Usch, nu borjar jag trottna!

Det var nog tur att jag inte kom at nagot internet imorse nar vi antligen kom fram fran var resa, for da hade det statt mer svarord an vanliga ord tror jag.. men for att aterberatta lite..

Vi steg upp vid 6 igar morse for att bli hamtade och korda till farjan till Koh Tao.. Minibussen var lite sen men det va ingen fara med de.. vi akte bat, och fick till och med lite somn till dar.
Nar vi kom fram till Koh Tao gick vi till Foretaget till nasta bat vi skulle ta och fraga om vi kunde fa lamna vara vaskor dar tills baten gick 4 timmar senare. Visst inga problem =) gott tankte vi
Vi gick och at frukost/lunch och satt och spela kort for att fa tiden att ga.
Nar vi kom tillbaka till kontoret sa sa de till oss att deras bat skulle inte ga idag, men vi kunde betala 200 baht till och fa aka med en annan bat, What! tankte vi, varfor ska vi behova betala mer for att deras bat inte skulle ga?!
Svaret vi fick var att antingen fick vi betala eller sa fick vi aka med deras bat nasta dag.. men vi skulle ju mota upp Pernilla och Sandra i Bangkok sa vi kunde ju inte vanta ett dygn, sa vi fick glatt punga upp lite mer pengar och fick aka med den andra baten..

Nar vi kom fram till Piren pa fastlandet, sa var vi inte vid vart foretag, for vi hade ju dessutom bokat en connecting buss.. nar vi fraga dem, fick vi svaret att vi skulle satta oss ner och nagon skulle hamta oss inom 30 min.. och det gjorde de som tur va, Vi 2 och 2 australienare akte med minibussen in till centrum i den lilla staden (nu var klockan runt 17) och Han som korde sa att Bussen skulle komma och hamta oss 20.40 fran den resturangen han nu slappte oss vid. jag fraga honom typ 4 ggr for att forsakra oss om att det va precis har osv... Vi gick alla fyra och kikade runt lite, at lite mat tillsammans och bara vantade. vi gick tillbaka till resturangen vid 20.00 for att forsakra oss om att vi var pa plats. 20.45 fragade vi om inte bussen skulle komma snart, da fragade hon oss om vi var redo.. Halla?! vi har ju suttit har och vantat i 45 minuter.. Da nagra minuter efter kom samma minibuss som kort oss 4 timmar tidigare, och kor oss i en kvart till dar den stora bussen star och vantar, har ingen aning om hur lange den statt dar och vantat, for direkt nar vi 4 gatt pa sa aker bussen.. fick efter nagra om och men platser bredvid varandra, och sen flot val bussresan pa, eller hackade kan man saga med de vagarna de har har i Thailand.. =P

04.17 var vi framme i Bangkok, och nar vi efter ett tag kommit igenom havet med taxichaufforer och plockat upp vara vaskor, sa forsokte vi lista ut vart Kao san road lag, for det var dar vi skulle bo, taxichaufforerna var snalla och sa att det lag pa heelt andra sidan Bangkok, men Pernilla hade forvarnat oss om att de skulle saga de, och att det lag typ 2 gator bort, och det gjorde de, sa det va tur att vi inte tog taxi dit. =P

Pernilla hade varit gullig och bokat rum till oss, och betalat forsta natten sa vi inte skulle behova krangla med de, men att man inte kunde checka in innan 06.00 for da borjar en "ny dag" dar.. Sa vi gick till mc Donalds och at frukost (mc chicken hamburgare =P) och fordrev tiden till 05.50.. gick sen till hotellet glada och trotta och tankte att vi antligen skulle fa sova!! meeen saklart skulle de krangla, for nar Pernilla bokat sa hade inte hon i receptionen fattat att det skulle vara for inatt (den 13de) utan den 12e och att vi inte alls kunde checka in 06 utan incheckning var vid 13 ( for Pernilla och Sandra var det iinga problem att checka in 06 morgonen innan) sa vi hade kunnat ga direkt och lagga oss vid 04.30 eftersom vi inte kunde fa tillbaka nagra pengar for natten som redan var betald, och fick nu betala for 3 natter till och inte bara for 2 som vi tankt oss.. SUCK! det ar inte sa mycket pengar, ca 90kr var, men nar man rest i 24timmar och bara vill slippa krangel sa blir det bara for mycket! sa det var 2 valdigt sma tjejer som antligen 06.15 fick sova..

Kandes battre nar vi vakna vid 12, och idag har vi gatt och strosat har pa gatan, och kikat pa mojliga vaskor vi vill kopa som nytt handbagage.. och vi har pool pa taket dar vi bor sa vi kan battra pa brannan om formiddagarna nu innan vi aker hem pa tisdag..

oj va langt det blev, men nu kanns det battre nar jag skrivit av mig lite, =)

puss o kram alla dar hemma, jag saknar er! vi ses snart =)

Kommentarer
Postat av: Bengt-Arne

Ibland kan det verkligen strula till sig. Ha det bra många kramar tillbaka.

2009-11-14 @ 08:57:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0