vad var det nu jag skulle skriva?

haha.. när jag tog en dusch efter jobbet så tänkte jag på något jag ville skriva ner i bloggen, men nu är det som bortblåst.. weell, Har då som sagt jobbat, går eftermiddag igen denna veckan, och jag har ingen papp till min stackars lilla maskin, så nu har jag fått vara med på en annan maskin i 2 dagar, skoj att lära sig något nytt.. blir nog där hela veckan som det ser ut som.

kan ju berätta om min och mammas lilla incident,, Något som är lite heligt i vår familj är äggröra, (och då menar jag inte scrambled eggs utan kokta kalla ägg som delas i en äggskärare och blandas med majonäs och kaviar. Jag gjorde sådan igår för jag skulle ha med mig det till första rasten, men så delade Sanne och jag på en liter jordgubbar så jag var proppmätt och lämnade lådan med äggröra i kylen för att kunna äta den till frukost nästa dag istället.. När jag kommer ner imorse hittar jag inte min låda..? hittar den till min stora fasa i diskhon 15 sekunder senare. Ringer mamma och frågar varför hon ätit upp min äggröra, (det är liksom något vi inte bara tar utan man frågar alltid först) ((eftersom den är helig)) (((jag måste sluta med parenteser))) :P
får då i allafall till svar att oj, nej jag trodde den hade stått i kylen i en vecka så jag slängde den.. MIN ÄGGRÖRA SOM JAG GJORDE IGÅR! åååh, vilken besvikelse! inte världens största problem då jag lätt kan koka nya ägg men det var bara grejen, hade ju längtat i en hel dag.. så jag orkade inte göra någon ny, kokt medvurst på macka är OCKSÅ gott =)

har fortfarande inte kommit på vad det var jag skulle skriva, får försöka komma på det tills imorn..

JOO nu kom jag på, jag var ju nyss på Gran Canaria, och där kämpade jag hela veckan med att alltid ha tubtopp på mig så jag inte skulle få en ful bränna, och jag lyckades! Men så förra veckan när jag började gå powerwalks/springa så har jag ju boxarlinne på mig, och inte fasen tänker jag på att solen tar även i sverige, så nu har jag fula linjer, galet irriterande, jag som kämpade så.

well well, nu kan jag sova när jag kom på vad det var jag egentligen skulle skriva =)

godnatt

lugn söndag..

Olstorp igår var skoj! Började med att jag åkte hem till Sandra i Töreboda och förfestade. Hennes vän Jessica kom och joinade oss, vi drack vin, spelade Brainstorm och hade jättetrevligt!

Vi åkte till Olstorp redan vid 22.30 vilket var tur, för då var det "normalt" mycket folk.. ju längre kvällen gick blev det bara mer och mer folk och vid 01 gav vi upp för det var så jäkla trångt, inte så skoj =( (eller är det ett tecken på att jag är "vuxen") Men det var skoj att träffa på folk man inte sett på länge, Olstorp på midsommardagen är lite som att gå ut på juldagen som brukar vara "hemvändar utgångsdagen"..

Idag har jag varit ganska slö.. åt lunch hemma hos Tina, Johan och August och sen har jag spenderat resten av dagen hemma hos Thomas, han har hjälp mig att uppdatera hela min dator, så nu har jag windows 7 och inte vista längre.. tack Thomas!!

Har även skjutsat Sannegos till Madlyckan, ska hämta henne ikväll, hon är på grillkväll och imorn ska vi leka lite innan jag börjar jobba vid 14..

det var allt för nu, chip och haj!

vuxen?

har funderat lite på när blir man vuxen egentligen,

-är det när man fyller 18?
-när man flyttar hemifrån för första gången? (men då är frågan är jag barn igen som flyttat men kommit tillbaka)
-när man häller vatten i sockerkakssmetskålen utan att först slicka upp varje droppe med slickepotten?
-när man pensionerar sig? (tycker mina föräldrar)
-när man börjar föredra mysiga hemmakvällar framför att gå ut på krogen?
-när man köper lägenhet/hus?
-när man klarat uppkörningen och får köra iväg själv i bilen?

ja svar får jag nog aldrig, men jag kände mig ganska vuxen igår när vi gav en flaska rödvin till Helen =)

Sandra hade gjort ett jättefin blomsterarrangemang på flaskan

Midsommarafton

Godkväll!

