packning

Hej,
Känns konstigt för jag är typ klar med packningen, och det gick så lätt.. kanske är lite bra på dedär nu när man har rest många månader de senaste åren.. :P
har förmodligen glömt massa saker som jag kommer på senare, men packning försök 1 är klart :D

och snart ska jag och Magnus hem till Helen och fixa min blogg =) ska bli skoj!

måste ju visa mitt senaste inköp också, =)


fotomodell?!

Var på bio med Sandra igår, jättemysigt och jag tyckte verkligen inte att filmen var så dålig som alla "proffs" säger! absolut sevärd, Var även på ett besök hos frisören igår, mycket nöjd! nu är det kortare och Somrigare igen :)

Idag har jag och Helen varit ute på Ekudden och fotat mig för att göra en ny header här i bloggen, älskar min snowboardbild men den känns lite fel nu. Vi tog runt 150 bilder, det var tookskoj! (är nog lite fotomodell i mitt huvud iaf) =P
Är jättenöjd med ganska många bilder så det kommer bli svårt att välja.

Ikväll ska jag och Thomas kolla på film, skulle bli eurovisionkväll men är inte lika intresserad nu när jag har hört alla bidragen redan och sverige inte är med..

några av bilderna.. kommer bli svårt att välja!





semester!

Idag jobbade jag min sista dag på 2 veckor! har min semester nu innan jag ska sommarjobba åt folk som ska ha semester =P längtar så tills imorn! Sandra kommer hit så ska vi arra ihop ett Astrid Lindgren medley, sen ska jag klippa mig, och på kvällen ska vi gå på Sex And The City 2 :D
och snart, snart (på söndag) kommer älsklingen min ner och spenderar några dagar här innan vi kör upp till Stockholm, Arlanda och Gran Canaria!! mys mys på onsdag drar vi! (borde kanske börja lägga fram vad jag ska packa?!)

Synd för Anna att hon inte gick vidare i eurovision idag, hon gjorde ett bra framträdande, men jag har faktiskt aldrig trott på låten, + att jag nu efter att ha lyssnat på rix fm på jobbet i 2 veckor är SJUKT trött på den! skriver som Rebecca skrev till mig förut, tänk om vi hade skickat Manboy...

snart får vi byta ut termobrallor och skidhjälmar mot badkläder, sol och vääärme =)



monday once again!

Då var det månadag igen, vart tog helgen vägen, den liksom bara sprang förbi..

men åter till fredagen då, jag jobbade till 15.18, kändes som en hel evighet innan jobbdagen tog slut, då körde jag in till stan och hämtade upp "familjen Hetzy" altså de tjejerna jag umgicks mest med uppe i Idre, Vi åkte och handlade grillmat, och hade en väldigt trevlig eftermiddag/kväll! vi åt gott, och jag hade gjort ett musikquiz (ett typ likadant som Sanne hade gjort förra veckan, men lite emeliefierat =P) Det var i allafall väldigt uppskattat, och senare på kvällen åt vi tårta och tittade igenom lite filmer som jag hade filmat sista veckan. Kvällen var verkligen Helmys, tyvärr så orkade inte mina ögon hålla sig uppe längre vid 02.00 för jag gick ju upp 05.00 på morgonen för att jobba, så jag gick och la mig, de andra var nog inte uppe mer än en timma till kanske.

Tog way för lite bilder men här kommer några iaf.


Rebecca, Malin och Johanna

Hanna och Malin


Ne nu börjar jag jobba om en timma, dags att sätta fart kanske.. ciao!

ett stressigt Göteborg!

Åkte ner till Göteborg idag. kom ner vid 16.00 och vid 17.20 kom johanna som varit och hälsat på sin pojkvän i Vimmerby. Vi skulle gå på Performing Arts Schools collageföreställning. Den började 18.00 på Lorensbergsteatern, (längtst upp på Avenyn) vilket betydde att det i vanliga fall skulle vara liite stressigt kanske, men just idag så sprang en herrans massa folk Göteborgsvarvet som går typ hela Avenyn upp så det gick inga spårvagnar OCH det var väldigt mycket folk ut med hela avenyn, så det blev massa stressigt, men vi hann och fick bra platser =) Eleverna var jätteduktiga, skoj att se mina föredetta klasskompisar från Bjärnum.

