slutet närmar sig...

Idag när jag och Hanna var på ica, insåg vi att vi kunde köpa fil som skulle räcka nästan hela säsongen ut.. lite deprimerande, det har gått så fort!

Pappa var här på besök måndag-torsdag =)

i måndags åkte han skidor med Hanna då jag jobbade. Stod i 4-stolen, (en lift där det bara är svarta backar) så pappa fick åka tävlingsbacken för att hälsa på mig, när de hade sagt att jag stod i en dålig lift nämnde jag att man kan ju faktiskt ta en transportlift till liften jag stod i, men då fick jag svaret "det är under min värdighet" hahahah.. älskade pappa!

Tisdagen var sådär väder, hade inte pappa varit här hade inte jag och Hanna åkt ut i backen kan jag lova, men det var en bra dag ändå! =)

Onsdagen var jättefin, sol, grillning i backen och då var Magnus ledig med =) På kvällen gick jag och Hanna ut. Kvällen till ära hade jag fått "tischan" en t-shirt som vi har som "vandringspokal" bland oss unga säsongare.. Alla har skrivit sina namn på ryggen och lite olika budskap från säsongen..

Torsdagen bjöd inte på något bra väder, så pappa packade bilen efter frukost och begav sig mot sydligare breddgrader igen.. Jag och Magnus gick och hyrde film och låg i soffan hela dagen! =)

Igår var det först jobb i västtransporten många söta barn och solen tittade fram några gånger, kvällen bjöd på Neon-party på Kiken, Baccardi hade ett event där ikväll med 2 tjejer som hade med sig bodypaint neonfärger som vi målade/kladdade på oss =) jag var nykter och körde men hade minst lika roligt! mycket färg överallt tillslut (stackars städerskorna)

Idag jobbade jag i ost-liftarna dagen började med regn, övergick till typ snöblandat hagel till tooksnöande! som tur var så var det min tur att åka upp till toppstationen när det toksnöade så jag fick sitta inomhus :D

Jag och t-shirten

mindre lyckad bild, men vi kom med alla 3 i allafall =)


Pappa intar grillmästare rollen, och Magnus vaktar =)




första veckan tillbaka i Idre!

Har inte haft något intressant att skriva känner jag..

Jag har jobbat och partajat ungefär.. (som vanligt) Hannas vän Sara har varit här och förgyllt vår vecka, igår var jag ledig och då åkte jag, Sara, rebecca, Peter och Thor upp till Värdshuset och åt frukostbuffé =) mmmm

Efter det gav vi oss ut i backen, men det var ingen bra åkning, vi tog oss bort till ost och tittade på Speedski tävlingarna som hölls i chocken i helgen, vi satt och gissade hur fort de åkte, men tröttnade på det också ganska fort eftersom speedski bara är störtlopp i latexdräkter =P

vi åkte hem och tittade på National Treasure 1 och 2..

Idag jobbade jag i dals liften, en lift ute i skogen.. blir lite långtråkigt, men idag fick jag besök och blev bjuden på fika av min älskling som kom och höll mig sällskap ett tag :D
hade 850 åkare så det var en del iaf.. många söta barn!

Ikväll har jag lagat flygande jacob =) mm goda matlådor till mig i veckan!

Och imorn kommer Pappa upp igen!! nu ska det inte bli 30 minus men istället varnar de för plusgrader, hoppas veerkligen inte det..

Dags att gosa ner sig bredvid Magnus i soffan och njuta av söndagkvällen!

Helgen =)

Oj vad fort helgen gick!
I Lördags hade Tina öppethus och det märks att alla blivit lite äldre för det var barn överallt och plötsligt så var William min prins jättestor.. Min kusin Erika har en 3årig Hugo, Tina har ju min ögonsten August som är 1,5 och sen har min andra kusin Jenny fått en liten Hanna för 2 månader sen =)

Min lilla-stora prins William och min stora-lilla ögonsten August

Jag och det nyaste tillskottet i släkten, Hanna


igår åt jag mysfrukost med mamma och pappa, sen körde jag ut till Tommy och Jenny som fick en liten flicka för en vecka sen, som ska heta Gry. En vääldigt liten madam som inte vägde mycket mer än 2500gram när hon föddes, har aldrig sett någon så liten bebis, som en söt liten docka! Grattis igen =)

