Flashdance!

I helgen var jag uppe i Stockholm-Uppsala för att träffa frugan!
 
Gick upp tidigt och lockade håret dagen till ära. Här väntar jag på tåget och såg ut som en tönt när jag tog massa selfies, men vad gör man inte, haha
Kom upp till Stockholm på lördag förmiddag och mötte upp Sanne på centralstationen. Vi strosade runt i Stockholm tittade lite efter brudskor åt mig men jag får nog vänta tills i vår när det kommer mer vita skor igen, för jag har inte någon lust att betala en herrans massa pengar på skor jag kommer använda en dag.
 
På eftermiddagen var det så dags för årets musikalbesök Flashdance! Vi rycktes med direkt från början och jag satt med ett stort leende på läpparna hela föreställningen. Jösses så bra den var!!
Förväntansfulla tjejer innan föreställningen började!
Efter föreställningen mötte vi upp Marika och gick till Vapiano för att äta god pasta! Tyvärr så var min väldigt oljig denna gången så jag njöt inte lika mycket som sist, men det var gott ändå.. Väldigt mysigt att få lite qualitytime med Marika också.. Vi hinner ju tyvärr inte träffas så mycket nu för tiden när jag jobbar och hon läser i Stockholm.
Hon skjutsade mig och Sanne till tåget på kvällen och vi åkte hem till Henne och Andreas i Uppsala. Planen var att gå ut på kvällen. Jag var väl sådär taggad men Sanne hade sagt att hon såg fram emot det. Sen när vi varit hemma hos dem ett tag så fråga Sanne om jag verkligen ville gå ut. "nej, jag trivs bättre i soffan" sa jag varpå Sanne drog en lättnadens suck och jag lika så.. Jag menar vi är ju inte 18 längre. Så myskväll hemma i Uppsala blev helt perfekt :)
 
Söndagen så sov vi ganska länge sen hjälpte Sanne oss lite med inbjudningskorten som vi ska skicka ut i början på nästa år! Självklart blev det en hel del bröllopssnack, men inte mig emot! ser så fram emot 2015 och allt skoj som kommer hända!!
 
Helgen har varit helt perfekt! Kom nyss hem till mitt palats och nu väntar en jäkla massa jobb i December då jag ska vara ledig en hel del i Januari och Februari.. bara att bita ihop och köra!

sista föreställningen

Tiden går så snabbt när man har roligt!
 
Igår var det dags för sista föreställningen med årets spex, det kändes tungt att veta efter varje låt vi sjöng, att det var sista gången vi sjöng den...
jag sprang runt som en galning med min mobil bakom scen och tog kort med alla som ville vara med! så här kommer ett litet axplock, dock taget med min mobilkamera i skumt ljus så det är inte så bra bilder :P
Jag och Rosanna

Joline, Jag och Lucas
Lucas bjuder på "Fin vin"
Mina älskade galningar i kören (och rött konstigt ljus)
Jag och Sofie
Emmy och jag
jag och Carro
Föreställningen gick supersnabbt, och så var det dags för avslutningssittning som flöt på med både skratt och tårar, Caroline (på bilden ovan) sjöng ett otroligt fint gyckel som satte sig rakt i hjärtat, hon har nämligen väldiga problem med lokalsinne. Hon har i princip inget så vi har hjälpt henne hem vart vi än har varit för hon hittar helt enkelt inte själv. Hon förklarade för mig att när hon ska till stan så tar hon sikte på Domkyrkotornet och hoppas på det bästa... På sittningen sjöng hon låten "jag kommer inte hem" av Martin Stenmark och helt plötsligt fick den låten en helt ny mening! haha som jag skrattade!
 
Lyckades även komma ihåg att ta en bild med min älskling! Lyckades nästan matcha honom, (han hatar sånt) men gick med på det :D
Jag och Lukas hittade en godisnapp som var upphängd långt uppe i luften, och vi kunde inte släppa det, jag äter ju inte godis men jag agerade gärna medbrottsling så Lukas kunde nå nappen! :)
Idag har vi städat teatern, det gick väldigt smidigt faktiskt, men nu ser jag fram emot en lugn kväll i soffan med Pizza och mys!
 
 

Finbesök!

I veckan har jag bara jobbat och spexat, och laddat inför helgen då vi fick finbesök!
Pappa, Sanne och Andreas kom hit igår för att se spexet (och oss) :)
 
Sanne och Andreas kom hit vid lunchtid och då gick jag och Sanne till en bröllopsbutik här i Norrköping för att jag skulle testa klänning för första gången! Det var skoj att prova klänning! kändes väldigt märkligt samtidigt. ska JAG få prova vita vackra fluffiga spetsiga klänningar! Jag hittade inte någon klänning som kändes som THE DRESS.. men jag fick med mig vetskapen om vad jag inte vill ha, så jag får leta vidare. Förväntade mig inte hitta min drömklänning på en gång heller för den delen så jag var inte besviken över det..
 
Väl hemma åt vi jättegod lasagne som min älskling hade lagat!
 
Efter det var det dags för mig och Robin att åka till teatern för souncheck, smink och alla andra förberedelser som behövs innan föreställning.
 
Pappa, Sanne och Andreas hämtade upp Robins pappas om också skulle med och se spexet ikväll!
 
Här får jag skämmas lite för jag tog inte en enda bild på varken spexet eller de fina gästerna vi hade i publiken. Men Föreställningen gick jättebra! och efteråt gick vi till Pitchers och åt god mat innan det var dags att köra hem igen.
 
Dagen idag bara flög fram Vi hann med en vända på stan dock, jag hittade ett par nya vinterstövlar så det var skönt!!
 men vips så var det dags att köra Sanne och Andreas till tåget igen :(
 
Helgen gick alldeles för fort men Jag får i alla fall träffa sanne snart igen, för vi ska se Flashdance i Stockholm sista helgen i november!!

PREMIÄR!

Idag har vi haft premiär, det gick såå bra!! :D
Sån otroligt härlig känsla att få stå på scen igen! jag har verkligen saknat det!
Hinner bara skriva ett kort litet inlägg idag för vi håller på att göra oss iordning för premiärsittning!
Smög med kameran backstage under aktpausen och tog en selfie med kören! min fina kör!!
 
 
 
 
 

RSS 2.0