US and A igen!!

igårkväll blev det klart! biljetterna är betalade.
Jag och Hanna åker till Seattle 7-21 Augusti :D åååh gud så jag längtar!
Vi har pratat om att åka på en "sista sommarlovs resa" ett tag nu, eftersom jag (om allt går som det ska) blir legitimerad sjuksköterska och Hanna blir byggingenjör nästa sommar så är denna sommaren sista chansen att bara kunna åka iväg och ha det GÖTT!

får fjärilar i magen bara jag tänker på det, du och jag babe <3

första bilden jag kan hitta på oss.. januari 2009

du och jag mot världen, Nya Zeeland 2009

halloweenparty 2010.

kravall i Linköping 2011

USA 2012 :D :D

svårt..

att hitta på saker att skriva om när det enda man gör är att ha praktik och träna.. men i helgen har det varit lite festligheter..

Igår var det goldfever, en 70-tals fest ute på Kårallen.. jag hade en jättefin klänning på mig som jag hittade på Myrornas förra året, tog tyvärr inte mkt bilder den kvällen, så jag har ingen bild att visa.
det var en rolig kväll med skön musik och många hippies ;)

idag har jag varit på våffelfest och haft trevligt med andra festerister, det fanns även massa alkohol och fulvinsrunda men jag avstod från allt sådant (okej, inte allt.. jag drack 2 små cider i solen) för jag har ju ett mål och det går inte att nå om man dricker en massa alkohol.


jag, patricia och camilla roade oss istället med att ta massa "hoppbilder" jag tycker det är så roligt att ta sådana!
här kommer några av dem som blev bra :)
nästa vecka har jag lite praktik och lite avslut på en kurs jag läste i början av terminen.. och så träning såklart! -5kg nu, så det går åt rätt håll :)


helgen..

I fredags var jag på tackfest för en fest jag jobbade på i höstas, mycket trevligt och väldigt goda hamburgare som folk stod ute och grillade hela kvällen/natten!

Igår var det sjukHUsfesten som vi varit med och fixat inför, teminens tema var cirkus och vi i SSKål införskaffade oss såklart röda näsor och clownsmink, jag har inte så bra erfarenhet av "kladdsmink" så jag använde mitt eget och skaffade min lite streck i ansiktet, en väldigt trevlig kväll, dock var jag lite trött från kvällen innan så det blev inte så sent och jag drack bara ett glas vin igår.Idag har jag varit med och lyssnat på SSKål intervjuer, det är snart dax att skifta in ett nytt SSKål, känns helt galet att jag varit chief snart ett år.. ska bli skönt att bara vara, men jag kommer sakna mitt SSKål fruktansvärt mycket, har blivit som en extra familj här i Linköping.efter några timmar med intervjuer kände jag att det kliade i benen, så jag drog till gymmet och sprang intervaller i 50 min, svetten rann och jag är nöjd!! känner att jag fått en exra boost nu när vågen faktiskt börjar visa lite roligare siffror, -4kg so far.. och mer (mindre) ska det bli :)

nu väntar en ny vecka med praktik, går måndag-fredag denna veckan så det är fullt upp, precis som jag vill ha det!!

 


praktik och träning

det är vad mitt liv består av just nu,,
har gått 3 pass på praktiken och känner att jag börjar komma in lite i hur avdelningen fungerar.. Är inte riktigt kompis med Peer learning som de kör med på avdelningen (att vi studenter går 2 och 2) men jag är inte den som är den så jag får ge det en chans..

efter "jobbet" idag cyklade jag ner till Medley och sprang intervaller i 45 min och körde sen lite armar och mage på det.. känner mig sådär härligt slut i kroppen nu och tar det lugnt i soffan..

Ikväll ska jag på bio med en kompis, this means war står på schemat.. verkar vara en klassisk amerikansk actionkomedi. ska bli skoj! och efter hård träning är jag värd lite avkoppling och popcorn, så det så!


Snygg?

Nej jag kan inte säga att jag tillhör den tränigskategorin ;)
Jag kör istället på ju fulare jag blir desto mer bränner jag! Idag stod intervaller på schemat.. Sjuukt jobbigt men desto stoltare (och fulare) när jag tog mig igenom hela :)

Och nu ägnar jag någon rad eller 2 till Marika Fogle! Nu uppdaterar jag mer än en gång om dagen, jag gör "mitt" jobb.. Så du får gärna göra ditt och maila mig ;) ( har du redan mailat kan du bortse från dessa rader)

Om en timma kommer några vänner över på middag och brädspel :D dags att sätta fart med maten!

Pusshej!


Wish me luck!

Går i kulverten påväg till första dagen på praktiken. Ska vara på Thorax denhär terminen.. Nagellacket är borttaget och naglarna är klippta! Nu kör vi!!


Melodifestival!

Igår var vi 11 personer hos mig (ja det går faktiskt) som tittade på mello, vi satsade 20 kr var och jag hade förberett ett schlagerquiz som var uppskattat. En väldigt trevlig kväll som avslutades med att några av oss gick till NH idag har jag en slappar-dag.. Har läst på några kompendier som jag fått av min praktikavdelning som jag börjar på imorn, och ska snart ut på en långpromenad i det fina vädret :)


Mittsittning

Klassen ska fira att vi har gått halvvägs i vår utbildning :) temat för kvällen är "vad hade du velat bli om du inte blev sjuksköterska och musikalartist är ju det självklara valet för mig :) ser fram emot kvällen!!


Våren infinner sig!

Börjar bli varmare, solglajjorna åker på och vinterjackan packas ner i förrådet.. Jag älskar vinter och snö, missförstå mig inte men våren är något speciellt :)
Sitter på örat och chillar med några kursare, senare i eftermiddag ska jag och amanda träffa våra termin 1or som vi är mentorer till.. Ska bli skoj att se vad de har för frågor och förväntningar!

Vår = converse skor :D


Ääntligen

Äntligen har jag fått ordning på min blogg.se app till iPhonen så nu kan jag mobilblogga mycket lättare :D
Fick svaret på statistiktentan idag och det jag såg var ett stort och fint G så jag är lycklig!! Dags att gosa ner sig i sängen och titta lite på tv innan jag somnar.. Puss och hej!


Cupcakemys med några klasskompisar :)

img_3385 (MMS)

Jag, milla, amanda, maria och lovisa bestämde oss för att ha myskväll och baka Cupcakes och titta på Grease.. Guldkväll!


lagom irriterande!

åååh.. jag blir så irriterad på mig själv.
hade Läkemedelsberäkningstenta idag, kände mig ganska säker när jag lämnade in tentan,
meen fick det bekräftat att jag missat ett steg i en uträkning när jag kom ut ur tentasalen. och eftersom vi måste ha 100% på dessa tentor vet jag att jag blir tvungen att göra omtenta... SUCK!

förra terminen kuggade jag första tentan för jag missade att ta ett tal x7 men klarade omtentan
denna terminen kuggar jag tentan för att jag missade att ta ett tal -2 :(
men men, bara att ta nya tag och göra omtentan 25e maj.. inte hela världen, dessa tentor är det inte så mycket plugg till för jag KAN läkemedelsberäkning...

dagen idag har jag mest tagit det lugnt och fixat det sista inför imorn
för imorn kommer mina älskade föräldrar hit :D
SSKål ska ha familjesittning och visa våra föräldrar hur en sittning i "vår värld" går till.. ska bli såå skoj!!


RSS 2.0