återträff i Skara

I fredags var det återigen dags att träffa de underbara liftbruttorna! Skara stod på schemat. Rebecca kom med bussen till M-stad vid 18.00 och sen kom hanna vid 19.30 och hämtade upp oss.
När vi kom fram åt vi Tacos (det åts inte bara en gång i Idre om man säger så!) och så pratade vi in på småtimmarna om allt och ingenting, vad vi gjort sen sist osv.. väldigt mysig kväll!

Igår var det dags för Skara sommarland! Har inte varit där på några år så det såg jag fram emot! Tyvärr så hade vi inte vädret på vår sida, men vi tajmade det ganska bra ändå, det småduggade när vi gick in, då passade vi på att åka några karuseller, sedan bytte vi om till bikinis, när vi var i badlandet och åkte så spöregnade det nästan hela tiden, men det gjorde inte så mycket för då var vi ju ändå blöta. När vi kände oss klara med vattenkanorna och hade bytt till torra kläder så slutade det regna! perfa!! =)
Känns lite i triceps idag att man sprang upp för backar och bar på båtar, mattor och ringar osv.. men det var väldigt roligt!
Tur hade vi också, Stina hade 2 fribiljetter och så hade hon köpt en jobbarkompis fribiljetter så då hade vi 4, hon går in gratis så vi behövde bara köpa 2. När vi stod i kön för att köpa så kom en dam fram till oss och frågade om vi ville köpa en biljett av henne för hon hade råkat köpa en för mycket.. hur man nu kan vara så klantig? Jag hade 140kr löst (en biljett kostar egentligen 279kr) men det godtog hon, för då fick hon ju lite pengar för den. Så vi behövde bara köpa en biljett till fullpris!! hur bra som helst!!

På kvällen åt vi grillat kött och klyftpotatis, spelade några drickaspel och sen åkte vi taxi in till Skövde. Vi gick till Husaren, där inne tappade vi bort varandra typ hela tiden, men det var en helt okej utekväll ändå. Jag träffade Pernilla och Sandra där inne, alltid lika skoj att träffa sötnosarna!! =)

Idag var vi ganska slöa! åt frukost och bara myste, åkte hem vid 14.

Tack för en jättetrevlig helg tjejor!!!

laddade inför Sommarland

Malin hittade väldigt fina öron i en presentbutik

Hjulet snurrar men hamstern är död.. hahahahah

Vi åkte även sommarland-tåget som går runt typ hela parken
jag, Hanna, Johanna, Rebecca och Stina

fina partytjejer i taxin, Johanna, Hanna och Linn

Hanna och Malin inne på Husaren

Johanna Rebecca och Linn

Kommentarer
Postat av: Bengt-Arne

Ni verkade ju att ha trevligt och lite tur med väder och biljett

2010-07-19 @ 08:22:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0