nollan Emelie!

Hej å hå,, nu har nollningen kommit igång på riktigt, vi går runt i farbror Frej liknande mössor och skyltar som är ca 50cm breda, och dessa ska vi ha på oss 24 timmar om dygnet i 2 veckor :P

Sitter här med några härliga tjejer på förfest nu och ska snart gå på party med djungeltema =)

En fin nolla

2 andra fina nollor Edith och Erika

första natten i Linköping!

Nu ligger jag här i min nyinköpta säng, i nytvättade lakan och tittar ut över ett hav av flyttkartonger och ikeapåsar...

Gick bra att få med allt och pappa var en klippa som hjälpte mig skruva och fixa här i lägenheten, så nu är allt det tunga på plats, och jag har fixat iordning det mesta i kokskåpet med tallrikar och glas osv..
får ta det lite då och då i veckan varvat med skola och nollning!

Ska ta kort också, men det får allt bli lite mer ordning först :P
dags att sova, imorn börjar det :D ska bli jätteskoj!!

godnatt

tjejkväll!

Nu har mina underbaringar precis gått hem.
Har haft en underbar kväll med taco/kräftskiva, Rappakalja, massa tjejsnack och mys!
ligger i min säng för sista gången, imorn smäller det!!!

massa goda kräftor ;)

en hattpuss

Underbaringar <3

sista rycket!

Handlat basvaror på ica = check
packat de sista kläderna = check
dammat, dammsugit och moppat = check

kors i taket! jag tror minsann jag är redo för att flytta imorgon och klockan är bara 14.40 =)

Nu längtar jag bara tills lite senare idag då mina tjejor kommer hit och vi ska ha tacokväll/kräftskiva!
(äta tacos med kräftutstyrsel)

Igår fick jag finbesök av Magnus i en timma, han var påväg upp till Idre. Han har nämligen fått 3 månaders provanställning på ett snickeri i Höganäs, så han var tvungen att åka upp och packa ner mer saker, betala räkningar osv.. sen kör han ner till skåne igen imorgon för han börjar jobba på måndag.
Tycker så synd om honom som måste köra hela vägen själv, men jag ska ju flytta jag med så jag har inte tid att åka med honom. Så glad för hans skull att han får jobba med det han är utbildad till och inte gå och vänta på att Idrefjäll ska ge honom några ynka timmar här och där.

dags att hoppa in i duschen tror jag minsann, duscha bort alla dammråttor som bosatt sig i mitt hår efter städningen :P
Imorn bor jag i Linköping!!! :D

börjar se ljuset i tunneln!

denna dag har mestadels bestått av rensande, plockande, packande och slängande..
men det har gett resultat, jag ser numera både mitt soffbord och mitt skrivbord =)
räknar med att kunna avsluta packandet av grejer imorgon och ge mig an kläderna!

var in till Skövde en sväng med, och hade totalt glömt att matfestivalen äger rum i helgen så det var lögn i helvete att hitta en parkeringsplats, Sandtorget = fullt med karuseller. Åkte vidare till bakom teatern = fullt med karuseller. Åkte vidare till Polisen = där har de fått för sig att bytta ett nytt stort hus, tror det ska bli ett tingshus eller nåt sånt.. GAAH var precis påväg att vända och åka till commerce men då hittade jag en parkeringsplats utmed vägen lite neranför polisens parkering och HAHA där var det t.o.m. gratis! thankyouverymuch!

Gick till optikern och checkade synen, det är fan inte billigt att se dåligt, drygt 1800kr fick jag punga ut för ett halvårs linser!? jag tycker att staten borde betala mig för det! Jag menar hur mycket tjänar inte de på att jag har linser istället för en personlig assistent som jag hade behövt om linser inte fanns! tänk på den ni!

men men efter att jag blivit halvt rånad så fikade jag med bästa Pernilla på rådhuset, sista gången vi träffades innan jag flyttar till andra sia sjön.. sorgset men som hon uttryckte det, "du åker ju i allafall inte till australien" hehe.. och hon har idag fått tag på en lägenhet i Falköping, så enligt eniro bor vi snart 193,2km från varandra. Ett stenkast i norrland ^^ :D

ne men dags att sova så jag kan vakna upp till ännu en dag av sortering, packning och slängning
godnatt


semster!

