förfest

Sitter i förtältet till husvagnen igen och dricker cider och umgås med underbara människor.
snart ska vi gå och bugga för sista kvällen. Vill verkligen inte att helgen ska ta slut, för jag har så underbart roligt!! vill inte tillbaka till "verkligheten"...

Men nu har jag bara 3 veckor kvar att jobba och om en månad börjar jag mitt "nya liv" i Linköping och min väg till sjuksköterska. ganska mycket att längta till det med =)

mer utförligt inlägg och lite bilder kommer imorgon (eller på måndag om jag är för trött ;)
puss o kram

första natten på fryksdalsdansen!

Hej hopp! en liten nattlig blogg =) Sitter i Hannas killes förtält till deras husvagn och hittade internet =)

När vi körde hit regnade det så inni H-vete!! regnade typ hela kvällen, men det började hålla upp när vi gick till dansbanan, Har varit en alldeles underbar kväll! mycket dans och mycket skratt! vill inte att denna helgen ska ta slut, =)

Återkommer kanske någon annan dag!! dags att börja dra sig till tältet.. ingen husvagn här inte ;)

puss o kram

så typiskt!

jag blir smått galen på detta.. det har varit KANON väder heela sommaren, jag har gått inne på sca och svettats som en gris, och vad händer den enda helgen jag ska iväg och tälta och vara utomhus, joo det spöregnar!

kom igeen Sverige, show me some mercy!!!


Linköping tur och retur

Idag blev det en tidig uppgång, Hämtade upp Pernilla i Skövde vid 07.15 och sen bar det av till Linköping.

Tittade på en lägenhet, en femma där det bor 3 personer och de söker en fjärde till det fjärde rummet.. Direkt när man kom in i lägenheten kändes det som att man "kom hem" Det var en väldigt mysig lägenhet och de som bor där var väldigt trevliga och vänliga, folk man känner direkt att man kommer trivas med. 2 våningar med ett rum (mitt kanske) en toa med tvättmaskin, ett litet allrums utrymme och kök på nedervåningen och 3 sovrum + ett allrum på övervåningen. En liten uteplats och en liten liten plätt med gräsmatta. Det kan inte bli bättre..
Jag hoppas verkligen att de tyckte om mig och väljer mig över alla som mailat och ringt dem.

Hoppas kan man ju alltid i allafall. Får svar nån gång i början av nästa vecka...

Håll tummarna för mig? snälla!

dags att sova, puss o kram

( tack så jättemycket Pernilla för att du följde med mig! <3)

myskvällar!

Har haft 2 myskvällar irad nu, igår kom Pernilla hit på kvällen, vi satte oss i soffan med varsitt glas rosé och en godisskål, tittade på The Ugly Truth och The Notebook. 2 fantastiska filmer! efter det tittade vi på gamla bilder i min dator, pratade gamla minnen och bara myste! I förmiddags när vi hade ätit frukost åkte vi ner på stan och tittade runt, jag köpte ett armband och 3 par jeans! =) så nu är byxköpen klara för ett tag framöver (skönt) Hatar att köpa byxor...

Ikväll var jag chaufför åt mina föräldrar som skulle på 60-års kalas, när jag hade lämnat dem körde jag till Karlsborg och hängde med Sanne och Maja, tittade på när de skulle komma fram till vad de skulle ha på sig, det tog ca en timma för dem att bestämma sig för de hade beslutsångest till MAX! slutade med att de båda 2 hade på sig det de provade från början :P *tjejer* hahahah

Vi åkte in till Skövde och åt middag på Sand, en libanesisk resturang, väldigt trevligt. Ganska försvenskad mat men det var jättegott! Vi drog vidare till Voda, där tjejorna tog varsin drink och jag tog en "chaffis-cola".. Också coolt ;)

Nu har jag precis kommit hem och ska krypa ner under täcket..
Imorn ska vi fira August 2-års dag med släkten..