Efter föreställningen skulle jag och Jossi åka hem och "piffa" lite för att åka ner på stan och käka. Vi ser vår spårvagn så igen blev det bråttom och det har ju varit jättevarmt idag så jag svettades kan jag lova!

Kom hem till Jossi typ 21.30, öppnade varsin cider och snackade på, Plötsligt säger jossi, oj klockan är snart 22. och vi har typ inte piffat något. Jag kläcker då idén att vi kanske ska handla någon typ slödryck faan affären stänger ju snart, ååter igen blev det bråttom och svetten rann.. Efter vi köpt passionsfruktsoda och ostbågar inser vi båda att vi inte orkar åka in till stan, så vi går på alternativ B. Pizza! Meen det visade sig att alla pizzeriors kök hade stängt så vi åt den lyxiga måltiden köttbullar och spagetti med ketchup ;) haha.. nu ska vi fortsätta och mysa hemma i soffan =)
ska lägga in bilder och skriva om vår Liften-reunion från igår med =) men det får bli imorn!

puss o kram

mys med Mikko.

Denna veckan är mina kusiner i Spanien på semester, och jag tar hand om Williams hamster Mikko. Vilken gosing han är! Han satt i mitt knä igår och det tog riktigt lång tid innan han ens försökte springa iväg och ränna runt i soffan. gos gos gos! Saknar inte att ha någon hamster själv, men gosh vad jag älskar de små krabaterna. och han är nästan en exakt kopia av min första hamster Lina förutom att hon hade svarta sträck i käklinjen.

Mikko <3

myskväll i Karlsborg.

Var ju somsagt i Karlsborg igår, Sanne bjöd in lite tjejor på tjejkväll, suupermysigt!! det var jag, Sanne, Alma, Maggis, Emelie och Anna när hon hade slutat. Sanne hade gjort en musik-quiz som jag och Alma a.k.a Teenage mutant ninja turtles som vi hette ÄGDE! =)
Idag var jag och Sanne väldigt slöa, vi tittade på top-model, så ska det låta och lite Jakten på Julia, vid 17 tog vi oss i kragen, lagade lite mat och gick sen ut och gick en promenad med Yassie.. jättefint ute vid fästningen i Karlsborg!!

Sanne, Alma, Maggis och Emelie

Yassie fick stolt tag på Annas Bag in box ett tag hahah!


Hanna Josefina Kjellin

Har precis kommit hem från Örebro, och ska direkt vidare till Karlsborg.

Namngivningscermonin var trevlig, skoj med så många små barn =)

Familjen Kjellin

Jag och August <3

solstrålen


bilblogg =)

Sitter i bilen påväg till Örebro. Ska på min kusin Jennys barns namngivningscermoni..

Min födelsedag var jättemysig! Pernilla kom till mig på eftermiddagen och har stannat ända tills idag, såå skönt att få träffa henne igen! <3

Igår bakade vi en tårta, eftersom vi åt smörgåstårta på min födelsedag hade vi inte någon tårta då, Tina hade istället bakat jättegoda chokladkakor, men jag kände att jag fortfarande ville ha en tårta, =) den blev en succé!

Chokladtårta med Banan, marsancreme, och amerikansk frosting på =)

tog ingen bild på mig och Pernilla när hon var här så det får bli en från Thailand istället

August får avsluta detta blogginlägg, Han tyckte för en gångs skull att det var jätteskoj att vara med på kort =)

min dag =)

Idag är det min dag, min 23års dag!