Har det så skönt här nere,, vi gör vad vi känner för och bara "är"

i Söndags var vi in till Helsingborg en sväng och gick upp i Kärnan, som är vad som finns kvar av Helsingborgs slott. och 191 trappsteg senare stod vi där uppe, och hade en fantastisk utsikt!

Sitter i trappan under valvet och tornet bakom mig är kärnan

Magnus påväg upp...

Glada att vara uppe efter 191 trappsteg :P

Jag står och tittar ut över Danmark

Kung Magnus bevarkar sitt slott ;)


På kvällen drog vi ner till Malmö och gick på Malmöfestivalen.. Tittade på Melissa Horn med Magnus syster Caroline, hennes man Anders och deras son David. Efter det åkte de hem, och jag och Magnus mötte upp Sofie, en vän från Idre. Vi gick och käkade och mötte senare upp med Linnéa och Joakim (även de vänner från Idre)
Vi gjorde ett försök att gå till stortorget där Winnerbäck spelade men insåg ganska snabbt att det var way för mycket folk, så vi satte oss på Harrys uteservering och tog en öl istället =) Väldigt trevlig kväll!

David charmade alla med sina Peltor Kids och nappen i munnen

söta Linnéa och Sofie


Igår tog vi oss ut på en cykeltur till Mölle (drygt en mil från Lerberget där vi bor) Det var jättefint att cykla utmed havskusten och längsmed en gammal järnväg där det fanns några stationsbyggnader kvar. Synd bara att det började dugga när vi var halvvägs hem så man blev lite blöt..

Lyckades ta en bild där vi båda var med :P

Magnus sadel var väldigt obekväm :P

Magnus och hans pappa och en väldigt låång raksträcka fd tågräls

ärligt talat visste jag inte att man kunde odla majs i sverige!!
hahah tror ni jag blev förvånad eller?


kräftskiva.

Har det mysigt här nere i Skåne, igår var jag väldigt trött hela dagen, vilket inte är så konstigt kanske eftersom jag gått upp 05.10 hela veckan..
Men igårkväll åt vi, Hela magnus familj i allafall kräftor, mina första kräftor på 7 år.. Det var lite skrämmande för jag har ju alltid tänkt att ne, sånadära röda läckerheter får jag aldrig mer äta, men nu får jag ju det!
Det var jättegott!! precis som jag minns det =)

Första offret :P


Idag ska vi dra vidare till Malmö och Malmöfestivalen där Lars Winnerbäck spelar ikväll =)
och vem vet kanske äta en och annan Langos med ;)

Hörs i veckan!

vatten vatten vatten

När jag kom till jobbet imorse så hade någon glömt stänga en vattenkran igårkväll så vi hade ca 2000L vatten på golvet.. fun!
så denna dagen gick mest åt att dammsuga vatten.. vi kom igång vid 11.20 och jag slutade ju 12 så det kändes som en väldigt värd dag...

well well, slutat för denna sommarn nu =) skåne nästa!

en jobbdag kvar.

eller ja, jag jobbar bara till 12 imorn, för sen kommer Magnus och så ska vi köra vidare till Skåne för lite välförtjänt semster nere hos hans föräldrar! 6 härliga dagar får vi vara tillsammans, såå skönt att ses lite mer än de få timmar en futtig helg innehåller som det blivit hela sommaren..

efter jobbet idag åkte jag och mamma på en liten tour till lugnås, först till lugnås chark och köpte falukorv av den bästa =) sen till en gårdsodling och köpte grönsaker.. jättemysigt =) efter det har jag strykt och strykt och strykt.. hade glömt att jag lovat göra det för jag stryker nästan aldrig själv.. men nu är det gjort =)
dagen bara försvann, hade tänkt att packa lite mer, men det får bli när jag kommer hem från skåne.
Nu ska jag bara njuta av att vara ledig och vara med min älskling!

Jag och Magnus på Gran Canaria med Fatagadalen i bakgrunden.



11 dagar kvar..

helt galet, bara 11 dagar kvar tills jag flyttar till Linköping.
På jobbet idag fanns det absolut ingenting att göra! men jag lyckades skaffa mig sysselsättning genom att snubbla och stuka vänster långfinger (ja jag vet, hur lyckas man?) men men, knogen är nu blågrön och fingret är väldigt ömt och svullet,, går förhoppningsvis ner snart...

