Tandådalen

Idag har jag och pappa tagit oss upp till Sälen och närmare bestämt Tandådalen! 

Har flyttat in i vår lägenhet för 4 dagar framåt :) en pyttelägenhet på ca 30kvm helt perfekt för oss 2! 
Vi bor precis vid backen och sämre utsikt kan man ha :)

Nu hoppas vi bara på att solen ska titta fram! 
Ikväll ska vi äta mammas goda portergryta och titta på mästarnas mästare! Sen bär det ut i backarna imorgon!! :-)

dö-sjuk!

i Tisdags när jag kom hem kände jag mig lite "ur fas"..
gick och la mig ganska tidigt, men visade sig att jag inte skulle få sova en sekund.. jag besökte toaletten ca 40ggr skulle jag tro, tappade räkningen efter ett tag..
en rejäl sväng av vinterkräksjukan tror jag minsann att jag drabbades av. Trodde det var matförgiftning först men det har hållt i sig allt för länge för det..
Nu fredag är jag nästan tillbaka i gängor igen.. behöver fortfarande powernaps för att orka hålla mig vaken men det går absolut åt rätt håll.. nu är jag "bara" ganska uttorkad så jag försöker ösa i mig vätska men magen är ju lite klen så jag får ta det lite lugnt. Svårt dedär!
 
Imorn bär det av till Västergötland.. för på söndag åker jag och Pappa till Tandådalen! känns skönt att det fortfarande är några dagar kvar så jag orkar åka skidor, annars hade jag gråtit blod nu för nästa vecka har jag längtat efter i typ ett halvår!
 
hoppas det är bra med er!

20 dagar

Hej!
Har inte skrivit här på nästan 3 veckor. galet!
men det har varit galna veckor, jobbmässigt! Det har varit fullt ÖS meningslös på jobbet, väldigt många stackars människor som brutit sig på ett eller annat ställe.
 
highlights under veckorna som gått
- jag har spelat flöjt på en föreställning med LiSS, deras flöjtissa blev sjuk så dirigenten ringde och fråga om jag kunde hoppa in.
- Jag har åkt lite mer konståkning och äntligen klarat enkel axel igen (1,5varv i luften). Hade satt upp det som mål innan is-säsongen är slut :)
- Jag har fått ett kusinbarn, Grattis Amanda
- Jag har varit på afterwork med jobbet, fick på Harrys och åt mat och deltog i deras musikquiz.
 
Idag är en speciell dag, för idag fyller min älskade år, vi får se vad han känner för att hitta på när han slutar jobbet, jag har sagt att han får bestämma!
Själv är jag ledig dagen till ära, så jag ska ladda batterierna för 2 jobb-dagar till den här veckan!
 
Grattis på födelsedagen min finaste
 

RSS 2.0