Välkommen till världen Gry Lindberg


Idag har jag åter igen kört den undebara vägen till Idre, blääh vad tråkig den är, som tur var fick jag sällskap av Sara från Kil och upp! =) Men dagens stora höjdpunkt var ändå innan jag började åka, jag besökte Annica på Atelje Hårfint och hon klippte av mig massor av mitt tråkiga hår, är tooknöjd! :D lite längre på ena sidan, typ som Helen! fast lite längre..






Tjejkväll!

Dagen igår var fullspeckad med möte, shopping och framförallt så var jag, Sanne och Sandra hemma hos Helen på kvällen, vi bakade Paj och drack vin, tittade på Lets Dance, och bara hade det allmänt jättetrevligt!!

Efter lets Dance så åkte vi in till Buffalo, satte oss där med varsin öl/cider och pratade bort resten av kvällen, vips så var klockan ett och vi fick åka hem, hade gärna suttit i en timma till och myst med tjejerna,

Men nu är ju säsongen slut om typ en månad så då får vi ses igen tjejer!!



Home sweet home!

Ja nu vet deflesta i min närhet att jag är hemma i Mariestad över helgen..

Fick låna Hannas lilla Fyy bil och begav mig mot södra breddgrader vid 8 igår morse.. vid halv 1 var jag i Kil, hämtade upp Sara och åkte in till Karlstad och åt lunch, riktigt mysigt! =)
Kikade lite i affärer med, men hann inte med så mycket,

Svängde även förbi Otterbäcken och sjöng för morfar som fyllde 88år igår!

När jag kom hem till Mariestad var jag ganska nervös när jag skulle plinga på Hos Tina, Johan och August, så fort jag hade tryckt på plingklockan så hörde jag é de? inifrån =)
Tina blev jätteglad, men kläckte kommentaren, kan du aldrig säga till när du kommer hem eller? För jag gjorde samma sak när jag kom hem från Australien första gången, då låg hon där höggravid och sa fan va brun du är! hehe
Stannade och lekte med dem i ungefär en timma, och när jag skulle gå sa August Mimmi hur mycket som helst <3 hjärtat smälter på mig!!

Åkte sen och Hämtade Helen, vi köpte en kebabrulle och slängde i oss den innan det var dags att göra sig iordning och åka till Skövde och Valhall.. Där bjöd Blender upp till bugg =) ååååh vad jag älskar att bugga! Tråkigt bara att det var väldigt överskott av damer. så man fick hugga någon fort för att få dansa..

Idag har jag ganska fullspäckat schema, så det är dags att sätta fart!! Ha en bra dag alla

stort minus till Thomas, som jag också skulle överraska men som inte var hemma =P det förstörde lixom min plan av frenetiskt plingande, (ja du vet hur jag brukar plinga hemma hos dig Thomas ;P)


onsdag..

Sitter fortfarande på bokningen och jobbar, 3 dagar irad nu. Känns inte som jag har varit i liften i nästan 4 veckor, men jag tycker det är skoj att hoppa fram och tillbaka! Känns som att jag är behjälplig där jag behövs =)

idag har det varit lite segt här, men det jag aldrig slutar förvånas över är att man varje dag får frågor man aldrig fått innan, (nu har jag ju inte jobbat här så länge, men ändå)

snart dags att gå hem, och då ska jag och älsklingen äta hamburgare med Friscobröd, de är ju såå goda!! =)

kram kram


Svar till grannen johan
Skoj att du hittat till min blogg! jag har haft det heelt underbart på mitt senaste äventyr, lite mkt otur i Thailand, som du kan läsa om om du klickar bakåt till november.. det var flygstrejk, stöld osv..
arbetslös är aldrig skoj, men som du skrev, det dyker nog upp något annat snart! Hälsa Paula och knoddsen!


långkallingsbruden..

