inbrott...

Igar hade jag lite feber pa formiddagen igen, sa jag bestamde mig for att stanna hemma och sova bort skiten. Hanna gick och solade en stund. Pernilla och Sandra akte ivag pa en liten tur.

Eftermiddagen slappade vi och sen gjorde vi iordning oss for att ga in till lite mer av centrum av Ao Nang. Hittade en jattemysig resturang dar man satt pa en takterass och at. Vi bestallde grillspett och bakpotatis allihop. Det var huur gott som helst! =)

Igar var det lite festival har, sa vi gick och tittade pa alla fantastiska kreationer (de gor typ blomdekorationer som flyter pa bambu eller nat som man skickar ut i havet nar det ar morkt med ett ljus i som ska bringa lycka och framgang) vet inte hur lange de har fixat med dessa for josses vad fina nagra var!

det var aven manga som skicka upp ljuslampor i luften, som jag tror var en symbol att man skickar upp ett ljus till nagon som gatt bort. valdigt fint med massa brinnande ljus i luften med!

Nar vi kom hem upptackte vi dock att vi blivit av med pengar, for nagon hade brutit sig in i var lagenhet genom badrumstaket.. sa javla trakigt att det ska handa nagot sant nar man snart ska aka hem, men vi har nog gemensamt kommit fram till att vi inte tanker lata det knacka oss, utan vi bryter ihop och kommer igen..

What doesnt kill you makes you stronger!

Lyckades for en gangs skull platta iordning haret lite.


Lycka pa hog niva!!! =D

fina kreationer!

Fina kreationer 2


Min och Hannas kreation =) vi skickade aven med varsitt

personligt brev...


Sjosatt och pavag ut till havs!


Kommentarer
Postat av: mamma

Bra tjejer låt er inte nedslås av så triviala saker som pengar det är ju bara att ta ut i väggen eller hur mimms Man lär sig alltid av misstag så lev väl kram

2009-11-03 @ 09:16:11
Postat av: thomas

synd att ni blev bestulna :( men det är ju bara pengar som sagt, hade nog varit värre att bli av med nödvändiga saker.

2009-11-03 @ 16:33:57
Postat av: Bengt-Arne

Håller med föregående inlägg men man blir så förb./arg.

Krya på dig, många kramar.

Bengt-Arne och Maggan

2009-11-03 @ 21:36:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0