Puss o Godnatt

Maja och Sanne


2 år

Hurra Hurra Hurra, idag fyller min lillskit 2 år, gosh vad tiden går snabbt,

Vi ska fira honom med släkten på söndag men de var här idag och vi åt gott. Pär, min kusin från nordligare breddgrader var här med sin flickvän Emelie (förjäkla snyggt namn) :P och Emelie har en liten och underbart söt hund som heter Emil som man inte kan låta bli att gosa med!!

men vi får väl gå tillbaka i memorylane lite..

August och moster när han är 8 dagar gammal
mys på altanen
På sin ettårs dag

Idag när jag gjorde skagenröra så ville han äta chreme fraiche.. knasboll

Min kusin Pär och en väldigt trött liten Emil

vi håller även på att öva på att göra kullerbyttor jag och sötnosen
 

Bullarbullarbullar!!

Efter jobbet idag så bakade jag och mamma bullar, kanel och vanilj (vi kunde inte enas så det blev 50/50 :P)
Huur gott är det inte med nybakade bullar och iskall mjölk =)



återträff i Skara

I fredags var det återigen dags att träffa de underbara liftbruttorna! Skara stod på schemat. Rebecca kom med bussen till M-stad vid 18.00 och sen kom hanna vid 19.30 och hämtade upp oss.
När vi kom fram åt vi Tacos (det åts inte bara en gång i Idre om man säger så!) och så pratade vi in på småtimmarna om allt och ingenting, vad vi gjort sen sist osv.. väldigt mysig kväll!

Igår var det dags för Skara sommarland! Har inte varit där på några år så det såg jag fram emot! Tyvärr så hade vi inte vädret på vår sida, men vi tajmade det ganska bra ändå, det småduggade när vi gick in, då passade vi på att åka några karuseller, sedan bytte vi om till bikinis, när vi var i badlandet och åkte så spöregnade det nästan hela tiden, men det gjorde inte så mycket för då var vi ju ändå blöta. När vi kände oss klara med vattenkanorna och hade bytt till torra kläder så slutade det regna! perfa!! =)
Känns lite i triceps idag att man sprang upp för backar och bar på båtar, mattor och ringar osv.. men det var väldigt roligt!
Tur hade vi också, Stina hade 2 fribiljetter och så hade hon köpt en jobbarkompis fribiljetter så då hade vi 4, hon går in gratis så vi behövde bara köpa 2. När vi stod i kön för att köpa så kom en dam fram till oss och frågade om vi ville köpa en biljett av henne för hon hade råkat köpa en för mycket.. hur man nu kan vara så klantig? Jag hade 140kr löst (en biljett kostar egentligen 279kr) men det godtog hon, för då fick hon ju lite pengar för den. Så vi behövde bara köpa en biljett till fullpris!! hur bra som helst!!

På kvällen åt vi grillat kött och klyftpotatis, spelade några drickaspel och sen åkte vi taxi in till Skövde. Vi gick till Husaren, där inne tappade vi bort varandra typ hela tiden, men det var en helt okej utekväll ändå. Jag träffade Pernilla och Sandra där inne, alltid lika skoj att träffa sötnosarna!! =)

Idag var vi ganska slöa! åt frukost och bara myste, åkte hem vid 14.

Tack för en jättetrevlig helg tjejor!!!

laddade inför Sommarland

Malin hittade väldigt fina öron i en presentbutik

Hjulet snurrar men hamstern är död.. hahahahah

Vi åkte även sommarland-tåget som går runt typ hela parken
jag, Hanna, Johanna, Rebecca och Stina

fina partytjejer i taxin, Johanna, Hanna och Linn

Hanna och Malin inne på Husaren

Johanna Rebecca och Linn

min nya kärlek!

min nyaste kärlek! (sorry Magnus, just nu ligger du i Lä i några veckor) ;)


så kallt och skönt i mitt rum nu =) no more bastu, I love it!!
 


nattblogg

Kan inte sova, har haft svårt för att somna sen jag kom in, (inte så många dagar jag vet) men det grämer mig.. jag brukar inte vara den som har svårt att somna trots att mitt rum är en bastu på sommaren...

