Mariestad

I fredags körde jag och Robin till Mariestad och hälsade på!
Vi kom hem på fredagkvällen och åt god mat som alltid hemma hos mamma och pappa. Sista grillmiddagen för i år, entrecote och tomatris! :)

På lördagen åkte vi först hem till Pihlströms och fikade. Efter det åkte jag, Robin, mamma, Johan, August och Alice till stan. Tina har tyvärr åkt på ryggskott/diskbråck så hon kunde inte följa med.
I helgen var det skördemarknad i Mariestad så vi strosade runt i stan och gick ner till residenset där det hölls en skattjakt för barn. Mycket trevligt och jag träffade några bekanta ansikten :)
 
Här går vi över bron till residenset, det är allt bra fint i Mariestad!
Robin och August. Jösses vad stor mosters lilla kille börjar bli! (och lång!)
Efter en god lunch på stadshotellet körde vi tillbaka till Norrköping
Idag har vi varit ute på Mirum galleria. Robin ville köpa lite nya kläder men det blev inga idag.. får titta vidare!
på eftermiddagen drog jag till simhallen och tragglade fram och tillbaka i 80 längder! 2km klarades av :)
 
Imorn väntar jobb igen!

Uppdaterat!

Idag har jag suttit och bloggat i timmarna många!
Har inte haft lust att blogga på ett tag, men det har ändå hänt många roliga saker under augusti och september så nu tog jag tag i det! Har tidsinställt inläggen bakåt så de ligger på rätt datum, :)
 
Idag har jag tagit det lugnt för i natt väntar jobb igen.. ska jobba 2 nätter nu och sen när jag vaknat och Robin slutat jobbet på fredag åker vi till Mariestad och hälsar på! var längesen nu och vi kommer inte kunna åka hem på ett bra tag efter denna helgen för då drar rephelgerna med Holgerspexet igång! Robin är med i bandet i år så han kommer också vara på scen :)
 
på återseende!
 
 

Kickoff

I helgen var det dags för Kickoff med Holgerspexet!
Vi åkte som traditionen lyder till Marsbäcken lite norr om Västervik.
I år är jag med i produktionen som sångcoach och så ska jag vara med i kören. Och som medlem i produktionen så är man även lekledare på dagen.
5-kamp stod på schemat och jag och Emmy höll i en gren där man fick uppmaning om hur många händer och hur många fötter som skulle vara i backen. Varje lag var 6 personer och vi började lätt med 6 händer och 6 fötter (varje person stod på ett ben med en hand i backen). sen blev det svårare och svårare, den svåraste vi hade var 2 fötter och en hand i backen. Det var 2 lag som klarade detta :)
Här har vi ett lag när de var på 4 fötter och 5 händer i backen.
på kvällen innan middagen gick vi ner till havet och checkade läget
Jag, Emmy, Caroline och Simone
Här har ni Holgerkören 2014 Simone, Lukas, jag, Mårten och Caroline
Kvällen fortsatte med middag och gyckel, kören sjöng tillsammans för första gången :)
Carro ville senare på kvällen ha en tatuering så jag ställde upp som tatuerare med bläckpennan i högsta hugg.
väldigt fin för att vara gjord 03.30 efter x antal glas vin ;)
Idag har jag inte gjort många knop, skönt med vilodag! imorn väntar jobb igen!
 
 


 

Extra nattjobb

God morgon!
klockan är nu 17.30 och jag vaknade för 20 minuter sedan när Robin kom hem från jobbet...
Igår ringde Britt-Marie och frågade om jag kunde tänka mig att hoppa in extra och jobba natt natten som var och natten som kommer.. Hon gav mig en bra deal så jag tackade ja..
Maria jobbade kväll och hon skulle jobba morgon igen så jag roade mig på småtimmarna med att knåpa ihop ett litet godmorgonkollage som jag smsade till henne på morgonen :P
Nu ska jag umgås lite med Robin innan det är dags att köra till jobbet för natt nr 2
 

klinikfest

Igår var det dags för ortopedklinikens dag och fest!
Jag började med att jobba på förmiddagen, men bemanningen kom och tog över redan 11.30. Så gick vi som jobbat morgon i samlad trupp till Missionskyrkan inne i stan. Där väntade god lunch och sen föreläsning med LHCs Klubbdirektör Mike Helber. Han pratade om hur man får en grupp att fungera och gruppdynamik, en trevlig eftermiddag! vi fick även tävla i att bygga högsta möjliga torn med spagetti, tejp och snöre där en marschmallow skulle kunna sitta på toppen av tornet. Mitt lag kom 2a på 61cm. Vi var bara 4cm från vinsten! lite surt men ändå stolta över vårt torn :)
Efter föreläsningen så gick några tjejer hem till Rebecca för att för-förfesta och byta om. Vi gick sen vidare till Sebastian på förfest innan vi åkte till Matverksta´n där själva festen hölls.
Det var Hatt tema kvällen till ära så jag dammade fram min lilla minihatt som jag köpte till en hatt-sittning under studenttiden :)
Vi fick en jättegod buffé till middag och festkommitén spexade och var väldigt roliga!
och självklart var jag teaterapan Emelie tvungen att sjunga lite ;) men det verkade vara uppskattat. Drog några gamla SSKål-gyckel! sorry för lite suddiga bilder, dåligt ljus och mobilkameror funkar inte riktigt...
Från början gick de ut med tävlingen Ortopeden´s got talent. Men fick sen reda på att det bara var jag som anmält mig :P så jag sa till dem att jag kan sjunga ändå men det behöver ju inte vara en tävling..
Festkommitén var dock väldigt snälla och utsåg mig som vinnare ändå och jag vann en jättefin hatt gjord av gips!
 
Tack kära vänner och kollegor för en fantastiskt rolig dag, kväll och natt!

RSS 2.0