tomhet..

Måndag, ny vecka!
mycket har hänt förra veckan...

jag och Magnus har tyvärr gått skilda vägar, avståndet blev för jobbigt för mig och jag kände att jag inte mådde bra som det var nu. Den här terminen har jag dessutom väldigt mycket i skolan så när jag tittade igenom kalendern skulle vi kunna träffas en gång i månaden och det känns inte sjysst mot varken honom eller mig..
Kommer bli väldigt tomt för han har varit min bästa vän i 1,5 år och han kommer alltid ha en väldigt speciell plats i mitt hjärta! och jag hoppas verkligen att vi kommer kunna prata som vänner i framtiden för jag har inget ont i världen att säga om denna underbara man!!

Även spexet är nu över för denna spelperioden, vi hade sista föreställningen i lördags och det var en alldeles underbar föreställning med efterföljande sittning med tema Saga :)
jag var Madicken och en annan skådis vid namn Erik var Abbe.. Det blev en väldigt sen kväll/natt, jag kom inte hem förns 5 på morgonen.

Vi som spelade Karoliner sjöng ett gyckel om att vi också ville sjunga :)

tequila med salt, tequila och citron är soo last year!
I spexet kör vi en sockershot istället..
krossad sockerbit, punsch och sen ett bett i chokladbollen ;)

underbara skådis gycklade också för oss <3 kommer sakna dem!!

Madicken och Abbe


älskade underbara vänner!

Har haft föreställningar i dagarna 2 nu, och både idag och igår har jag haft många vänner som kommit och tittat.. det betyder så otroligt mycket för mig!! Nu har vi bara 2 föreställningar kvar känns vemodigt men ändå okej. En period i mitt liv snart slut och snart börjar nästa som festerichief!

dags att sova.. imorn väntar en tidig dag i skolan och sen kravall på kvällen! :D

Amanda, Malin, jag och Camilla

för dåligt..

I know I know, vääldigt dålig uppdatering för tillfället, men det händer inte så mycket i mitt liv just nu, jag har föreställningar 4 gånger i veckan och däremellan har jag skola :P

En väldigt glad nyhet är att jag har blivit utsedd till Chief för sjuksköterskornas festeri och det ser jag väldigt mycket fram emot, det är svårt att förklara vad det är för någon som inte studerar men man är en grupp glada människor som representerar sjuksköterskorna och man gycklar (sjunger sånger med omgjorda texter) man fixar fester osv osv :)

ikväll är det dags för föreställning igen efter 2 dagars vila, ser väldigt mycket fram emot det, stå på scen är ju min grej som ni vet :D

ciao for now!

finbesök!

Ikväll har jag äran att ha en miss Sanne hemma hos mig, hon och Martin var och tittade på kvällens föreställning. Jätteskoj att ha någon i publiken som man känner :)

efter föreställningen tog vi en öl (cider) och åt sen gourmet mat på Burger King :P
nu sitter vi i soffan och är jättesociala med varsin dator i knät..

Sanne, jag och Martin nere i "hångelrummet" i punschpausen


alla hjärtans dag...

... en dag då man absolut vill vara med sin kära, meen det blir ju lite svårt. men vi får fira lite på fredag istället med massa myys! :)



Hade medicinsk teknik i skolan idag, lärde mig att sätta PVK (Perifer venkateter) och ta blodprov.. Va lite scary första gången man skulle försöka sätta PVKn även om det bara var på en plastarm, tänk då hur det blir när man ska göra det i "skarpt läge" sen.. hua hua! tur att vi ska få öva på varandra i mars sen :)

In action ;)


vad tycker ni om min nya header då? lite Valentines day inspirerad.. söta Helen hjälpte mig med den :)

Nu är det dags att städa iordning det sista i lägenheten för imorn får jag finbesök av fröken Sanne Carlsson som kommer ner på en snabbvisit från Sälen för att träffa sin familj, men hon tar ett stopp här först och tittar på spexet imorn :D såå glad att hon vill komma och titta, längtar som fasen till imorn! det är såå skoj att stå på scen igen!!

ne, städa va det ja. :)

Premiär!