Jag och mamma har garnerat smörgåstårtor nu på förmiddagen, visst är vi bäst! =)




Nu ska vi åka till Tina, Johan och August där vi ska ha lite kalas för mig =)
puss hej

Gästblogg i bilen

Hej Emelies blogg. Sanne här. Emelie är lite upptagen, hon kör bil. Vi cruisar på E4an och har jättekul. Regnet öser ner, bra för att det är tråkigt att åka bil när det är fint väder, men inte lika skoj med alla vattenkaskader från lastbilarna. Skåne har varit jättemysigt, vi tycker båda det har varit skönt att komma iväg lite. Emelie hälsar, och såhär glad är hon när hon kör;


Och såhär trevligt har jag har bredvid:


Köpenhamn tur och retur

Vilken mysdag jag och Sanne har haft!! vi tog bussen in till Lund och sen Öresundståget till Köpenhamn. Bad om en stadskarta i ett infobås turister som vi var och började vandra mot Ströget. Men ack! det tog oss lång tid att ta oss dit, inte för att det var långt dit men det fanns så många affärer på vägen! vi sprang sicksack mellan alla underbara kläd och skoaffärer :D
Jag hittade ett par jeansleggings, en klänning och ett par nya converse skor =) mina gamla fick gå till skohimlen i Thailand, eller ja inte riktigt för när vi kom tillbaka till de stället där jag lämnade dem en vecka senare så såg jag en av personalen gå omkring i dem så hon tyckte väl inte att en sprucken sula och att de var jätteskitiga gjorde så mycket =P
Har varit en väldigt intensiv men otroligt rolig dag! Tack Sanne <3

Fikatime!

Fikatime

Mina nya skor =)

Klänningen, (mycket snyggare på än när den ligger ner på sängen)

Leggingsen, (jag orkade inte ta av mig dem för att ta kort så det blev lite sisådär)

å just de, jag köpte en ny väska med I lööv it!

Sanne provade en ganska schlagerinspirerad basker..

Sanne leker fotograf =)

jag leker fotograf..

rundtur i Skåne!

Idag har Magnus visat mig runt i Höganäs, Mölle och massa andra små hamnbyar runtomkring där han växte upp.. HEEELT galet vackert!
Vi hann även med en lunch med hans föräldrar och snart ska Sanne, Jag och Magnus in till Lund och först kika lite i affärerna och sen äta middag på någon mysig resturang =)

på skånska heter detta en "Mölla"

vid Kullens fyr

en emelie vid kullens fyr =p

Kullens fyr..

fick en bukett blommor av Magnus ;)

Klippor vid Ransvik

Vitsippor och bokträd på väg till Ransvik

jag <3 dig

Utsikt över Mölle

Skåne!

igår hämtade Sanne mig från tåget, vi hade en myskväll med god mat och rosévin hemma hos mig, tittade på Bröllopsduellen =)
Imorse började vår resa ner till skåne, med ett vad vi trodde var kort stopp på A6 (men som sen visade sig vara ca en timma långt) för att köpa solbrillor..
Efter det bar det av till Hässleholm och fika med Tilda och Sandra.. de hade dukat upp med glass, kakor, muffins och Kaffe/Te :D huur gott som helst, och jätteskoj att träffa skånebruttorna igen! Vår väg fortsatte ner mot Lund och Dalby och efter några bråk med gps:en som inte ville som vi, så hittade vi en sverigekarta i hanskfacket på bilen och hittade dit!

Bor hos Magnus storasyster Caroline och hennes man Anders, jättesnällt av dem att låta oss bo här så vi inte behöver bo på typ ett Gympagolv..

Imorn ska nog jag och Magnus åka till Höganäs så jag får se vart han växt upp åsså, ska bli jätteskoj!! och sen på tisdag bär det av till Köpenhamn :D längtar massor..

puss o godnatt

Fikamys med tjejerna i Hässleholm

Caroline och Anders jättesöta son David, en framtida trummis!

update...

pjuh! det gick bra, han frågade inte efter mitt leg =)

Kommer till Skövde 18.10 och då kommer Sanne och hämtar mig så åker vi till m-stad, sen imorgon startar vi en audition-roadtrip! Sanne ska göra audition till en teaterskola som jag inte kan komma på namnet på nu, så vi ska köra ner till Skåne, och sen på tisdag tänkte vi ta en trip till Köpenhamn!! ska bli jätteskoj!
Och det som gör det liite extra roligt är ju att Magnus är kvar i Skåne så jag får träffa honom imorn eftersom vi ska sova hos han syster <3 saknar honom jättemycket!!

och det är så skönt att hon hämtar mig för annars hade jag fått vänta i 4 timmar i Skövde då nästa buss går 22.10... inte okej västtrafik!

puss hej!