det som grämer mig är att jag inte vet hur f-n jag ska få tag på någonstans att bo... är medlem i stångåstaden och student i Linköping, men när man går in och tittar på ettor så står det lite fint i ena hörnet
"för att vara topp 5 för denna lägenhet krävs 1150poäng"
jag har 122.. man får ett poäng per dag man är medlem, vilket betyder att de som söker lägenheterna har varit medlemar där i över 3 år... för 3 år sen bodde jag i Bjärnum och hade bara tankar på att bli musikalartist, inte att jag kanske skulle ta och ställa mig i bostadskö i Linköping för dit vill jag nog om 3 år...

Känns förjävligt, jag ska flytta för att börja ett "nytt" liv och plugga. Men jag har ingenstans att bo. jag tycker inte om det, för jag kan inte komma på något sätt att lugna ner mig. Tina nämnde att hon bodde hos sin kompis första månaden som hade fått ett rum i korridor innan de hittade en 3a som de sen delade, för Tina hittade inte någonstans att bo då hon kom in på andra uttagningen som är 1 Augusti. Betyder det att jag har till 1a Augusti på mig, sen är det kört? det känns som att det är kört redan. och det känns skitjobbigt!

jag vet att det löser sig men jag ser inte lösningen just nu, och det känns inget bra.
dags att vända sig några varv till i sängen och hoppas på att johnblund slår mig i skallen snart så jag får sova..

godnatt

Jag kom in!!!

wow! jag har blivit antagen till sjuksköterskeutbildningen i Linköping! =)
galet glad!! nu återstår bara problemet med att hitta någonstans att bo, jag jobbar på´t!

så nu kanske jag ser ut såhär på dagarna om ca 4 år... 
Nurse Emelie =)

utflykt till Grövelsjön

I lördags när vi hade ätit god hotellfrukost så åkte vi på utflykt till Grövelssjön och runt omkring,
det var jättemysigt att titta på naturen där uppe, vattenfall, hängbroar m.m.



sånahär kylskåp ser man inte varje dag! hittade den uppe i grövelsjöns fjällstation

vi hann med att fiska lite också =)




En väldigt mysig dag! :) som avslutades med film och grillat =)

Idre <3

Nyss hemkommen från en kväll/natt på fjället, vi hade det supermysigt, en flaska bubbel på balkongen, jättegod middag på kvällen och hotellfrukost på morgonen! Me likey!!
Fick även se en hög med renar up close när vi körde hem, deras horn ser så mjuka ut, eftersom de är helt luddiga.
Vi hade räknat med lite bättre väder idag, men nu är det mulet och blåser, får se vad vi hittar på, är bara glad att vara här <3

Pernilla Wiberg Hotell, vårat rum var balkongen längst upp till vänster.

bubbel på balkongen

renarna attackerar!

eller går förbi bilen och fortsätter äta gräs :P

ett år

ett år, ett helt år! 365dagar 8760timmar 525600minuter =)
känns som vi träffades igår, och helt plötsligt har ett år gått..

Kommer så väl ihåg för ett år sen, när jag skulle träffa honom för första gången, han var påväg ner till sina föräldrar i skåne och körde förbi mig i Mariestad, vi skulle träffas efter jobbet och jag tror aldrig att en jobbdag har gått såå långsamt som då, när jag äntligen slutade var jag så galet nervös! men så fort jag såg honom så blev jag lugnare. =) får fortfarande fjärilar när jag tänker på det..