Midsommarafton idag, vid 13.00 åkte vi till Ålesund för att äta lunch hos mormor och morfar, jag fick pappas hemlagade köttbulle-sill =) och mamma hade gjort god laxtårta, jättesmaskigt!! det var såklart lite dans kring midsommarstången (fast jag lekte mest fotograf då) och så åt vi jättegod jordgubbstårta =)

midsommarkillen =)

Mina "små"kusiner Anton och Markus som idag är 18 och 16 år :P

Det största nöjet med midsommar när man var liten, fiskdammen!!


När vi kom hem hjälpte mamma mig att binda en krans och när vi nästan var klara om Sanne och Sandra och hämtade upp mig,

3 fina midsommartjejer


vi åkte ut till Karleby och hem till Helen och Anton för 3dje året irad! Vi grillade medtaget kött och så hade Helen fixat potatisgrattäng, bea-sås och sallad, jag bidrog med Tzatziki och vilken pangsuccé!! supergott!!

4 fina midsommartjejer!


Efter grillningen och solen gått nedanför trädtopparna gick vi in och åt efterrätt, Helen hade bakat en underbart god jordgubbscheesecake med kladdkakebotten, (ja ni hör ju bara vilken succé den gjorde)

Sanne hugger in på en bit cheesecake


kvällen avslutades med "brainstorm" ett väldigt roligt sällskapsspel, och det blev ju inte mindre roligt med Helen och Antons 3 vänner från Falköping med väldigt bred västgötska ;)

Tack för en underbart härlig midsommar!! och imorn väntar Olstorp, längesen man var där nu så det ser jag verkligen fram emot!!

och TACK mamma för min fina krans, ILY

en midsommar-Emelie

A trip down memorylane..

pjuh! Har spenderat några timmar i mitt badrum nu, och som den samlare jag är (tagit efter far min) så fanns det een  hel del att gå igenom, hittade saker som jag absolut inte trodde jag hade kvar, men en halv sopsäck senare och en svängom med den gamla skurborsten så är det nu skinande rent där inne =)
Nu är det "bara" mitt rum kvar (eller ska jag säga min lagerlokal?) för jäkel va saker jag har här inne, mycket är sådant som är packat i flyttlådor i ena hörnet, men jag kan nog nästan garantera att jag får ihop minst en halv sopsäck med saker från rummet med.. :P

men det får bli en annan dag, nu ska jag slänga i mig lite mat och sen är det dags för att jobba,

Men visst blev det fint =)



nu är de här!

Nu har äntligen mina boxar kommit, beslutade mig för att skämma bort mig lite på mitt eget vis genom att beställa de enligt mig 2 bästa serierna Sex and the city och Gilmore Girls =) visst är de fina :D




Idag kom Sandra förbi vid 11 och vi tränade in en understämma till "det vackraste" (Som jag förövrigt har haft på hjärnan heela eftermiddagen) tack Sandra :P Efter det åkte vi in till stan en sväng, köpte lite vin till midsommar och så åt vi god sallad på Bistro!
Kände oss även tvugna att testa gungorna som de hängt upp i stadsparken, här gör Sandra en Top Model pose =)


Idag var det en ganska lugn dag på jobbet, vi hade inte så mycket papp till vår maskin så vi fick gå ut på lagret och hjälpa till. Mycket skratt på kvällskvisten t.ex. när vi stängde av gasolet till en killes truck, så han kom bara några meter :) gud så jag skrattade då, hans min var ett riktigt kodak-moment!!