Tågblogg once again!

Jahapp då var det dags att tuffa hem igen.. åker x2000 och nu blev jag lite nervös för de ville precis att man som vanligt skulle ha biljetten redo men också fotolegitimation då biljetten är personlig =/ ivanligafall inga problem men nu åker jag ju på en biljett där det står Agneta Backlund... får väl dra en historia om att mamma bokade biljetten åt mig och hon inte visste att det var mitt namn som skulle stå på den eller nåt...

Har haft det jättemysigt här uppe i alla fall, Anna och grannens hund Ronja som hon är lite hundvakt åt några dagar följde med mig till stationen och drack en kaffe (chailatte) innan mitt tåg åkte.

Får se hur det går med min biljett nu, kanske måste gå av i södertälje (hoppas verkligen inte det!!)

Jag och Anna

sötishunden Ronja

Stockholm!

Sitter hemma hos Anna/Britney och spelar Super Mario på Nintendo Wii.. Igår gick jag som ni vet till salongen där hon jobbar på Stureplan och hon klippte och färgade mitt hår, efter det åkte vi hem till henne och drack rosévin och åt mat. satt och snackade och bara hade det mysigt.

Här kommer en bild på håret, det är jättetunna kalla slingor i det men det syns inte så bra på bild...

Anna är väldigt inne i sitt mario spelande..

Mobilblogg från annas salong :)


tågblogg

Godmorgon!

Sitter nu på tåget påväg till Stockholm. Ska träffa Anna och bara ha en härlig dag! :D
Hon ska klippa mitt hår som är i desperat behov av det, (inte för kluvna toppars skull, men det växer ju så rackarns fort när man har kort hår)
och sen blir det vin och myskväll!

Och tror ni det var skönt att får sova till 06.30, det är 1,5 timmas sovmorgon!! känner mig nästan utvilad trots att halv 7 också är väldigt tidigt för att behöva gå upp =P

Nu är vi snart i Hallsberg och jag har precis köpt en te, tänkte äta lite frukost nu.
Återkommer senare sen när jag klippt mig och kanske tonat håret lite med =)

puss o kram

förmiddagsvecka.

att behöva gå upp 05.10 för att vara i tid till jobbet 05.48 är inte jätteskoj! Men man slutar ju 14.00 så det är skönt! (om man nu är pigg nog för att orka göra något) =P

Helgen var jättemysig! Magnus kom ju hit och Han fick för första gången träffa min släkt då vi firade William som fyllde 7 år. Wille fick skidor av mig och Magnus och blev helt mållös när han såg det stora paketet vi kom med, så det är nog ett bra tecken =)

I söndags träffade jag Sanne, Helen, Sandra och Jossi för att rida islandshäst!! Huur skoj som helst! Hade inte en aning hur det var att tölta, trodde bara att det skulle skumpa som bara attans, men det var mycket skönare än att trava! Efter ridningen Bjöd Sanne oss på grillad fisk med potatissallad och god örtsås =)
totalt megamys dag!

August och William leker i Willes loftsäng

Jag och min pålle Naisty

proffset fick ha Fikaväskan ;)

Lite snack i skogen med hon som höll i turen. Jessica i röd jacka =)

Tack för en underbar dag tjejer! <3

Gran Canaria! =)

Igår bokade jag och Magnus en resa till Arguineguin på Gran Canaria, ett 4-stjärnigt hotell i en liten fiskeby nära Puerto Rico. *yey* 2a juni flyger vi från Arlanda! Can´t wait!!

Hotellet

Poolområdet =)

RSS 2.0