snabb update!

Fick låna en dator av en tjej som också är här uppe och hälsar på (ex personal altså) men hinner bara skriva som snabbast..
vi lever och har det väldigt bra, solen strålar som aldrig förr och vi jobbar på googlesbrännan ;)
skidåkningen är sådär, men i förmiddags var det faktiskt helt okej i backarna!

bilder och sånt kommer på torsdag

hoppas ni har det bra där hemma!

Im going home

Mariestad kommer alltid vara mitt hem,, men jag har så många fler ställen jag kan kalla hem..

Bjärnum, Sydney-Australien, Winton-Nya Zeeland, Idre, Linköping?!

Imorn ska jag iaf upp till mitt älskade lilla Idre!!
Jag och pappsen drar upp för en kortvecka av skidåkning, afterski och SEMESTER!! dricka vin på balkongen och bara ha det gött!!

vet inte hur mkt jag kommer ha tillgång till Internet där uppe men jag får se om jag lyckas slänga in något inlägg eller 2 annars får ni lilla älskade skara människor som läser min blogg ha en underbar påskvecka så ses vi på torsdag!!

puss o kram!reunionpromenad

I förmiddags tog jag en promenad med 2 av mina äldsta barndomsvänner Tone och Johanna..

det var hur skoj som helst att vi kunde uppdateras om varandras liv och bara tjöta bort en timma, När vi gick i skogen bakom Klövervägen kändes det nästan som att vi var små igen och ingen tid hade gått..
helt galet att det snart är 5 år sen vi tog studenten...

jag vill inte bliva stur!

jag och Tone in the good old days

jag och johanna

de är sig lika! :)

Helen min pärla!

Ikväll var jag hemma hos Helen och vi(hon) fotade mig :)

hon hjälpte mig även med ny snygg design! tacktacktack!!

litet ego-bildregn:

Ibland är det jobbigt att komma på hur man ska stå :P

Men då kommer en liten frisk fläkt och snyggar till håret ;)

Life is good right now!

Just nu känns livet så jäkla gött!!

Jag fick precis reda på att jag är godkänd på min praktiska tenta, woop woop 8 Högskolepoäng till mig!
och igår opponerade vi på våra Hygienrapporter som vi skrivit, och vi fick bara komplettera lite i referenslistan så den gick asbra den med!!

om ca en timma är pappa här, så ska vi gå på stan lite och sen åka hem för att fira påsk, sen väntar 4 underbara dagar i Idre!! :D får se hur mkt åkning det blir men lite ska vi nog allt hinna med :)

och jag har även "egenstudier" fram till 9 maj då jag går ut på VFU (praktik) så jag kan koppla av lite nu..

Life is good! :D


Brandkårs Emelie!!

Ja ibland tror jag att det är mitt riktiga namn..
hade en trevlig helg med en blandning av utgång och lugnt och skönt..
igår kom jag dock på mitt misstag, att jag idag skulle redovisa en bok som jag totalt hade glömt bort..
såå det blev att sträckläsa 270sidor igår.. Pjuh! det tog typ hela dagen, men jag var klar med min uppgift tills imorse och kunde redovisa min bok och tankar jag hade kring den :)

Nu på kvällen var jag och Ellinor på bio, vi såg den nya filmen "Water for elephants" den var absolut sevärd!! och man slutar aldrig förvånas över hur otroligt snygg Reese Witherspoon är, hon kommer nog aldrig åldras, tjejen är född 76 men ser fasen yngre ut än mig! hahahah


otur..

ja ni, jag börjar tro att jag inte ska få ha en fungerande mobil, idag la jag min nyaste lilla bebis iPhonen på posten, för den var fel från fabrikationen, den vibrerade inte :(..
jag hoppas det går snabbt att få tillbaka en ny för jag åker ju hem och sen till Idre om en vecka..

annars har det varit en lugn dag, har haft färdighets träning i Barn HLR så jag "vet" hur jag ska agera..
imorn har jag egenstudier så då blir det att läsa på farmakologin hela dan så jag är redo för min muntliga examination på fredag.. hejja mig!

gårdagens tenta.

