsmatta
studsmatta

valborg

Valborg är lite av en helig dag för mig.. att gå till Alhagen och titta/lyssna på Blåsorkestern (förutom de åren då jag var med och spelade i den) Lyssna på Mamma (och även nu min syster som är med i Kören) och titta på när de Förhoppningsvis får fyr på elden,, och det var precis vad jag fick göra i år =) träffade på några gamla bekanta också och hade det allmänt trevligt!

Efter det var det dags för årets första hamburgare, ack så god den var!! =) Pappa är mästergrillaren så är det bara!

Vid halv 10 åkte jag vidare till Pernilla i Skövde, hann inte mer än komma dit och byta om så skulle vi typ gå ner på stan, men shit vad folk det var ute, det var helt hopplöst att komma in på Husaren, vi gick till Harrys, där stötte Pernilla på sitt ex som hon stod och pratade med en stund, han trodde att han skulle kunna få in oss på Husaren, då började jag känna, men varför krångla?! kommer ändå vara smockat med folk där inne, kalla mig gammelmodig, men jag hade mycket hellre satt mig ner och tagit en drink på Harrys, men men, vi gick tillbaka till Husaren och som jag redan anat så kom vi inte in denna gången heller...
Vi gick vidare till Krikelin, vet inte när jag var där senast, Pernilla och killen som jag inte kommer ihåg namnet på satt och pratade hela kvällen, kände mig ganska fånig som bara satt där för jag kände ingen annan, och hade inte direkt lust att gå och bara börja prata med okända människor så jag gick hem till Pernilla vid ett. inte riktigt vad jag hade planerat för valborgs utgång.. men men.. så kan det va.

Nu ska vi åka till min prins William om en stund för han fyllde 6år igår =)
puss o kram

blåsorkestern
Jag och Prinsen på hans 6års dag!
jag och Willam
Pappa, grillmästaren
pappa


bye bye Hippo.

Igår var sista dagen i Hippos liv, nu står den på bilskadecentret och tillhör inte oss längre.. känns lite konstigt då bilen varit i familjen sen 1999... men men, den har varit med om mycket, hälsat på rådjur och dansat i diken osv ;)

lite vemodigt ändå att lämna bort den..
hejdå Hippo
hippo

RSS 2.0