Jag gick hem vid 13 och en stund senare kom Pernilla och hälsade på. Jag satt och sorterade och grejade medans vi satt och pratade och bara "var"
Hittade även en outfit till andra nollningskvällen då det är djungeltema, så det känns kanon!! (vad det blir får ni veta om 2 veckor. =)

Eftermiddagen/kvällen har jag spenderat hos min gode vän Thomas som har fixat det sista med min dator. Tusen tack för all hjälp Thomas, den har verkligen varit ovärdelig, hade inte kunnat göra hälften av de saker du fixat! (inte en fjärdedel heller förmodligen :P)

Sen när jag kom hem tog jag tag i packandet lite mer, så nu är alla dvd,böcker, kokböcker och lite notböcker packade.. + lite köksgrejer, så det känns skönt!

Dags att sova 7kvart i timmen, jag ska upp igen om 5 timmar
godnatt

åh, hade glömt..

Har ju glömt att berätta, sista morgonen på Fryksdalsdansen när vi höll på att packa ihop och åka hem så hittade Hanna ett par pumps i gräset en liten bit från vårt tält.. Det var inga kvar runt om vårt tält och det var folk runtomkring som städade (altså de som jobbade där) så jag tog dem, min storlek och allt.
När jag kom hem så tryckte jag skorna fulla med tidningspapper eftersom de legat ute i regnet..
Hittade dem nu ikväll. torra och fina =)

så nya skor till Emelie, gratis dessutom!! tacksåmycket


en ny cykel!

Urk för måndagförmiddagar.. mag går runt som en zoombie och efter jobbet är man fortfarande helt död..
sov/tittade på datorn mellan 15-17 idag, sen åkte pappa och jag till Skövde och Biltema. Jag köpte mig en cykel, en silvrig fin 7 växlad cykel. Min bi cykel har hängt med bra länge men efter ett ganska allvarligt "benbrott" tidigare i somras så är han inte så stark och pålitlig längre.. Han behöver pensioneras.

Här är min nya vän.. den ska bara monteras ihop först.. fick hem den i en låda.


shopping och barnvakt..

Åkte till Skövde och snabbshoppade lite idag, blev en klänning och 2 pärmar så jag kan organisera mina papper och noter lite bättre..
Skulle även köpt en tavla på gallerix, eller ja en poster och en ram, men postern va slut tyvärr =(.. hoppas den kommer nästa vecka igen.
Efter det åkte jag och Sannegos hem till Tina, Johan och August. Vi skulle ha hand om pluttas ikväll för Tina och Johan var bortbjudna på middag i Lidköping. August blev helt tokig när vi kom och sprang runt i 110 typ hela eftermiddagen. Va lite orolig för läggning, eftersom jag bara lagt honom typ 2 ggr innan, men det gick som en dans idag. Han va heelt slut efter att ha röjt i flera timmar. Jag frågade om han ville lyssna på Emil? nej. Om han ville läsa en saga? nej. Vill du sova? jaa.. han vände på sig, jag fråga ska jag släcka lampan?, jaa och ungefär 5 sekunder senare sov han.. gullungen!

Sanne och jag tittade på Valentines day. Trodde den skulle vara dålig men den va faktiskt över förväntan =)

Imorn blir det lite mer packande och organiserande inför flytt.. är ju liksom bara 14 dagar kvar nu.. iiiiihhhh!! snart bor jag i Linköping, crazy!!




yesyesyesyesyesyesyes!!!

Åkte till Linköping idag för jag fick napp på en lägenhetsannons igår.
så jag tog ledigt från jobbet och drog iväg.

Tittade på den, blev kär, och det bästa av allt, JAG FICK DEN!!!

Så snart bor jag i en liten etta på 25kvm, :D LYCKAN ÄR TOTAL!!!!!
Den har bara ett kokskåp till kök och jag har ingen ugn, men det löser sig,
för jag har någonstans att bo :D

Sitter och dricker rosévin för att fira och jag kan lova att mitt leende är upp till öronen just nu!
dags att lägga sig och le mig själv till sömns :D:D:D:D:D

puss och godnatt

Mys i Göteborg!

Söndagkväll och jag sitter i min säng.. Min älskling åkte tillbaka till Idre för några timmar sen..

Vi hade en jättemysig dag i Göteborg igår.
Tog tåget vid 08.30 från Mariestad. Gick på stan i några timmar innan vi åt lunch på ett kinaställe.

