stolt flickvän!

Igår och idag har Robin spelat inför publik.. och jag har varit en stolt lyssnande flickvän.
 
Igår spelade han och hans bröder i Finspång. Det var marken där igår så jag köpte lite marknadsgodis :)
Idag var det festival i Söderköping och där spelade Robin med sitt band The Grand Station. En stor scen och en stor gräsmatta som publiken satt och lyssnade på :)

min rocker <3
Så skönt att det bara är lördag idag, har en heel dag till att vara ledig :) Efter nattjobb blir man lite dagvill så det känns som att det är söndag...

sol och resturangbesök

Åh vilken härlig vecka det har varit med massa sooooool :)
 
I Onsdags Åkte jag, Maria och Rasmus ner på stan efter jobbet och åt god glass på Bosses, jag är kanske lite tråkig men väljer alltid citronsorbet där, för den är så fasansfullt god!!
I torsdags sågs jag, Maria och Amanda efter jobbet, satte oss först på Överste Mörners för några öl/cider för att sedan gå vidare till Aioli, en tapasresturang i Linköping som aldrig gör mig besviken, de har så goda rätter att jag skulle kunna välja en av allt på menyn tror jag!! blir ju inte sämre av en stor kanna sangria och mysigt sällskap! :)
I fredags var jag ledig så jag hade en lugn och skön dag med tvätt och fix i lägenheten, på kvällen gick jag och Robin ner på stan och åt gott på Brooklyn Bar!
Vi avslutade sen kvällen med öl/cider och Unospelande på balkongen :)
Igår åkte jag, Robin och hans föräldrar till Tranås för att hälsa på Robins pappas moster Karin och hennes sambo Ture, jättemysigt! sen har jag jobbat kväll igår och dagtur idag så helgen har i övrigt inte varit så roande..
Nu sitter jag och tittar på Notting Hill och bara chillar!
 
Nästa vecka blir också spännande, Robin har 2 spelningar som jag ska få avnjuta, först en med sina bröder på fredag och sen med sitt band på lördag! you can now call me a groupie ;)

Mitt i natten blogg

Sitter på jobbet, har hittills varit en lugn natt men fick nyss reda på att Utekravallen äger rum idag och att det tydligen är fullt kaos på akuten.. Vi får väl se om några stackars studenter hamnar här om några timmar med en bruten fot eller arm.. Blir så annorlunda när man själv nu är på "andra sidan" och jobbar som sjuksköterska.
Tänkte ju aldrig så själv som student, då var utekravallen vårens stoora fest, dit ca 3000 studenter vallfärdade och festade natten lång... Själv längtar jag efter att klockan ska bli 07.00 så jag får köra hem och krypa ner i sängen bredvid min älskade! 

happy birthday to me!

Idag är det 27 år sedan jag föddes, vart tar åren vägen?! haha 27 liksom.. det är ju gammalt! :P
 
Började med att jobba dagpass idag, helt plötsligt när jag varit inne hos en patient möttes jag av detta vid min dator, gissa om jag blev förvånad och jätteglad! underbara kollegor jag har!!
Eller egentligen började mitt firande redan i helgen. Mamma och Pappa kom hit i lördags och firade mig tillsammans med Robins föräldrar, bad Robins mamma om en middag för oss alla i födelsedagspresent, och jösses vilken god mat hon bjöd på! kött och potäter som inte gick av för hackor! :)
Till efterrätt hade vi köpt en White Ladytårta, jag köpte en sådan till Robin när han fyllde år och vi tyckte den var supergod så det fick bli en favorit i repris
och självklart fick jag rosen! :)

När jag kom hem från jobbet idag möttes jag av detta :) min fina Robin vad jag älskar honom!
I paketet låg detta fina armbandet!
Kvällen avslutades med att vi gick till Texas Longhorn och åt goda nachos och bluecheese hamburgare :)
Nu sitter vi i soffan och jäser, jag är så himla mätt!
Har haft en kanonfödelsedag! längtar redan efter nästa ;) tror aldrig att jag kommer växa ifrån att ha en pirrande känsla i magen varje födelse dag, det är ju liksom MIN speciella dag :D
 

Akuten

I onsdags var det äntligen dags för lite reunion igen! Jag var supertaggad när jag letade fram alla delarna till min outfit!
Vi sågs i Trädgårdsföreningen och hade lite picnic och träffade många gamla festerister och studenter :) Vädret höll sig nästan hela eftermiddagen, men det började regna lite på sena eftermiddagen, som tur var så bor Victoria i närheten av trädgårdsföreningen så det "problemet" löste vi snabbt!
 
vid 16.30 var det dags att bege sig mot Kårallen och patetbastun! jag hatar ju att basta men jag hängde i omklädningsrummet med flera andra som inte heller ville basta ;) Ellinor och Camilla föll tillbaka i gamla vanor "man tager vad man hittar" och någon timma in i bastandet hade lagt vantarna på just ett par vantar och en akutenjobbare bussarong :)
 
Efter bastun gick vi ner till Maria (via donken) på mellanfest! väldigt trevligt och det kändes som att tiden stått stilla från festerist-tiden!
När klockan var 23 tog vi oss tillbaka till Kårallen för att dansa loss som aldrig förr! Träffade många gamla festerister som jag inte träffat på länge så det var en toppenkväll som avslutades på Baljans dansgolv :)
 
Igår var jag inte piggaste bruden i stan, men jag slängde ihop 2 sockerkakor till Robin och hans vänner när jag kom hem för de hade varit ute och gått första maj tåg och det blev en jättetrevlig eftermiddag hemma i vår soffa!
 
Idag sov jag länge och nu ska jag fortsätta att ligga i soffan och samla energi, inatt väntar natt-jobb går 2 nätter nu så jag jobbar på att vända på dygnet litegrann!
 
 

RSS 2.0