Hej mitt vinterland, nu är jag här =D

Kom upp till Idre igår eftermiddag :D och jag möts av snö!!
Idag har jag varit uppe på fjället och snurrat,
Påväg upp möttes vi av ca 100 renar :D jag klagade ju så på att jag bara såg en enda ren förra säsongen =P
Jag har även fixat liftkläder, och pratat med liftchefen Jonny. Varit uppe hos Mia, min chef i bokningen och fått mitt Schema, I LOVE IT! är ledig julafton (med betalning) och jobbar juldagen, är ledig nyårsafton, nyårsdagen och 2 dagar till, då Magnus fyller år, kan inte bli bättre!! :D
Tyvärr så var det jättedimmigt idag, så jag kände inte för att åka, men morgondagen visar -8 grader och strålande sol :D så imorn blir det åkning för hela slanten!!
Efter jag hade fått alla nycklar och fixat ett liftkort så gick vi och Bowla jag och Magnus, gick faktiskt riktigt bra. Fick spö men förväntade mig inget annat =P lyckades knåpa ihop 130 poäng sista serien! så det var helt godkänt tyckte jag!!
Nu kommer lite bilder Helen! :D
Utsikt från Magnus balkong
Träden är vita :D
2 renar som bråkas lite, ca 100 till bakom bilen..


utgång, shopping och bio =)

Har haft en underbar helg här i Kil =)

Igår åt vi tacos till middag och sen åkte jag, Hanna och Sarah in till Karlstad för att göra stan osäker. Vi hade fått låna en lägenhet så vi slapp ta nattbussen hem till Kil eller få någon stackare att hämta oss.. Perfekt!

Vi satt och förfestade, tittade på Idol och bara hade det trevligt till 23 när vi begav oss in till city och Glada Ankan stod på schemat, jättemysigt ställe! Hanna och Sarah satt och prata om att de tyckte det va lite konstigt att de inte kände igen någon, och helt plötsligt ser jag en kille komma ut ur personaldörren och gå in bakom baren som såg väldigt bekant ut, (typ den första vi såg inne på stället) och jag kunde inte riktigt hålla mig, så jag gick fram och frågade och jo visst var det Erik, en av alla de Karlstadkillarna vi firade jul med i Sydney! =) tokskoj! världen är liten!!
Hade iaf en jättetrevlig kväll och snabbt gick den, vips så var klockan 02 och vi var påväg hem igen..

Idag har vi varit ute på Bergviks shoppingcentrum och tittat runt, jag hittade äntligen min nyårsklänning som jag letat efter sen jag kom hem =P Vi hade även tänkt gå till Systemet för att "bunkra upp lite" eftersom Idre inte har något systembolag, meeen vi gjorde misstaget att inte tänka på att det är lördag idag, så vi kom dit 10 minuter efter de stängt =P hahahhah klantarslen!

Efter ett besök på Maxi stormarknad och basvaru shopping så begav vi oss in mot city igen, näst på schemat, Bio :D såg äntligen New Moon. Den var superbra! synd bara att man måste vänta så länge innan 3dje filmen kommer..

När vi kom hem till Kil igen, packade vi Hannas bil, det hade inte gått att vi båda skulle upp till Idre samtidigt kan jag lova, =P får se hur vi löser det sen i April när vi ska hem.. hehehe

Imorn är det nu ÄNTLIGEN dags! jag får äntligen träffa Magnus igen, och komma upp till mitt älskade Idre.. Det var nu 105 dagar sen vi sågs.. helt sjukt! längtar så.. Känns just nu som att jag är tillsammans med en telefon, och det ska bli så underbart att få ett ansikte på min "telefon" igen =P hehe..

Återkommer uppe ifrån Idre sen =)
kram och godnatt

Nu var det packat och klart :D

Idag har jag haft en sjujäkla schema!

07.30 uppgång och baka första långpannan. frukost och sen vidare och hämta upp kemtvätt åt mamma,
efter det var det tandläkaren, där de åter igen inte ville göra något för jag åker imorn, eller tandläkaren sa först att han va sugen på att borra upp det provisoriska han gjorde för 2 år sen, men då sa jag ifrån att NEJ TACK! så då kom vi fram till att jag ska ringa när jag kommer hem från Idre och dra ut skiten (precis de jag ville göra för 2 år sen, så hade jag sluppit tandläkar kostnader på flera tusen kronor!) GAAAAAAH!!!