Igår var det äntligen dags för premiär för Karl den 12e för Sverige ur striden. och jag var skapligt nervös men väldigt förväntansfull, det va sååå skoj att stå på scen igen, även om jag inte pratar eller sjunger så är det en stor fröjd att få stå på scen igen :)
+ att jag faktiskt får sjunga lite, då jag körar i byxan på en låt ;)

Efter premiären var det dags för finsittning på Livgrenadiärsmässen (förlåt om jag stavar fel men det är ett svårt ord) :P Riktigt skoj att få gå på sittning som inte är studentsittning, annorlunda låtar och folk som sjöng både 3 och fyrstämmigt i låtarna :)

jag som Emil i min ursnygga uniform

Såhär såg jag ut på premiärsittningen igår i min nya fina klänning



blandade känslor..

Idag har jag väldigt blandade känslor,
hade muntlig examination i grupp idag, och jag har en dålig magkänsla över det tyvärr. Det gör mig jättearg, för prata är inte något jag är dålig på, men jag började tvivla på mig själv och jag är så besviken, jag hoppas bara att jag inte gjorde för dåligt ifrån mig så jag måste göra om uppgiften för det skulle kännas som ett stort slag i magen!

men det positiva idag är att jag fick ett samtal från Johan vid lunch där han sa att han och Tina var påväg till Kss :D:D jag hoppas allt går bra för henne, håller alla tummar jag har och väntar med spänning!!

Ikväll ska jag gå på bio och släppa alla tankar som snurrar i huvudet med skolan, spexet och allt annat, bara se en film och äta popcorn :)

sova sova säng!

Det va tydligen vad jag ville imorse, jag vaknade nämligen med mobilen bredvid kudden och lilla väckarklockan i handen klockan 8 (jag hade stängt av båda i sömnen)
skulle egentligen haft första föreläsningen 8.15 men jag va helt yrvaken och orkade inte stressa till skolan, hatar dessutom att försöka smyga in 10-15 minuter för sent så jag sov lite till, tog det lugnt och cyklade till skolan till andra föreläsningen som jag har nu, Immunologi.. än sålänge ångrar jag att jag inte sov vidare för hans röst är så monoton att man nästan somnar igen, men ska väl försöka koncentrera mig lite :P

hoppas ni har en bra dag!

såhär känner jag mig ungefär :P
sover

helgens bravader.

I lördags hade vi vår "förlossning" dvs finsittning då nollan blir etta, och gud vilken rolig sittning det var!!
massa gyckel och andra roligheter, jag fick även lämna vidare mitt supernolla pris som jag fick ta emot för ett halvår sen och jag utsåg en supergullig tjej som jag anser är en supernolla :)

Har även haft en himla massa spexträning i helgen så jag har spenderat väldigt många timmar på NH där även finsittningen var.. men åh så roligt det är! mindre skoj att stå och "skrubba" ansiktet med matolja för att få bort fetsminket men men, comes with the territory.

nu är det skola och teater för hela slanten som gäller, men måster erkänna att jag kommer sakna att gå i overall, så lätt att veta vad man ska ta på sig då :P

jag och Patricia som jag utsåg till supernolla

klänningen jag lånade av en kompis till finsittningen

Jag och min bordsdam Sofie :) riktigt härlig och underbar tjej

efter sittningen var det fest och jag dansade loss med 4 generationers supernollor
från vänster Per som utsåg mig till supernolla, Patricia som jag utsåg till supernolla
och längst till höger Victor som utsåg per till supernolla :)

veckan..

sorry för lite dålig uppdatering här, har mkt att stå i nu som ni säkert vet..

Har i allafall skrivit klart min farmakologi uppgift, så nu är det bara att hålla tummarna på att min basgruppshandledare tycker den är bra nog..

Nollningen har gått jättebra i veckan, har varit många roliga kvällar, med t.ex. ÄoPoP (ärtor o pannkaka o punsch) sittning, kravall osv, imorn är nollningen slut och vi ska ha finsittning, ska bli så galet roligt :)

Har även rephelg med spexet imorn, så det blir en låång dag/kväll/natt.. därför är det dags att sova nu så man är utvilad imorn!

återkommer efter helgen med bilder från finsittning m.m. :)

mamma och jag!

ska gå på stockholm ice 2011!!

Mamma ringde mig igår och frågade om jag ville gå bara hon och jag.. KLART JAG VILL!!!
få se alla världsstjärnor åka, kommer blir grymt avundsjuk för jag vill alltid stå på is när jag ser
folk åka konståkning, men som sagt ÅÅH vad jag längtar redan!

nu dags för farmakodynamik föreläsning!


RSS 2.0