Igår hade jag min första praktiska tenta.. jag fick i uppgift att sätta en kateter på en plastdocka, och det kändes bra! jag hade koll :) så bommar jag denna tentan så förstår jag verkligen inte varför.

Pappsen fyllde år igår, sorry att jag inte kunde vara hemma och fira din stora dag pappa! men nu när du snart är "ledig" resten av livet kanske jag får lite mer besök här borta, om du inte har föör mycket att göra som pensionär ;) ÄLSKAR DIG!!

snart kan vi schteka i backarna i Idre igen Pappa :)


Är på clinicum och övar inför tentan har p...

img_0386 (MMS)

Är på clinicum och övar inför tentan har precis lindat Amandas ben :) håll tummarna för mig mellan 10-12 på måndag!


Lita aldrig på en sjukgymnast!

Var på fest på Skytte C igår och när vi skulle ta oss hem fick en sjukgymnastkille den briljanta idén att ta en "genväg" hem.. för han hade gått den för några veckor sen och han lovade att han hittade,, jag var väldigt tveksam men ville inte vara en klagotant så jag hakade på.. SOM vi fick ångra det sen för när han gick där senast var marken frusen och hård, men nu hade en traktor varit där och grejat så det var gyttjiga traktorspår som var upp till 30cm djupa en bit på vägen, så vi hade lera överallt! fick ta oss till Statoil och spola våra cyklar efter det..
och när jag väl kom hem fick jag ställa mig och diska mina gympadojjor för de var heelt täckta med lera utanpå och innuti,, hahahaha vilket fiasko!

men vi fick oss många skratt och det är absolut något jag kommer komma ihåg länge! ;)
och det är ju inte varje dag man står och spolar sin cykel 2-halv 3 på natten :P

men som sagt, sista gången jag litar på en sjukgymnast eller någon annan som säger att de kan en genväg hem från skytte C!!

nu dags att plugga lagar till Medicinsk tekniktentan jag har på måndag.

mycket som händer!

Hej hej..

jösses vad mycket som händer just nu!

håller på med en hemtenta i farmakologin som ska vara inne på söndag senast,
sen på måndag har jag praktisk tenta i Medicinsk Teknik (dvs sticka, sätta kateter, sätta sond osv osv)
och nästa fredag har jag en muntlig del på hemtentan jag skriver denna veckan.. *pjuh* men det är bara att kämpa på!!

något positivt är att jag får ta över förstahandskontraktet på min lägenhet så jag behöver inte börja leta nytt i sommar! såå skönt!! :D

OCH

jag har även fått sommarjobb i Mariestad, jag ska jobba på Kolarebackens äldreboende några veckor i sommar! :D Det känns lite trist att inte gå tillbaka till SCA, för det känns lite som en trygghet, där vet jag vad jag ska göra och sommaren rullar på, men jag fick inte jobba bara en period som jag önskade utan det va 10 veckor eller ingenting som gällde där, och jag känner att jag måste få lite lov också, jag orkar inte gå direkt från skolan in i fabriken och sen direkt tillbaka till skolan igen..

jag har stora planer för sommaren, där 2 veckor i USA är med i planeringen :D det drar så mycket i min resnerv så jag håller på att gå av!

Helgen som var spenderade jag i Stockholm med mamma och pappa, jag och mamma gick på Stockholm Ice Show i lördags, och det var en riktigt bra show och det känns coolt att ha sett Evgei Plushenko live!

På söndagen när jag sagt hejdå till mamma och pappa på stationen åkte jag och barndomsvännen Marika till henne och hade en mysig eftermiddag tillsammans med våfflor och hallonpaj :)

men nu är det dags att ta tag i denhär dagen :)RSS 2.0