mysdag med William

I förmiddags hade min lilla kusin William märkestagning på Ekudden, men han har kommit så långt så han simmar för silvermagistern och då ska man simma 2km. Det hinner han inte på de 40 min som de har märkestagning så jag åkte ner och vaktade honom idag, han var jätteduktig och kämpade på tills han hade simmat alla 40 längderna.
 
 
efter det fick han välja vart vi skulle äta lunch och då fanns det bara Mc Donalds som alternativ. :P Sen har vi handlat och åkte och fikade hemma hos Johan, August och Alice.
lämnade av en väldigt trött William hemma för ca 1h sen.
 
Har dammsugit och moppat här hemma, snart kommer mamma hem då ska vi göra lax och räk tårtor till imorn. och sen ska vi ha vårat lilla midsommarfirande ikväll eftersom jag åker till Hanna i Dalsland imorn!
 
mobil-appen verkar ligga nere just nu så kanske inte blir lika många inlägg i helgen tyvärr. svårt att komma till datorn lika ofta som man kan slänga iväg ett blogginlägg via mobilen..
 
men glad misommar på er mina få men ack så fina bloggläsare!

Glass i hamnen

Cyklade ner till hamnen och mötte upp Johan, August och Alice för en glass och lite lek i hamnen.. Efter en stund tog August glass slut och då var han snäll och erbjöd sig att hjälpa mig med min glass.. Sötungen!


Slöardag!

Idag sov jag ut och sen började jag läsa en bok. En VANLIG bok ;) konstigt att man trots att man har sommarlov nästan får dåligt samvete för att man läser en icke skolbok :p

Igår var jag förbi pihlströms och gungade lite med A&A. Så himla sött när August vill gunga sin lillasyster <3

Sen har jag gått mina 2 introdagar på nya jobbet nu och jag tänker inte skriva om det så mycket för då kommer detta bli en väldigt negativ blogg i några veckor.. Som ny och 2/3s sjuksköterska ser jag saker med nya ögon, och det stället har måånga fel :(

Men tillbaka till något positivt, ikväll ska jag träffa Alexandra :) längesen vi sågs nu eftersom hon läser till läkare i Göteborg och jag läser i Linkan..


Anton 20 år

Var uppe hos kusinerna idag och firade Anton som fyller 20år idag. En lugn och skön söndag. Imorn går jag första introdagen på sommarjobbet.. Ska bli intressant :)

Anton och Isabell innan hennes studentbal


Mamma är hemma!!

Hämtade mamma på Landvetter idag :) fick en jättefin klänning och ett par flip-flops.. Kunde inte undgå hennes ENORMA solhatt hon kom hem med.. Väldigt fin och hela hon kan typ gömma sig i den :p
Nu ska vi hem till Tina o Co. Och äta middag!


Mys i falköping

Är hos pernilla i Falköping och myser med rose och en gammal filmklassiker "Bring it on"
Tror vi är de enda i hela Sverige som inte tittar på fotboll ikväll :p
Imorn kommer mamma hem från Florida så jag ska köra ner till Landvetter och hämta henne :) sen är min lilla roadtrip slut för denna gången. På måndag ska jag på introduktion till sommarjobbet.. Ska bli spännande!


Bispexuell

från och med idag kan jag titulera mig bispexuell :) dvs. att jag är med i båda studentspexen här i Linköping.. Har ju varit koreograf i LISS i 2 år nu. och idag provspelade jag på flöjt för Holgerspexet, och de var nöjda med mitt framförande så jag numera med i "Bandet bandet" i Holgerspexet :D jag ser såå mycket fram emot att vara med i en orkester igen!!

jag 2011 i LISS


imorn åker jag vidare på min lilla Roadtrip.. nästa stopp Falköping och en myskväll med Pernilla!


Jajjamän!

Inatt kom sista högskolepoängen in och därmed har nu alla poäng för termin 4 registrerats :) ingen är gladare och stoltare än jag!!