Efter det bar det iaf hem till fam Pihlström.. Johan hade möte med sin chef så jag hade hand om lilla direktören på fm. Och förutom en bajsblöja så gick förmiddagen alldeles strålande! Han låg ute i vagnen och sov när Tina kom hem efter lunch nån gång där..
Åt en lunch med Thomas och sen bar det av hemmåt för dammsugning och för att baka 2 långpannor till..
sen hade jag en lite lugn stund då jag kunde sitta vid datorn och greja lite..

Eftermiddagen åkte jag hem till Tina och Johan igen eftersom jag inte kommer få träffa dem på ett bra tag nu =(
bakade sen klart kakorna på kvällen, (det skulle på glacyr och kokos på sockerkakorna..)
och sen åt jag kvällsmat (kebabrulle) med Lars som kom och hälsade på och förgyllde min kväll några timmar!

Men det känns ändå skönt att vara påväg imorn! jag har längtat efter Idre sen förra säsongen tog slut ungefär så nu är jag snart där igen :D:D

Blir ett kort stopp i Kil fredag-lördag första bara.. Träffa Hanna Montana och festa lite med hennes vänner :D
och sen new moon på lördag!! sen söndag så blir det Idre för hela slanten!

snart dags igen!!

Kära vänner,

Nu åker jag upp till Idre igen på söndag, och kände att det var dags för en vinterblogg igen.
tusen tack Helen för hjälpen, =)

Idag har jag varit hos mormor och morfar och fikat med Johan och August, August blev först livrädd för Morfar (gammelmorfar i hans fall) men det blev bättre sen =)

På vägen hem åkte vi förbi vårdcentralen för idag tilläts alla under 40 ta svininfluense vaccinet, så vi var och fick de, kändes onödigt först, men sen kom jag på att jag kommer ju träffa jättemycket olika människor uppe i Idre så det var ju lika bra att ta det!

Har även som sagt träffat Helen idag, vi tog en promenad när hon kom hit vid 16, jätteskönt! gick bort till Lockerud, runt och tillbaka.. och sen fixade hon lite med min blogg medan jag packade långkallingar och t-shirts, så nu är lite packat inför Idre.. hehe..

ha en bra kväll!

August och Morfar leker med bilar =)

en dag i min mors fotspår!

uppgång 05.30 *pust* åkte med mamma in till KSS, fick gröna kläder att hoppa i, took sköna! som mjukisar =P, fick låna sånadär gröna "träskor" och en fin mössa, så var jag färdigklädd för en dag som operationssköterske praktikant. eller ja, praktikant och praktikant, lycklig som har en mor som jobbar som det så jag får gå med och titta en dag =)

och det var jätteintressant, följde med in på operationer och pratade mycket med narkossköterskorna, för det är något jag funderat på om jag vill bli, fick titta ner i halsen på en patient och se stämbanden innan de för ner andningstuben där, (så som de gör i ER som alltid är problematiskt för de har ju såå urakuta patienter i den tv-serien =P) well well, de va coolt! dagen gick jättefort, för det hände ju nya saker hela tiden!

"passade även på" att ta ett nytt blodprov för att se om jag möjligen kanske kan få äta en räka eller 2 till i mitt liv, jag vågar inte hoppas, men usch vad jag vill!!!!! som Hanna skrev på msn förut, hon hoppas åt mig ;)

Nå vad tycks, passar jag i de gröna operationskläderna? =P

mysdag!

vilken mysig dag det blev =)
Jag och mamma åkte ner på stan vid 10, hade vår lista som vi betade av..
sen vid 13 kom Johan och August till oss, Johan skulle ut till en skjutbana och skjuta lite med Fredrik så jag och Mamma skulle ha Pluttas en stund! Han var aptrött när Johan kom men hade vägrat att sova medans de gick till Klövervägen, så jag tog över bakom ratten tänkte jag säga, men fortsatte gå med honom och han somnade när jag gick förbi Furustams (6 hus bort) haha.. men jag fick mig en skön höstpromenad eftersom solen hade beslutat sig för att titta fram idag.

Sen när han vaknade så bakade vi Lussekatter, för jag vill ha med mig det upp till Idre och det fanns ingen annan dag än idag att göra det på då både jag och Mamma kunde. Kan meddela att det är inte det lättaste att försöka rulla lussekatter när man får "hjälp" av en 16 månaders ;) men vi hade jätteroligt, bankade, klämde, tryckte och framförallt smakade på degen =) heheh

Senare sen vid 18 kom Hela familjen Pihlström på middag, vi åt brushetta med getost till förrätt! och sen rådjursstek med enbärssås och klyftpotatis mmmmmm!!

