Fiji time, fiji way!

oj oj oj,, kanns nastan konstigt att sitta vid en dator igen.. har varit ute och hoppat mellan oar i 10 dagar. Vi forsokte ga in pa internet som fanns pa en o, men nar inte ens forsta sidan hade visat sig efter 15 minuter gav vi upp.. sa jag ber om ursakt for dalig uppdatering, men dar har ni varfor =P

Nar vi kom till Nadi var klockan 23 och vi litade blint pa att personalen skulle hjalpa oss pa flygplatsen, och de gjorde de med bravur! de tog emot oss i ankomsthallen och vi fick varsitt snackhalsband, blev slussade fram och tillbaka mellan kontor och blev sen placerade pa en bank for att vanta pa var chauffor, blev korda till hostellet vi hade forbokat och deckade typ 5 minuter efter vi lagt huvudet pa kudden, vi fragade i receptionen nar vi kom, nar bussen som korde till Hamnen skulle komma pa morgonen och fick svaret "when ever you want" jahapp tankte vi.. men vi hade blivit varnade pa flygplatsen att den skulle komma typ 7.15-7.30 sa vi gick ut vid 7.15 morgonen darpa, och vips dar stod bussen, hade vi varit nagra minuter senare hade vi missat den. meen vi hann med, kom ut pa baten och borjade vart o aventyr.. har hoppat mellan 8 olika oar och sett en massa roligt! Hojdpunkten var nog nar vi snorklade med hajar (forlat mamma) men jag har alla armar och ben i behall.. de va asfrant! klappade till och med en ;)

Fick aven lara oss uttrycket Fiji time, Fiji way ganska snabbt, det vill saga att ingen sker nar det ska. Maltiderna holl val tidpunkterna ganska bra, men nar det var dags att ata, eller dags for nagon aktivitet sa slog nagon i personalen i en trumma,, sa jakla praktiskt, bara att lyssna efter trumman (som en mat och sovklocka ;)
Det har tyvarr regnat ganska mycket har, men vi har fatt nagra dagar med sol och kunnat battra pa den icke existerande solbrannan =)

Traffade manga roliga och intressanta manniskor pa vagen, men de som satte mest spar var ett par fran USA Matt och Julie, Underbara manniskor som vi umgicks mycket med, sista kvallen Friade Matt till Julie, och det var valdigt skoj att fa fira deras speciella kvall med dem!!

Nu skulle det egentligen komma en rad med bilder men det tyckte inte denna datorn, sa ni far sta ut till imorn (eller dagen efter) nar vi kommer till Australien..

Saknar er dar hemma!

puss o kram



Kommentarer
Postat av: mamma

Skönt att få ett livstecken saknar dig kram

2009-09-21 @ 09:55:06
Postat av: Bengt-Arne

Bra att höra från dig och akta dig för hajar.

2009-09-22 @ 16:33:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0