ny kärlek!

Idag rullade det in 3 högskolepoäng till för Hälsa Etik och Lärande kursen jag gjorde i början av terminen..
jag tolkade det som en godkänd tenta även om det var ett arbete vi skrev, och efter "tenta" får man unna sig något fint.. så jag tog ett strög på stan och hittade en helt fantastisk klänning på H&M. Blev kär vid första ögonkastet och jag är övertygad om att den kommer användas flitigt i sommar :D

min nya kärlek


Nu ska jag gosa ner mig i min one-piece i soffan och titta på film! härlig lördagkväll :)

slutsålt!!

jag är överlycklig, stum och förvånad på samma gång!
SSKåls stora valborgsfest sålde slut på 3 dagar :D helt otroligt. Vi är ett litet festeri som lägger ner mycket tid och kärlek på denna fest men det är svårt att slå studentstäderna Uppsala och Lund. Men vi har sålt slut på alla våra 1200 biljetter vilket inte har hänt på flera år (inte såhär tidigt efter biljettsläpp i allafall)

känns såklart tråkigt att behöva säga nej till folk som nu kommer och frågar efter biljetter, men så jäkla skoj samtidigt att folk vill komma på VÅRAN fest!

sitter och skriver på min rapport som ska in 1 maj.. jag har bara diskussionen kvar men där tog det stopp.. blev totalt jätte omotiverad. så då passade en bloggpaus jättebra :D

här är våra snygga märken som vi säljer till festen

Hejdå Uppsala

Har haft en helt underbar helg med frugan!
I lördags var vi som sagt på damsittning med eftersläpp.. Vi åt god mat, sjöng mycket! (i Uppsala har varje nation en egen sångbok!! Hur coolt som helst) se. Dansade vi hela natten lång!
Igår mådde vi därefter så vi tittade på film hela dagen, vi plöjde igenom trassel, love and other drugs och sen hyrde vi filmen hysteria.. Jätteskön chill-dag!
Idag tog vi oss en långpromenad och Sanne visade mig massor av sin fina stad :)
Alltid tråkigt att åka ifrån henne men nu väntar slutspurtsveckan inför akuten och Sanne kommer ner till Linkan till min födelsedag så vi ses snart igen :D
Dags att powernapa lite på tåget så jag är pigg till biljettsläppet ikväll klockan 22.00!!


Damsittning!

Piffade och klara.. Nu ska vi snart cykla på förfördrink :p känner på mig att detta kommer bli en toppenkväll!!!


Semester!

Ja det känns nästan som att jag är påväg till det. Sitter i skrivande stund på tåget till Uppsala för att hälsa på min fru Sanne!
Jag vet att det varit väldigt tyst här några dagar men jag har som sagt väldigt mycket att stå i med akuten och skolan.. Nu lugnar det ner sig lite med skolan då jag betat av mina praktikpass redan (har egentligen nästa vecka på mig med) men den kommer spenderas till att skiva en rapport och fixa klart allt inför Valborg!
Men åter till helgen, den kommer altså spenderas i Uppsala och imorn ska vi på västgötanations damsittning! Gud vad jag har längtat efter det, få gå på sittning utan att vara det minsta ansvarig :) bara kunna njuta och ha det grymt skoj!!
Nu ska jag återgå till min goda chai-latte som jag hann köpa på Stockholms central :)


mycket nu..

herrejösses, nu snurrar det i huvudet..
det jag och mitt festeri har jobbat för sen i höstas är snart här!
vår episka fest på valborg!
vi hade ett långt möte igår, och det är myycket som ska fixas. Jag och Camilla var ute på valla en sväng idag och fixade lite grejer. men det är mycket kvar.
kommer bli bra, men just nu går det mig upp över öronen.

känns även skönt att jag bara har 3 pass kvar på praktiken, det har gått bra men jag är redo för nya äventyr!

dags att fixa lite lunch sen ska jag till just praktiken.

hej å hå!

Bästa föräldrarna!

Igår fick jag min 25års present av mamma och pappa! En fin platt-tv :D blev så himla glad! Nu är det bara synd att jag inte äger en bil så jag kan ta med mig den hem.. Men den får komma med någon annan gång :)


Teletubbies

Mitt nya nickname på mig själv! Jag har äntligen hittat min lila onepiece och fy sjutton vad skön den är!!
Struntar i att det inte är så snyggt, kommer bara ha den hemma (kanske behåller den på om jag ska till Ica) men ni kan vara lugna familjen, jag kommer inte gå på stan i den :p

Påskhelgen är nu över, det är dags att åka tillbaka till Linköping imorgon.. Tillbaka till verkligheten och praktiken. Har varit sköna lugna dagar här i Mariestad men nu längtar jag tillbaka till allt skoj som händer framöver!


Vår..

Även fast det är kallt och snöat idag så kände jag att det inte riktigt passade med en snowboardbild i headern så jag grävde fram en gammal bild ur arkivet istället..
Min kväll har varit väldigt trevlig! Först en god 3-rätters hemma på klävervägen sen hamnade jag på KG5.. Trodde aldrig jag skulle hamna där igen men Top Cats spelade kvällen till ära och det var skoj att se dem live! :)
Dags att sova och se vad morgondagen bringar.. Godnatt


Glad påsk

Nu är det påsk för mig när min fina fina tupp är framme.. Gjorde den på lekis tror jag och den blir bara vackrare och vackrare för varje år som går ;) kanske skulle blivit skulptör! Hehe eller inte. Men glad påsk på er i alla fall!!

Här är det full fart i köket för om en timma kommer det gäster, så jag säger välkommen hit Bengt-Arne! Vi ses snart :)


Vårkänslor...

Får man verkligen inte idag, :p hemma i Mariestad över helgen och jag hade tänkt utmana elljusspåret som finns här nära men tror jag struntar i det för jag har inga dubbar på skorna :p suck! Jag vill ha sol och värme nu!


45min löpning senare...

... Och jag har en fet blåsa i hålfoten... Suck blir att köpa compeed och bättre strumpor. Det är dyrt att träna! :p


Serious running!

Fick hjälp av en väldigt duktig kille på intersport och gick ut därifrån lite fattigare men ett par grymma skor rikare! Nu ska de testas på bandet innan jag ger mig ut i naturen med dem.. Hejdå extrakilon, jag kommer inte sakna er!


Aprilskämt?!

Man kan ju iaf tro det.. Snö liksom? Ne nu är det faktiskt april! Jag vill ha sol och vååår!!


Glasögonormen

Vaknade med ett blodsprängt öga imorse så jag får rocka mina glasögon idag.. Det gick som tur var över på några timmar! Måste sovit knasigt inatt eller något. Men jag trivs ganska bra i glasögonen som tur är. Enda jobbiga är att jag blir så tunnelseende.


RSS 2.0