Imorn ska jag börja se över vad jag har, vad jag behöver och vad som ska packas till Idre.. suck!
vill bara att det ska vara nästa helg så allt det är gjort! =P

Ibland vill man bara bli liten och få sova i vagn igen!!

Varför äta med sked när jag har mina fingrar? duuuh?!

ne, jag har inte ätit någon deg och mjöl?! =P


Moster och August knådar deg.


Världens finaste kille, men ack så stor han har blivit!


Detta kortet är taget för 3 månader sen, jämför själva!!


shopping!! =)

Vaknade vid 9 idag, och åt frukost i lugn och ro..

Åkte till Thomas och satt och snackade skit ett tag, sen bar det av till Skövde!
Hittade 2 t-shirtar, 2 linnen, 1 par jeans och nya termobrallor =) *lycka*

skoj att gå omkring och titta i svenska klädaffärer, för det var ju ett tag sen..
och det roligaste var att jag fick gå ner en storlek i jeans ^^ det gjorde min dag!

och imorn är mamma ledig så vi ska ha en mor/dotter dag med stan på förmiddagen, lunch någonstans, och sen ska vi nog baka lussekatter på eftermiddagen, jag åker ju snart och vill ha med mig lite lussebullar upp!

Ska även ta hand om min lilla plutt en stund på eftermiddagen, han har börjat prata, och frågar "e de" till allt =) ovillkorlig kärlek till denna lilla varelse!


Hemma på Klövervägen...

Allt gick enligt planerna *yey* så vi landade på arlanda 08.35 och sen hann Hanna med ett tåg till Kil som gick 10.25.. själv tog jag bussen till Rökubbsgatan och hälsade på Anna/Britney =) alltid lika skoj att träffa henne! Vi satt och snackade skit ett tag, och sen klippte och färgade hon mitt hår. tuuusen tack!

Tog tåget hem så jag var på Resecentrum vid 17.15, och där stod min älskade mamma och väntade =)
har även varit hemma hos Tina, Johan och August lite. August var lite tveksam först, men verkade acceptera mig ganska snabbt,, han satt till och med i mitt knä och lät mig krama honom lite *lycka*

slänger in en sista sväng med Thailand bilder, sen ska jag gå och lägga mig i min sköna säng, som inte känns som att den är gjord av playwood =P som jag har saknat den!!!

Hamnen på Koh Samui

"Bryggan" till båten..

Sådar stabil brygga när vi gick av i Chumphon...

Pernilla och Zandra mannekängade när de köpt nya Hängslekjolar..

Stor alien mitt i Bangkok!

sista semesterbilden.. väntar på planet i Helsingfors.

snabb update!

Gratis internet vid gaten ja tack! vi hade tur och kom langt fram i incheckningskon. sa vi ar med planet!
tvivlar starkt pa att alla kommer med.

flyger till helsingfors sen har vi  fatt ett nytt plan till Arlanda som vi hoppas vi hinner med! da landar vi i sthlm
08.35 svensk tid imorn!
hall tummarna for oss =)

Jag tror vi far aka hem =)!!!!

se pa f*n! jag tror gudarna ar med oss denna gangen!
Det verkar som att varken vart plan fran Bangkok till Helsingfors eller vart plan Helsingfors-Goteborg ar installda!
VI FAR KOMMA HEM! jag tror inte jag har varit sa lattad och lycklig pa lange!

meen vi tror inte pa det forns vi gatt pa planet, da kan jag inte blogga tyvarr. men forhoppningsvis sitter jag pa Klovervagen och skriver nasta blogginlagg..

Tack alla som foljt mig och Hanna pa resan och skrivit sota kommentarer! De har verkligen gjort mig jatteglad nar ni skrivit nagot!

Vi ses snart igen =)

puss o kram!

(ps, Ewa Berndtsson, tack for skyddsanglarna, bade jag och Hanna tror stenhart pa att det va tack vare att vi bar dem som vi nu far aka hem ;)

Var otur slutar aldrig...

suck suck och dubbelsuck!

jag trodde verkligen inte att vi kunde ha mer otur nu meen jo

Min kara mor ringde for nagra timmar sen och sa, ni vet att ni har lite problem va?
ne, svarar en da valdigt ovetande Emelie..