Imorn behöver jag bara jobba halvdag eftersom det är midsommar på fredag så jag slutar redan 18.30 såå skönt!
och jag längtar så till i helgen, grill och spel hos Helen på fredagkväll som tradidtionen bjuder och sen Olstorp på lördag! kan det bli bättre?!



veckan som gått..

usch, nu har jag jobbat förmiddag en hel vecka, och då är jag alldeles för slö med att skriva här, och sen tänker jag att " jag skriver imorn" och vips så har det gått en vecka..

förra helgen hos Magnus var jättemysig, jag fick tyvärr åka hem redan på lördagen för det fanns inga bra bussar eller tåg på söndagen.. Men det blev en väldigt spontan utgångi lördags, tog 23.20 bussen in till Skövde och gick till Husaren och mötte upp Sanne, Maria, Anna och Alma =) mycket trevligt!!

I veckan har jag ju som sagt jobbat förmiddag, orkar inte med så mycket mer än jobba-äta-sova än sålänge på de veckorna, tar en stund att vänja sig vid att gå upp klockan 05.

Åkte hem till Pernilla darling i torsdags när hon fyllde 23, åt lite grillat och hade det mysigt!

I fredags grillade jag, mamma och pappa och så tittade vi på Konserten för Victora och Daniel, väldigt rolig och genomtänkt konsert måste jag säga, vem fick inte tårar i ögonen när barnen sjöng i slutet...

Igår satt jag som klistrad framför tvn nästan hela dagen (undantaget var kusin Antons födelsedagslunch) och tittade på Bröllopet, det var så vackert alltihop, hennes klänning var ju helt underbar!! och något jag verkligen diggade var Daniel,, eller jag menar Prins Daniels tal. Så väl förberett och hjärtligt, love love love

Det enda man kan önska är att man själv en dag får vara sådär lycklig på sin bröllopsdag <3



Moras väntsal...

sitter i Mora och väntar på tåget nu, skulle åkt buss från Idre, men när jag stod och väntade på bussen vid konsum i Idre så hade några barn och föräldrar från Idre samling till fotbollsmatch där samtidigt, och där stod Camilla, en tjej som jag jobbade med i bokningen i Vintras, hon frågade om jag ville åka med i bilen istället för de skulle spela match utanför Mora, och det tackar man ju inte nej till, men nu kom jag ju fram mycket tidigare till Mora så jag får sitta i deras fruktansvärt tråkiga väntsal... tåget går om en halvtimma och jag sitter här och lyssnar på 2 killar som också sitter och väntar, de kanske är typ 18-19 bast, och är aascoola tycker de, :P hahah sitter och skrattar inombords åt hur töntiga de är.. ne ska kanske övergå till min bok innan mitt datorbatteri dör..
vi hörs när jag kommit hem...

hej svej!

(ps, Bengt Arne, del 2 av bilderna ligger i inlägget neranför del 1 =))

bilder del 1

Jahapp, då ska vi se då..

ärligt talat, jag trodde att estocholmo var något man sa på skämt :P

Vårt hotellrum

köket

utsikten från balkongen

i väntan på bussen, lagom gräddhylla :P

Playa del Ingles

sanddynor vid Playa Del Ingles

vårt hotell till höger. taget från piren bredvid

hitta Emelie ;)

påvägen hem hittade jag en kompis till din bil Hanna <3

en typisk frukost i rum 509

Fataga-dalen uppe i bergen påväg att rida kamel

som inte visade sig vara kameler utan dromedarer :P

vi på vår dromedar vid namn Orlando

en bebisdromedar ville pussas/äta kex med mig

så otroligt vackert, men vägen var sådär skoj som ni kanske ser...

kärlek vid utkiksplatsen



bilder del 2

fortsättning...