Tog sen spårvagnen till Liseberg och gick in, vi tog ett strög förbi några av de största åk attraktionerna och såg att det var ca 1 timmas kö till dem och beslutade då att det inte var värt att köpa åkband, vi gick istället runt och tittade, spelade på chokladhjul och köpte sen kuponger till att åka 2. Vi åkte Bergbanan och Kanonen, :) superskoj!

Spenderade desto mer pengar på chokladhjulen, tillslut vann jag en liten noblessask, superlycklig!!
Meen Magnus skulle ju såklart vara värre :P han vann en stoor geisha! men lika glad blev jag för det! :D

Åt såklart också sockervadd vilket jag tycker är en självklarhet när man är på Liseberg, men för första gången i mitt liv, så orkade jag inte äta upp hela, det var för sött.. kan knappt tro det. Börjar jag bli gammal? hahah

Efter några timmar började det tyvärr regna. Vi hade lämnat in våra jackor och mitt paraply i garderobsinlämningen för vi ville inte "släpa" på det :P så vi gick och köpte 2 regn ponchos :P väldigt sexigt.

Efter en stund gav vi upp, det var liksom inte lika roligt att gå omkring där inne när det regnade. Vi tog spårvagnen tillbaka in till stan. Gick till en mysig resturang vid kungsportsplatsen och åt varsin jättestor räkmacka. jag tog ett glas rosé och Magnus tog en öl.

Vi tog tåget hem och blev hämtade av Anton och Isabell. Tack för skjutsen!

sockervadd = givet!

Magnus vann sjärnvinsten =)

Min starka man! =)

Sen började det regna, då blev vi inte så glada...


Men allt som allt så var dagen jättemysig! :D nu är det dags att gå och lägga sig snart för imorn börjar näst sista jobbveckan... godnatt

Helgen i Sunne.

Hej hopp.

ska försöka mig på en liten sammanfattning.

I torsdags körde jag och Pillan upp till Sunne i konstant spöregn, fick t.o.m. stanna på en rastplats en gång för då regnade det så mycket att vi inte såg vägen.. sen fortsatte det regna typ hela kvällen, men Hanna hade varit upp tidigare på dagen med sin pappa och satt upp tältet så det stod redan på plats *lyx* vi Hämtade upp Hanna som fortfarande var på campingen och körde in till Sunne stad där vi handlade förnödenheter så som tonfisk, en tub majonäs, grillkorv och slödryck ;)

Satt i tältet och drack ett glas vin eller 2 medans vi gjorde oss i ordning. Gick sen i buggklänningar, gummistövlar och paraply till Husvagnscampingen där Joakim (Hannas pojkvän) och några kompisar bodde, de hade hyrt husvagn..

förfest och sminkning i förtältet


Första kvällen dansade vi till Casanovas, Scotts och Vagabond, riktigt rolig kväll!!

Fredagen fortsatte tyvärr regnet nästan hela dagen men vi var ganska trötta ändå, så det blev en väldigt chill dag i tältet, hann med en omgång TP i hopp om att bli lite smartare ;) grillade även korv på engångsgrillen i regnet, gick ganska bra.. :P

Mina sötnosar slappar i Tältet

Det va inte så lätt att grilla korv i blåst och regn

Finaste Hanna på förfest i killarnas husvagnsförtält

Joakim knölade sig i Pernillas jacka haha


den kvällen spelade Arvingarna, Wahlströms och Divine.. Lite mer äldre folk på dansbanan denna kväll men ändå supertrevligt!

Lördagen höll det upp hela dagen! såå härligt, vi kunde till och med sitta ute och äta vår ordentligt grillade korv denna dag!! Vi passade även på att spela minigolf på deras äventyrsminigolfbana.. några spelade om 50 spänn men jag va lite snål och tycker egentligen inte om att spela om pengar även om det nu bara va 50kr, men det skulle jag gjort för jag vann stort! haha.. jaja

Turturduvorna <3

Djup koncentration...

Bästa korvgrillarstilen ever!


På lördagen spelade Date, Barbados och Nova..
även denna kväll en superbuggkväll!!

Det har varit en så underbart rolig helg! fått lyssna till några band som man aldrig hört eller dansat till förut, Nova t.ex. grymt bra sångerska! och så även Divine.

Tack Hanna och Pernilla för denna kanonhelg! jag längtar redan till Nästa år :D

RSS 2.0