ÄKTA KÄRLEK!!

img_9508 (MMS)

ÄKTA KÄRLEK!!


Framme!

img_3668 (MMS)

Familjen är äntligen samlad!! Vi har precis avnjutit en klassisk familjen hetzy tacokväll :) sitter och pratar minnen och bara myser! Och självklart laddar vi för en heldag i backen imorn :D


Pitstop nr 1

img_0685 (MMS)

Nu har vi precis lämnat av Sanne i Tandådalen, fått i oss varsin french hotdog och fortsätter färden mot Idre.. Snön mötte vi först när vi kom upp på sälenfjället! Men nu är det vitt och fint överallt :) hörs senare!


PÅVÄG!!

img_1335 (MMS)

Man kan kanske inte tro det men nästa gång jag bloggar kommer det vara vitt vitt överallt.. Snart är jag tillbaka i mitt älskade Idre <3 åker bil med Hanna och Sanne. Vi gör ett pitstop och släpper av Sanne i Tandådalen, sen blir det reuionon med 6 andra liftenbrudar och 5 dagars röj! :D


Mat och tv-spel

img_6724 (MMS)

Är uppe hos fam Alvila och har ätit mat.. Sitter nu i deras allrum och spelar tv-spel. Mamma går in för det som ni ser :) hoppas ni fick många fina klappar igår! Ikväll väntar först kusinträff på pappas sida och sen lite utgång med Helen!


Världens finaste jultjej!

img_5939 (MMS)

Vi har precis avnjutit god lunch här hemma på klövervägen och nu sitter jag med kusinerna i soffan och tittar på Kalles :) Alice charmar alla som vanligt, hon kommer bli farlig när hon blir äldre! Ikväll ska vi hem till Tina och Johan och dela ut julklappar.. Mys! GOD JUL alla :)


jul i vårt hus!

Nu har pappa svurit över knäcken, vi har pyntat pepparkakshuset och tomtekören står redo på pianot (tv-bänken är inget alternativ när man har en 10-månaders trollunge som lär sig att gå :P)

ska ner på stan med mamma för en sista julshopping om en liten stund, sen ska vi äta gröt och mysa ikväll!

GOD JUL PÅ ER!



äckliga små rackare..

img_6459 (MMS)

dessa små glasbitarna satt i mitt däck på bi-cykeln och orsakade min punktering, men nu har min superpappa hjälpt mig att byta slang och laga ytterdäcket så jag har min älskade cykel igen :D nu ska det bara drickas lite kaffe (läs pappa ska) sen rullar vi hem mot Mariestad..


Ja se det snöar, ja se det snöar!!

img_7499 (MMS)

Ja se det snöar, ja se det snöar det va väl roligt HURRA!!!! :D Dags att ta tag i städning och packning, imorn kommer pappa och hämtar mig så bär det av till Mariestad för att fira jul och sen IDRE på nyår! som jag längtar :)


Sista natten!

img_0991 (MMS)

Såhär fint och lockigt var mitt hår igår. Vi gycklade först för sjukgymnasterna och sen för läkarna :) vi avslutade kvällen på nationernas hus med lite cider och mycket dansande!! Hade en väldigt trevlig kväll. Klockan gick lite för snabbt bara, vips så blev den 03 och det var dags att cykla hem. Idag har jag gjort min näst sista dag på vfun. Gick riktigt bra idag :) ligger nu i övernattningsrummet för sista gången! Har haft det jättebra på min praktik men tråkigt att åka buss till Motala och behöva betala för bussen själv.. Hade min praktiska tenta i fredags med och fick godkänt på den, SKÖNT! :D nu har jag bara en statistiktenta kvar i januari sen är jag klar med termin 3 och officiellt halvvägs i min utbildning :)


Bra dag idag :D

img_5385 (MMS)

Denhär dagen kan inte bli mycket bättre!! Fick reda på att jag är godkänd på terminstentan idag (salstentan) på 8 högskolepoäng..  Och som grädde på moset ringde de från John Hedins stiftelse idag och sa att jag blivit beviljad deras stipendium :D yeeeey för mig!


Mys med SSKål

img_4541 (MMS)

Mys på 55an med en öl/cider efter att vi gycklat :) bra avslut på denna lördag!


lyckligtjej.com

img_3985 (MMS)

Klickade hem dessa tyska skönheter för en timma sen. Johanna köpte dem för en vecka sen så jag cyklade till henne och tittade på dem och blev lite kär så jag slog till. De kommer inom en vecka :) det får bli min julklapp/ jag har tagit mig halvvägs i min utbildning present till mig själv :) lycka!!


Snöööö

img_8529 (MMS)

Att det lilla kan göra en så glad! Som jag har längtat efter detta vita guld :) och nu längtar jag ännu mer till nyår som jag ska spendera i mitt älskade Idre med värlens bästa liftenbrudar.. Det kommer bli awesome!! gick med ett leende på läpparna till bussen. Dags för 2 dagar i Motala igen


nöjd tjej.com

gjorde ett megakok med kycklinggrytan.. och det räckte till 8 matlådor + den portionen jag åt direkt :)
NÖÖÖJD


nu är det way past my bed time.. men jag behöver inte ta bussen förns 12.00 imorn så jag kan ge mig själv sovmorgon *lyx*

puss och godnatt


trött tjej.com

tog mig i kragen idag och bokade in mig på ett step-pass på Medley.
gud så skoj det var, men ack så jobbigt! känner redan nu att jag kommer vakna av kram i vaderna inatt! :P

annars har jag bara varit hemma och grejat idag, och just nu håller jag på att laga kycklinggryta så jag har lite matlådor inför kommande veckans VFU i Motala.

kommer sova gott inatt känner jag men ändå stolt över att jag tog tag i träningen idag och inte bara satt hemma!
och instruktören frågade efter om jag hade step-tränat förut, nej svarade jag men jag har dansat mycket. och hon svarade "det syns" :) glad man blir när man blir sedd.. som ett litet barn hahaha.. men det va skoj!

dags att kolla till grytan som puttrar på spisen.
riktigt såhär glad kanske jag inte såg ut, mest koncentrerad och röd i fejjan ;)

2a advent

img_2190 (MMS)

2a advent idag :) har precis hängt upp mina fina julgardiner, tänt min ljusstake (så klart med familjens adventsramsa) och ställt upp de 2 tomtarna jag köpte igår känner lite julstämning i min lilla lägenhet. Ska ta tag i mitt diskberg snart så det blir rent och fint här :) skönt med en ledig helg utan tentaångest. Nu väntar jag bara på resultatet från tentan, men det dröjer tyvärr en vecka eller 2 till.. Bara att hoppas på det bästa!


Early morning.

img_5257 (MMS)

japp, såhär roligt är mitt liv just nu med praktik i Motala. klockan är lite efter 6 och jag har varit uppe mer än en timma.. Inte okej, mår typ illa av trötthet.. Åh om jag ändå kunde tycka om kaffe.


RSS 2.0