rephelg nr 2

Nu har det gått en liten tid, men efter att vi förlovade oss drog repetionshelgerna igång på allvar med Holgerspexet, både jag och Robin har hängt på teatern och repat och repat, långa dagar men såå roligt!
 
Jag är så otroligt nöjd och stolt över körmedlemmarna jag hittade till årets spex, det känns som ett kanongäng! vi övar stämmor dagarna långa nu för att allt ska sitta till premiären!
 
Idag har vi kört en genomkörare av hela spexet, och herrejösses vilket kaos det var stundtals, men det är ju meningen så man kan hitta problemen och komma på lösningar på dem. :)
Något som är ett stort problem är dock medhörningen, vi i kören hör knappt oss själva i de flesta låtarna, men det handlar ju om osäkerhet också, när stämmorna sitter som ett smäck så blir det ju lättare sen!
 
Fick prova kläder och smink för första gången idag, klänningen är inte fållad och hårbandet har ingen fjäder men det kommer :D
min fina holgerkör
 
En vecka kvar till premiär!! vi är så taggade!
 

förlovad!

Idag är det min och Robins 2-års dag, två år av ren lycka. Jag är så glad att jag har Robin i mitt liv!!
 
För 2,5 vecka sedan var ju jag och Robin hemhemma och då passade vi även på att gå in till Marika på Smycka.. Vi bestämde nämligen att idag var/är dagen då vi skulle förlova oss.
 
Dagen började med att jag jobbade. Igår och idag har jag gått på akuten för att se vad som händer med våra patienter innan de kommer till ortopeden. Har haft 2 mycket spännande dagar, blir nog en akuten-syrra av mig en vacker dag.. men just nu trivs jag bra på ortopeden :)
 
När jag kom hem väntade jag på att min älskling skulle komma hem.. Han kom hem med en stoor blombukett <3
Vi gjorde oss i ordning, sen korkade vi upp en liten flaska bubbel och bytte ringar med varandra, bara han och jag, precis så som vi ville ha det!
Nu får jag äntligen ha den på mig! den har legat här hemma i nästan 2 veckor och lockat, men nu är den min! :D
Vi gick till Gamla Bryggeriet och åt mat, jag åt viltsvin och Robin åt älgfilé.. jättegod mat i en mysig liten resturang!
 
Nu ser vi fram emot att planera vårt bröllop som kommer äga rum nästa år!!

Tack för en fantastisk 2-års dag min finaste! ser fram emot en evighet med dig!!!
 

Skithelg!

Måndag eftermiddag och jag har äntligen gått av jobbet för denna helgen.
Har jobbat fredag, lördag, söndag och måndag och det har varit väldigt tuffa dagar på ortopeden. Överbeläggningar och väldigt sjuka och tunga patienter.. Det har varit väldigt många som behövt opereras men det finns inte nog med operations-team så några av mina patienter har fått ligga och vänta hela helgen på att få opereras..
 
Otillräcklig är nog det ordet som passar bäst.. för vi har dessutom varit kort om folk för att det har bestämts att vi inte ska vara fulla vårdlag på helgerna vilket jag tycker är helt vansinnigt! Alla blir lidande, vi i personalen hinner inte ta rast som vi ska och patienterna får inte den hjälp och omvårdnad de egentligen förtjänar...
USCH och FY säger jag och lägger mig i soffan!
 
Imorgon är jag ledig och då ska jag antingen gå ut och gå en långpromenad om vädret lockar annars blir det en tripp till simhallen!
Jag har utmanat mig själv efter semestern. Inget godis, chips, kakor, bullar fram till jul. Jag är inte nöjd med hur jag ser ut just nu, kläderna började sitta väl tight.. Hittills har jag gått ner 7kg så jag är på god väg! heja mig :D

RSS 2.0