Finnair flygstrejkar..

NEEEEEEEJ!!

Sa istallet for att fa en slapp sista dag vid poolen och sen ga och ata gott och bara njuta av sista dagen i Bangkok sa far vi nu istallet aka till Flygplatsen och sitta dar och glo hela dagen.. for att vara pa plats liksom, for nu vill vi hem! Heeelt otroligt hur mycket otur vi haft sista veckorna. Jag menar vi har alltid kommit dit vi ska, men det har bara alltid tagit langre tid, eller/och kostat oss mer pengar och nu verkar det bli samma visa igen.. Hem kommer vi ju men vi far se nar =P

Langtar hem, och till Idre!!

Usch, nu borjar jag trottna!

Det var nog tur att jag inte kom at nagot internet imorse nar vi antligen kom fram fran var resa, for da hade det statt mer svarord an vanliga ord tror jag.. men for att aterberatta lite..

Vi steg upp vid 6 igar morse for att bli hamtade och korda till farjan till Koh Tao.. Minibussen var lite sen men det va ingen fara med de.. vi akte bat, och fick till och med lite somn till dar.
Nar vi kom fram till Koh Tao gick vi till Foretaget till nasta bat vi skulle ta och fraga om vi kunde fa lamna vara vaskor dar tills baten gick 4 timmar senare. Visst inga problem =) gott tankte vi
Vi gick och at frukost/lunch och satt och spela kort for att fa tiden att ga.
Nar vi kom tillbaka till kontoret sa sa de till oss att deras bat skulle inte ga idag, men vi kunde betala 200 baht till och fa aka med en annan bat, What! tankte vi, varfor ska vi behova betala mer for att deras bat inte skulle ga?!
Svaret vi fick var att antingen fick vi betala eller sa fick vi aka med deras bat nasta dag.. men vi skulle ju mota upp Pernilla och Sandra i Bangkok sa vi kunde ju inte vanta ett dygn, sa vi fick glatt punga upp lite mer pengar och fick aka med den andra baten..

Nar vi kom fram till Piren pa fastlandet, sa var vi inte vid vart foretag, for vi hade ju dessutom bokat en connecting buss.. nar vi fraga dem, fick vi svaret att vi skulle satta oss ner och nagon skulle hamta oss inom 30 min.. och det gjorde de som tur va, Vi 2 och 2 australienare akte med minibussen in till centrum i den lilla staden (nu var klockan runt 17) och Han som korde sa att Bussen skulle komma och hamta oss 20.40 fran den resturangen han nu slappte oss vid. jag fraga honom typ 4 ggr for att forsakra oss om att det va precis har osv... Vi gick alla fyra och kikade runt lite, at lite mat tillsammans och bara vantade. vi gick tillbaka till resturangen vid 20.00 for att forsakra oss om att vi var pa plats. 20.45 fragade vi om inte bussen skulle komma snart, da fragade hon oss om vi var redo.. Halla?! vi har ju suttit har och vantat i 45 minuter.. Da nagra minuter efter kom samma minibuss som kort oss 4 timmar tidigare, och kor oss i en kvart till dar den stora bussen star och vantar, har ingen aning om hur lange den statt dar och vantat, for direkt nar vi 4 gatt pa sa aker bussen.. fick efter nagra om och men platser bredvid varandra, och sen flot val bussresan pa, eller hackade kan man saga med de vagarna de har har i Thailand.. =P

04.17 var vi framme i Bangkok, och nar vi efter ett tag kommit igenom havet med taxichaufforer och plockat upp vara vaskor, sa forsokte vi lista ut vart Kao san road lag, for det var dar vi skulle bo, taxichaufforerna var snalla och sa att det lag pa heelt andra sidan Bangkok, men Pernilla hade forvarnat oss om att de skulle saga de, och att det lag typ 2 gator bort, och det gjorde de, sa det va tur att vi inte tog taxi dit. =P