vi spelade minigolf på en tomtebana i Puerto Rico

stilprofil :P

vi <3 (visst är magnus fin med min handväska ;)

var ju såklart tvungen att testa en sangria

några she-males gick runt på köpcentrat där det även fanns många resturanger
och gjorde reklam för deras show som de tydligen hade på en nattklubb i närheten
säger bara kolla dojjorna!!

jag sa till Magnus att göra ett poolhopp (sådär som jag gör :P) men han gjorde sin version
och det ser ut som att han går på vatten =)

poolområdet!

jag chillar i poolen :P

min finaste sista kvällen på en resturang..

jag tänkte att jag skulle välja något jag aldrig smakat förut, valde svärdfisk
men för att ha ett så coolt namn så var det en väldigt tråkigt smakande fisk tyvärr =(

sista bilden från Gran Canaria, i väntan på bussen till flygplatsen


pjuh! detta tog ett tag, nu ska jag gå och mysa med Magnus, sista kvällen på ett tag...

puss o kram

las palmas-arlanda-idre

Sitter i Magnus bil påväg upp till Idre nu, flygresan hem gick bra, tråkigt såklart men men.. nu hittade vi precis ett Max som vi tänkte käka lite på så vi orkar köra ända upp, klockan är 22.00 nu så vi kommer vara "hemma" seent

vi hörs imorn, ska försöka lägga upp bilder imorn med!

kram och godnatt

sista kvällen

redan sista kvällen här i Arguineguin.. Vi har legat vid poolen hela dagen idag och stekt :P känner att jag är lite kräfta just nu men förhoppningsvis går det över till brunhet över natten...

Igår åkte vi iväg för att rida kamel, men det visade sig vara dromedarer, kanske inte lockar lika mycket..hehe.. men iaf, jag hade ju tänkt mig lite sex and the city, rida ut på sanddynor osv.. men det var det verkligen inte, man fick sitta på var sin sida om dromedaren, när vi satt oss tog de kort med en systemkamera som man fick köpa sen men puckot som höll i kameran tänkte inte på att jag satt i skugga men inte Magnus och dromedaren så ni kan ju tänka er hur fin vår bild var.. ser det som att vi sparade 8 euro! efter det band de ihop alla dromedarerna typ 8 st så den ena dromedarens mule var i röven på den framför och sen gick vi en stig förbi en typ sopstation och vände och gick samma väg tillbaka, allt som allt kanske vi satt på den i 15-20 min.. inte riktigt som jag tänkt mig men men, check på listan :P

Igårkväll åt vi Tapas, (typiskt spanskt) massa olika smårätter ett stort smörgåsbord kan man säga, det var jättegott!!

har precis duschat nu och ska göra iordning mig för sista kvällen.. får se vart vi käkar ikväll.. lite tråkigt att åka hem såklart, längtar inte direkt efter att gå in på sca och jobba igen på måndag, backpacker emelie har fått blodad tand, jag känner mig klar med gran canaria men jag vill någon annan stans än sverige...

som tur är så är jag ju ledig i nästan en vecka till så jag hinner följa med Magnus upp till idre i några dagar!

skriver när vi är i sverige igen och då ska jag ladda upp lite bilder med =)

kram


Playa del ingles

Godmorgon!

Kunde inte sova längre så jag smet ner till en dator för att skriva av mig lite.

I förrgår tänkte vi åka till en stoor strand vid namn Playa del Ingles, med puckot vid disken gav oss fel busstidtabell så det kom aldrig någon buss, efter 30 minuter gav vi upp och gick till poolen istället :P på kvällen köpte vi mat på den lilla resturangen här på hotellet och tog med oss den upp till rummet där en flaska rödvin väntade på oss, medan jag väntade köpte jag en drink som smakade skit, det var något som var gammalt i den för den gav en eftersmak som kan liknas vid nagelborttagningsmedel.. så efter många om och men fick jag pengarna tillbaka.. jag beställde en chicken enchilada men när jag började äta den insåg jag att det inte var kyckling i den, köttet smakade som kokt kött (tänk kalops) så jag gick ner för att ännu en gång klaga :P och sa att jag hade beställt kyckling, och då påstod kocken att det var det,, hell no! så jag bytte till en pizza istället för det var inte gott.. var nog sista gången jag beställde något där för de är helt enkelt inte bra :P