Imorse åkte jag till jobbet i liften, hann bara stämla in innan Lisa, vår gruppchef säger att jag har blivit såld till bokningen för de har kris.. jahapp inga andra kläder med mig så här sitter jag i långkallingar och t-shirt :P

Åkte till Skicenter Syd och gjorde iordning liftarna där, satt sen och väntade tills avbyte kom och blev skjutsad till bokningen..
När jag kom innanför dörren kom Mia springandes ner för trappan och sa att 2 är sjuka och 2 wabbar, så de var 4 man/kvinnor kort innan jag kom, det är skönt att känna sig behövd!!

dags att svara på lite mail, hoppas ni haft en trevlig helg där hemma, min har varit heelt kanon!!! och nästa blir nog ännu bättre :D

puss o kram!

morgonstund har guld i mun(d) =P

Hello!

Igår var nog en av de perfektaste dagarna i backen..

8 liftisar drog iväg 06.30 runt fjället till ost-sidan, vi startade upp bygelliften och transportliften
07.00 drog vi första åket i nypistade orörda backar! inga turister, inga hjälmfotingar, ingen ivägen! heeelt underbart!!

Kan knappt beskriva glädjen jag upplevde i 2 timmar innan gästerna kom ut i backen. Sen att det var strålande sol och nästan ingen vind gör ju inte saken sämre! Vid 11.30 stannade vi vid ostcafét för dagens första cider och en muffin.. blev sen några åk till och vid 2 intog vi dantes där blev det en italiensk pizza och en cider till.. efter det bar det av till Utsikten och afterski :D På G var där och spelade och det var ett jäkla röj! hur skoj som helst!!

 

Hade lite svårt att hålla igång sen mellan 18-20 men jag taggade till igen och då väntade förfest hos Malin och Yoyo med bl.a. beer-pong (rundpingis där man ska studsa bollen och få den att landa i ett glas med öl (i vårat fall cider) träffar man får den som står mittemot dricka upp glaset) och sen utgång, och det var mycket folk denna underbara kväll, Har inte varit så mycket folk på "kiken" på länge! och Emelie var snäll och körde :D:D enda tråkiga var att Magnus blev trött på kvällen och hängde inte med ut, men jag fick ju krypa ner i en uppvärmd säng sen när jag kom hem så jag klagade inte jättemycket...

 

Idag har jag jobbat i bokningen och det gick helt okej, eller förmiddagen var lite kaotisk, för min dator har blivit utbytt mot en nyare, snabbare. Men de hade missat att uppdatera bokningssystemet så det fungerade sådär, slutade med att jag fick ta en annan dator så det löste sig, men det är inte skoj att ha en gäst i telefon som vill boka och jag sitter där som ett fån och försöker boka i ett uråldrigt system =P

 

Nu väntar snart Andra Chansen här hemma hos mig, med tjejerna och Magnus <3 och imorn kommer äntligen Hanna hem igen, saknar henne så!!

solen går upp i ost när vi åker

mys i liften upp

Liftgänget (och en hyrantjej) =)

Malin och Yoyo var glada i fyrstolen

Sen kom en "lavin"

oops det var bara en Mark som hade lite skoj =)

Glada pojkar på Afterskin


Kvällens förspels lek


skagenröra!

Yes idag åt jag äntligen det igen, med bakpotatis.. guuud så gott de var! fast jag tänker fortfarande att "jösses detta får jag ju inte äta" men det är ju just det som är grejen, jag får äta det :D

Dagen annars var sisådär, både jag och Magnus var lediga, det har varit klarblå himmel, strålande sol meen det har blåst som bara fan.. Åkte till Fjätervålen och åkte 2 åk, åkte sen till Idre och åkte 2 åk innan vi gav upp. Tog en fika på Tillfället och sen åkte vi hem.

Något annat som är positivt är att Sanne har kommit tillbaka till Sverige efter att ha varit borta i Australien sen september, så underbart att ha henne i samma land igen så man kan ringa varandra :D har verkligen saknat att prata med henne!

Nu väntar 2 dagars jobb innan jag är ledig fredag, lördag och söndag.. Hur skönt som helst!!

puss o godnatt

RSS 2.0