en extra växel!

Den här veckan har varit väldigt produktiv so far..
 
Jag har förutom att jag haft praktik måndag och tisdag skrivit en ledarskapsuppgift som ska skickas in senast imorn skärtorsdag. Jag har även skrivit en hel del på c-uppsatsen, har suttit över 10h och fixat alla källor som var helt knasiga (något som vi verkligen borde blivit tipsade om när vi började skriva..)
En anledning till denna extra växel är nog att jag och Robin ska köra till Mariestad imorn :D vill inte ha massa jobb att göra när vi är iväg.
 
men nu är jag så trött så jag nästan kollar i kors, väntar på att Robin ska komma hit, han är och repar med sitt band men borde dyka upp här snart :)
 
kommer snart börja räkna ner dagarna till examen här tänkte jag, men det är lite för många kvar för att det ska vara roligt :P men jösses vad jag längtar nu!!

Tapaskväll

Ikväll mötte jag upp Maria, Amanda, Lovisa och Gustav för en tapaskväll på resturang Aioli.. Så himla trevlig kväll det blev! Vi satt och åt och snackade strunt i flera timmar :) Precis som det ska vara med goda vänner!

Bild 1, Finisarna
Bild 2, sangria :)
Bild 3, massa god mat!


Ett av tre

Jajjemän! Idag skrev jag klart ett av tre arbeten som ska skrivas denna termin. Känns så skönt att beta av något..
Nästa vecka är det fullt ös med c-uppsatsen som gäller samtidigt som jag har praktik! Och snart är det påsk och då ska jag och Robin köra en föräldra-roadtrip, först till Mariestad och sen till Malmö. Ikväll myser vi med vin och finalen av gladiatorerna :)


5 månader

Idag var det fem månader sen jag träffade min fina Robin.. fem månader som gått väldigt snabbt, men tiden går ju snabbt när man har roligt ;)
Idag ska vi till Finspång på släktkalas för att fira både Robin och hans mamma :)
min fina spelade gitarr igår och jag smygfotade.. Hehe


Dagen då lillan fick jobb!

Det är idag!!
Jag har tackat ja till ett sommarvikariat på Ortopeden avd 31B på US i Linköping som legitimerad sjuksköterska. Känns HEELT galet att bara skriva orden.. Men om 86dagar är 3år och 180Hp avklarade :)
Jag är så otroligt stolt över mig själv!!
Ikväll har jag och Robin firat med fylld lövbiff och potatisgratäng.
Kommer leva på detta lyckorus ett bra tag nu :)


Birthdayboy

Igår fyllde min fina Robin år.. Detta firades med tårta och kakor tillsammans med hans båda bröder och några vänner till honom.. Senare på kvällen bjöd jag honom på middag (han valde Max) och jag klagade inte ;)
Idag är vår "lediga" dag från praktiken så jag och Amanda sitter på hub och ska börja med vår resultatdiskussion.. Heja oss! :) vi ska ha ett första utkast av hela vår uppsats klar till nästa fredag så nu är det bara att kötta in i det sista!!


Strandad..

Å men suck! Har haft praktik idag som gick jättebra! Kom hem, packade om väskan och gick till bussen för att ta den ner till resecentrum för att sen åka vidare till Robin i Norrköping. Men det kom ingen buss, eller jo tillslut kom det en extrainsatt buss och det skulle vara på håret att hinna med tåget
Men såklart hann tåget gå 30sek innan jag kom fram så nu måste jag vänta en timma tills nästa tåg går... :(
Det går ett sj snabbtåg om 15 min men det skulle kosta mig 195kr att åka till Norrköping med det. Inte värt det och jag är för gammal och förståndig för att våga planka :p (annat var det i min ungdom när jag åkte på fritidskort) men det är en annan historia. Haha
Surt som tusan, förlorar en timmas kvalitetstid med Robin vilket är väldigt tråkigt! Men men middagen skulle stå klar när jag kommer fram *lyx*


RSS 2.0