Är så himla kär! och det känns heelt underbart. Ska jobba till lunch imorn och sen kör jag upp till min dröm, han har bokat bord på Pernilla Wiberg, så vi ska upp dit och äta gott, och sen bara mysa hela helgen!!

tack för detta underbara året Magnus, ser fram emot nästa =)
Jag älskar dig!

ett år går fort..
 
hejdåkyss i Augusti innan jag och hanna åkte iväg på vår resa

Badtunnebad i -30grader i januari uppe i Idre

Magnus dansar skidbalett =)

hjälmpuss :P

Mys på klippor i Skåne

fick en väldigt fin blombukett av honom då =)

Dromedarridning på Gran Canaria

en puss bild till bara, med Fataga-dalen som bakgrund =)

eclipse

Efter jobbet idag, tog jag en snabb dusch och sen åkte jag mot skövde. Hämtade upp Pernilla i Låstad och Sandra i Lunden, sen mötte vi upp Sannegos i skövde..
Eclipse, den tredje filmen i twillight-sagan stod på menyn idag =) Innan den började hann vi med en snabb fika på Rådhuset också.
Filmen var jättebra! jag är helt kär i de filmerna! och jag tror att alla vill bli kär i en egen vampyr efter att ha sett dem..
Väldans trevligt att träffa tjejorna igen också, Sandra har jag inte sett sen vi var i Thailand.

meen tillbaka till verkligheten, klockan är halv elva jag börjar jobba 05.48 vilket betyder att jag måste sova nu för att orka öppna ögonen imorn!

puss o godnatt

i-landsproblem

shit vilken tönt jag är, men när jag kom hem förut så hade jag lite mycket saker i händerna, vilket resulterade i att jag tappade min mobil.. backluckan och batteriet flög ur. lite orolig innan jag satt ihop den och startat den och såg att den ville starta, jag var lugn igen =)

men när jag senare sen skulle ringa Magnus så hördes det ingenting! jag såg att han hade svarat för samtalstiden "tickade" men det var tyst som i graven PANIIK! stängde av mobilen, öppnade luckan, tog ur batteriet, blåste lite, klappade lite :P och pratade väldigt fint till den.. och när jag startade den igen så fungerade den igen!! PJUH!

under den minuten den var paj hann jag se mig själv cykla till Norrlanders imorn efter jobbet (först stå ut en hel dag på jobbet utan mobilen) och sen gå in där, lämna in den och de säger typ, jo men det kommer ta 3 veckor ungefär, kanske längre nu i semestertider... AAAAAH!

Men det slipper jag ju iaf, nu till min poäng,, hur löjligt beroende jag är av min mobil. Det finns saker jag alltid tittar efter i Handväskan så jag inte har tappat eller glömt det någonstans, ex. mobil, plånbok, nycklar är väl de viktigaste, och jag tittar ALLTID efter mobilen först, den följer mig överallt!

som min pappa brukade säga, vad gjorde man egentligen innan mobiltelefonerna??

Allsång i Karlsborg.

igår eftermiddag bar det av mot Karlsborg,, jag och Sanne mötte upp Emma och Carro nere vid Kanalen (där det var hur mycket folk som helst i lilla Karlsborg dagen till ära, sommarens första allsång och gästartist var ingen annan än Shirley Clamp!

vi satte oss ganska långt bak (i skuggan!!) på en filt och drack vin, sjöng med och hade det jättemysigt! Efteråt satte vi oss på uteserveringen på Idas, jag köpte deras bakpotatisbuffé nu när jag får äta skaldjur igen =) jättegott var det! och så drack vi lite cider..

tack tjejor för en mysig kväll!

Mycket folk som sagt..

jag ville också vara med på en bild :P

jag och Shirley =)


Idag har jag hjälpt Sandra och Jessica med pianokomp när de skulle sjunga på deras kusinbarns dop, jättetrevligt! och det gick så bra så, jag och Sandra hade kokat ihop ett Astrid Lindgren medley och så sjöng de "de vackraste" i stämmor, väldigt vackert!

Ikväll blir det grill och sen kanske en film, Finns folk som yrkar på att jag ska gå ut med dem, men jag tror inte jag orkar ikväll,, är jättetrött! sov inte så bra inatt för Sanne har flyttat sin säng så man har ansiktet mot fönstret och inga bra persienner, ni kan ju ana hur mörkt det var i hennes rum :P

chip o haj!

RSS 2.0