Igår fick vi rätt busstidtabell och tog bussen till Playa del Ingles. Hade en jättemysig förmiddag med sol och bad, ja det gick att bada i Atlanten, det var mycket varmare än jag trodde, (inte så att mamma hade gått i såklart) :P men vi var i både en och tre gånger och hoppade i vågorna, Jag har haft som mission att försöka lära Magnus att flyta i vattnet och så tänkte jag att i saltvatten måste det ju gå, men icke, Karln sjunker som en sten hahahah
(det är även lite saltvatten i poolen här, men det går bara inte) han får nog gå i flytskola i sommar :P

Vi gick upp till en liten shopping gata för att titta lite när vi kände att solen brände alldeles för mycket, hittade då en liten beautybutik där man kunde göra lösnaglar för BARA 20 euro!! rena rama fyndet så jag kunde inte hålla mig ifrån det, =) (hemma kostar det mellan 500-700spänn) så nu sitter jag här med nyfixade franskmanikyr naglar och älskar det!! Vi hittade även en chines-buffé resturang, med otroligt god mat! tror ni att jag åt många friterade räkor bara för att jag kan eller ;) ohyes!!

Idag ska vi bara ha en slappis dag och vila våra brända hudar :P (Emelie tha kräfta is back) Har lovat Magnus att vi ska titta på finalen i Franska öppna i tennis då Söderling är med. Imorn ska vi i sann sex and the city 2 anda rida KAMEL!! ska bli jätteskoj :)

Det var allt för nu, vi hörs snart igen!
puss o kram

Arguineguin

Hej alla där hemma!
Nu är vi nere och har det hur bra som heslt!
Igår var det tookvarmt här för det blåste in ökenvindar så det var runt 35 grader, snacka om chock när man kom fram :P
men vi hade en riktig "ta det lugnt och ha mysigt dag" var och handlade lite ost och kex och satt på balkongen.

Idag var det mer behaglig värme vi har legat vid poolen mestadels av dagen, nu är klockan 19.00 och vi ska snart ta oss in till Puerto Rico och äta lite gott =)

Tyvärr kan man inte ladda upp bilder här, så jag får lägga upp ett sammandrag av veckan när jag är i Sverige igen

Ha det så bra så hörs vi snart igen!
puss o kram


Quality Hotel

Ligger i sängen på vårt hotellrum, tittar på någon dålig film och skrattar åt min pojkvän som tjuvkikar på mig, det är nämligen ett runt fönster från duschen ut mot sängen (i ansiktshöjd).. totalt onödigt men sjukt skoj! :D



Vårt hotellrum, litet men mysigt

oops, kunde inte motstå dessa när de inte ens kosta 300kr sänkta från 599


Hittar säkert något internetcafé där nere om jag känner mig själv rätt, men tills dess, ha det så bra i Sverige!
puss o kram

påväg..

sitter i bilen och tuffar på.. senaste diskussionen har varit vilket av alla "skit"ställen vi ska äta på, högst på vår gemensamma lista är Max, Pizza Hut och Subway.. vi får se vad vi hittar påvägen :)

har kollat ungefär 10ggr så att passet är med, och ja det ÄR det!

Em i bilen

fäärdig! typ :P

nå, vad tycks om min nya bloggdesign? :) tusen tack för Hjälpen Helen!!

nu har jag fortsatt packningen och det går fortfarande bra, ingen övervikt eller behöva sitta på resväskan än här inte ;)
har inte så mycket mer att skriva.. så jag fortsätter helt enkelt att plocka och greja så hörs vi senare!

puss o kram

RSS 2.0