fullsatt forum

Igår hade vi en fullsatt föreställning! helt galet, 485 personer i publiken!!
Det var superskoj! Robin var där och tittade igår så jag var lite nervös såklart, men det var en jättebra föreställning! På dagen var jag resurs, inte ofta man får vara det, men det är ganska skönt att för en gångs skull inte ha ansvar för patienter utan vara alltiallo! fixa med frukost, hjälpa till att sätta PVKer, ta blodprover osv osv..
 
idag regnar det, och jag sitter i soffan och tar det lugnt, ska jobba kväll så jag samlar energi för ett jobbpass. och sen på fredag och lördag väntar de 2 sista föreställningarna med "Drottning Kristina och drömprinsen" kommer bli lika tomt som "vanligt" när det är över, men men, allt har ju sitt slut, och vem vet, om ett år kanske jag sitter här och tycker 2014 års föreställning är lika bra och att det kommer vara lika skoj och lika tråkigt att det tar slut då, får se vad framtiden utvisar!
 
 
 
 

Premiär!!

Ikväll har vi äntligen premiär! Mycket slit och långa kvällar har resulterat i en strålande föreställning! Vi är mitt i föreställningen (sitter så man inte ser att jag bloggar) ;-) vad man hör av publikens reaktioner så verkar det vara uppskattat! Efter väntar premiärsittning! Det ska bli väldigt skoj!! 
Premiär Emelie Smyggenrep

Igår körde jag hem till Amanda och Jimmy och sov på deras soffa.. Fick även gosa med deras små underbaringar Sudden och zäta! Ack vad jag vill ha katt.. Men var sak har sin tid.. Just nu passar det inte bra, men någon gång i framtiden!! 
Sötisarna

Va inte direkt den piggaste tjejen i stan imorse när jag släpade mig till jobbet och efter jobbet var mitt huvud typ äppelmos. Men jag kunde stämpla ut redan 15.25 så då gick jag till vilorummet där det även finns en massagestol. Satt i den i 30 min sen la jag mig och powernapade i 30 min. Så skönt!
Nu sitter jag återigen på podiet och idag kör vi igenom spexet som om det vore föreställning.. Skoj som tusan men nu längtar jag hem till Robin!

Tekniskt genrep

Ikväll sitter jag på bandpodiet hela kvällen.. Vi har tekniskt genrep dvs alla delar av spexet som har något med ljud/ljus och teknik att göra gås igenom.. Det är en lite seg process som tar lång tid! Skoj att få spela låtar men det tar ett tag mellan låtarna och då hinner man t.ex. Blogga ;-) 
Forumteatern


Älskade flöjt :-)


Har haft en lugn och skön dag, tog sovmorgon och sen har jag legat på soffan och tittat på serier ;-) fick hem bilförsäkringen idag så nu är bilen officiellt min (ska bara betala av den också) 
Imorn jobbar jag dagtur dvs jag börjar 06.45 och ingen vet hur länge vi håller på ikväll/inatt så jag sover på Amanda och Jimmys soffa.. Får hoppas att katterna är snälla mot mig och låter mig sova :-pEtt ljus

Idag åkte jag och Robin till en minneslund. Ville tända ett ljus för morfar.. Såklart för farmor och farfar också <3 


RSS 2.0