Pernilla hade varit gullig och bokat rum till oss, och betalat forsta natten sa vi inte skulle behova krangla med de, men att man inte kunde checka in innan 06.00 for da borjar en "ny dag" dar.. Sa vi gick till mc Donalds och at frukost (mc chicken hamburgare =P) och fordrev tiden till 05.50.. gick sen till hotellet glada och trotta och tankte att vi antligen skulle fa sova!! meeen saklart skulle de krangla, for nar Pernilla bokat sa hade inte hon i receptionen fattat att det skulle vara for inatt (den 13de) utan den 12e och att vi inte alls kunde checka in 06 utan incheckning var vid 13 ( for Pernilla och Sandra var det iinga problem att checka in 06 morgonen innan) sa vi hade kunnat ga direkt och lagga oss vid 04.30 eftersom vi inte kunde fa tillbaka nagra pengar for natten som redan var betald, och fick nu betala for 3 natter till och inte bara for 2 som vi tankt oss.. SUCK! det ar inte sa mycket pengar, ca 90kr var, men nar man rest i 24timmar och bara vill slippa krangel sa blir det bara for mycket! sa det var 2 valdigt sma tjejer som antligen 06.15 fick sova..

Kandes battre nar vi vakna vid 12, och idag har vi gatt och strosat har pa gatan, och kikat pa mojliga vaskor vi vill kopa som nytt handbagage.. och vi har pool pa taket dar vi bor sa vi kan battra pa brannan om formiddagarna nu innan vi aker hem pa tisdag..

oj va langt det blev, men nu kanns det battre nar jag skrivit av mig lite, =)

puss o kram alla dar hemma, jag saknar er! vi ses snart =)

Sista dagen pa Koh Samui

Hej hopp!

Idag har vi utforskat on lite mer. Vi borjade dagen med att ligga lite vid poolen, men sen pa eftermiddagen hyrde vi en moppe och varsina "agg" hjalmar och korde ivag till en annan strand. Hittade Swensens (den goda glassbaren), kopte varsin glass och njot!
vi Korde runt och tittade, tog fina bilder och bara hade en mysig eftermiddag =) Vi har aven varit pa var nya favvo resturang och atit en sista gang, var sota servitris, blev lite nere nar vi sa att det va sista gangen vi kom dit. Hon tyckte vi skulle komma tillbaka nasta ar..

Lugnet fore bomben i poolen =P

Agg Emelie =P (hjalmen sitter sadaar bra?!)


Min goda glass pa Swensens

Agg 1 och 2 =P


Fin utsikt!

Fint igen!


och igen..


Poser =)


lite bilder..

Hej alla glada dar hemma!

Nu har solen antligen bestamt sig for att titta fram igen =)
Har haft nagra dagar nu med regn och mulet, och det ar jattetrakigt, for man kanner ju liksom inte for att gora nagot da.. inge skoj att hyra moppe och kora i sporegn ju..

Meen idag har vi iallafall legat och gottat oss vid poolen, (mest i for det ar sa jakla varmt nar solen val ar framme) Vi har slutspurts solning nu sa vi gor inte sa mycket mer an solar, badar, ater och sover. sa jag lagger upp lite bilder istallet =P

Resturangen i Ao Nang dar vi at nastan varje dag!

stranden och lite oar utanfor Ao Nang

El systemet skulle behova forbattras lite =P


Hanna sotnos =)

Jag ligger kvar och solar aven nar jag badar =P

Var fina pool har pa Koh Samui

relax vid poolen =)


lata dagar vid poolen! =)

Ah nu trivs jag bra =)
Vi bor i vart lilla twinroom och har affarer och resturanger bara nagra 10-tals meter bort!
poolen rakt over gatan och sa har vi hittat en svensk resturang dar vi var och fikade kladdkaka =)

Kanns som att man ar pa den semesetern man langtade efter att vara i slutet av resan! sola, bada och bara njuta!
Idag har det tyvarr regnat till och fran hela dagen. men jag hittade Magdalena Graafs sjalvbiografi som jag har legat och stracklast hela dagen, riktigt intressant faktiskt!

Och nu pa kvallen hittade jag och Hanna varsina lampor som vi fastnade jattemycket for, (okej nu tanker ni, hur fan far de plats med lampor i ryggsackarna) men det ar sana typ fyrkantiga tra/ris lampor som ar ihopvikta for tillfallet och de vager typ ingenting sa det ska nog ga =)

och nu ar det bara 10 dagar kvar.. kanns nastan som att dagarna inte racker till.. trodde jag inte nar jag borjade for ca 2,5 manad sen..

ha det sa bra alla dar hemma! jag tanker pa er!

Koh Samui

Nu ar vi framme pa Koh Samui (eller Kossa mu som Thomas sa fint sa det igar =P)
Borjade med att vi gick upp i ottan (07.00) =P och at frukost..
vid 8.30 kom det en minibuss och hamtade oss och sa akte vi till En typ buss station. Det tog ca 2 timmar. Dar fick vi vanta i 1 timma. Sen kom det en annan minibuss och hamtade oss. och det va minibussarnas Rolce roys (eller hur de nu stavas) huur fin som helst! typ skinnfatoljer inuti =) meen den lyckan varade inte sa lange, for bra for att vara sant liksom. Efter 10 minuter fick vi byta till en "vanlig" stor buss. som dessutom pga allt regn typ lackte ut med sidorna sa man kunde inte sitta vid fonstersatena =P Akte med en i 1 timma sen fick vi ga pa en farga som hade gaanska manga ar pa nacken. satt pa den i ca 1,5 timma och sen var vi antligen pa Koh Samui.
Tog en taxi till Sea Breeze bungalows dar vi bokat rum. Rummet ar jattefint, basic men fint! och det basta av allt ar att over vagen ligger Sea Breeze hotel dar det finns pool som vi pa Sea Breeze bungalows har tillgang till =D yey! jag alskar pool! Har efter manga manaders resande lart mig att uppskatta hav, men pool vinner i alla lagen!!
Ska ga tillbaka till vart rum och bara "va" lite nu.. Kanner oss lite sega efter resandet sa vi tar utforskning av byn pa morgondagens agenda istallet..
och igar brot vi aven 2 veckor kvar av resan strecket.. nedrakningen har borjat. 13 dagar kvar..
puss o kram!
Ps: vill skicka en varm halsning till alla knivar i varlden. JAG SAKNAR ER!! Thailandare tycker att man ska ata allt med sked eller gaffel.. suck!

inbrott...

Igar hade jag lite feber pa formiddagen igen, sa jag bestamde mig for att stanna hemma och sova bort skiten. Hanna gick och solade en stund. Pernilla och Sandra akte ivag pa en liten tur.

Eftermiddagen slappade vi och sen gjorde vi iordning oss for att ga in till lite mer av centrum av Ao Nang. Hittade en jattemysig resturang dar man satt pa en takterass och at. Vi bestallde grillspett och bakpotatis allihop. Det var huur gott som helst! =)

Igar var det lite festival har, sa vi gick och tittade pa alla fantastiska kreationer (de gor typ blomdekorationer som flyter pa bambu eller nat som man skickar ut i havet nar det ar morkt med ett ljus i som ska bringa lycka och framgang) vet inte hur lange de har fixat med dessa for josses vad fina nagra var!

det var aven manga som skicka upp ljuslampor i luften, som jag tror var en symbol att man skickar upp ett ljus till nagon som gatt bort. valdigt fint med massa brinnande ljus i luften med!

Nar vi kom hem upptackte vi dock att vi blivit av med pengar, for nagon hade brutit sig in i var lagenhet genom badrumstaket.. sa javla trakigt att det ska handa nagot sant nar man snart ska aka hem, men vi har nog gemensamt kommit fram till att vi inte tanker lata det knacka oss, utan vi bryter ihop och kommer igen..

What doesnt kill you makes you stronger!

Lyckades for en gangs skull platta iordning haret lite.


Lycka pa hog niva!!! =D

fina kreationer!

Fina kreationer 2


Min och Hannas kreation =) vi skickade aven med varsitt

personligt brev...


Sjosatt och pavag ut till havs!


Feber i varmen...

jahapp.. da var det dags for mig att bli sjuk.. har ju klarat mig hela resan sa jag ska val inte klaga, men det ar inte skont att ha over 39graders feber i ett land dar man kokar aven om man ar frisk..
men tack gode gud for ac!! har legat pa varat rum och sovit/tittat pa daliga sapor.. det finns ca 50 kanaler varav 3 ar pa engelska. =P

som tur ar varade det inte mer an en dag.. har kant mig lite hangig idag med, men inte i narheten av hur det va igar..

Det trakiga var att vi skulle akt vidare igar till Koh Phangan men det sket sig ju, sa Sandra och Pillan stannade ocksa kvar, sa vi har bestamt oss for att halla ihop tills jag och Hanna aker hem den 17de. vilket kanns Toppen!! Vi funkar sa bra ihop alla 4 =)

det var nog allt jag hade att saga nu,
och mamma glom inte, Ungstekt falukorv och hemma gjort mos onskas den 17de ;)

puss o kram!


RSS 2.0