Bad luck just once again..

Det Sanne överraskade mig med imorse var att vi skulle hoppa fallskärm!! Men tyvärr har vädret inte varit på våran sida och molnen ville inte skingra sig så det blev inställt... :( sån himla otur, blev så förra gången jag skulle hoppa i Karlsborg med. Men skam den som her sig, jag får hoppas på tredje gången gillt :) dags att tuffa vidare till Linköping.

Denna skönhet skulle tagit mig upp i luften.


Oh maj gaaaaaad!

Sanne skämtade om igårkväll "ja men då väcker jag dig vid 07.00 då" ha ha tänkte jag då sover hon som en stock.. Men 06.54 kom hon in imorse med världens bästa nyhet! Skriver mer om det senare för säger jag vad det är så får mamma en hjärtattack ;) måste kila nu!
Weeee vad jag är GLAAAAAD


Godnatt

Ligger i sannes gamla flickrum som nu är gästrum.. Mycket roliga minnen här :) har haft en supertrevlig kväll med Sanne och Anna.. Nu dags att stänga ögon och öron som min pappa brukade säga till mig när jag var liten och inte ville/kunde somna :p


Karlsborg

Sitter hos frugan och dricker ett glas rose. Vi ska snart cykla ner till Idas brygga och möta upp Anna och dricka ett glas vin där nere!
Yassie joinade oss med sin filt :)


Efter..

Tada! Supernöjd som vanligt!! Så skönt med en fri nacke :) nu bär det av mot Karlsborg!


Före..

Nu har håret fått vara långt alldeles för länge, trött på det så jag bokade tid hos Annika på hairteam! Efter-bild kommer om en stund :)


Nästa stopp!

Tiden går fort när man har roligt! Det blev dags att säga hejdå till hanna, nästa gång vi ses är i stockholm för att sen flyga till seattle :D
Nästa stopp blev Trollhättan igen, denna gången för att träffa Emeli.. Galet längesen vi sågs så det var jätteskoj! Nu bär det av hemåt Mariestad en snabb sväng innan jag styr kosan först till frugan i Karlsborg och sen till min älskade lilla bunker i Linköping :)


Filmväder!

Svenska sommaren när den är som bäst! Skönt att jag och Hanna inte har tänkt göra annat än att ligga i soffan och titta på film idag :) mys på hög nivå!!


On the road..

Idag började min lilla roadtrip! Första stop var Trollhättan för att träffa Alexander och hans "lilla" leonberger Loke..
Resan fortsatte sen upp i de dalsländska skogarna upp till Åmål där jag mötte upp Hanna när hon slutat jobba. Vi handlade mat för helgen och sen bar det av till myra där hon och Joakim bor.. Rakt ut i skogen i ingenstans är bästa beskrivningen för vart de bor :p
Vi tog det lite lugnt på em, sen vankades det grill och 2 vänner till Hanna och Joakim kom hit, sen åkte vi alla ner till hoble?! Tror det hette så, Scotts spelade där ikväll.. Blev en riktigt trevlig kväll :)


Hej solen!

Svea rikes nationaldag verkar bjuda på vackert väder :) sitter på första tåget av tre.. Är hemma vid lunchtid! Hej sista sommarlovet, du är efterlängtat!!! :D


fyfan vad jag är BRA!!!

imorse när jag vaknade och nervöst gick in på studentportalen möttes jag av ett stort fint G!

JAG KLARADE TERMINSTENTAN!!! åh, jag är så lycklig! nu är allt klart i Termin 4.
jag är 2/3dels sjuksköterska :D kan knappt fatta det.
i slutet av april trodde jag aldrig att jag skulle klara av allt som skulle klaras av innan jag tog sommarlov
men nu sitter jag här och har klarat ALLT! så stolt över mig själv!

Imorn bär det av till Mariestad och ta det lugnt några dagar innan jag åker på lite mini roadtrip :)
Ikväll ska det firas lite med rödvin och ost och kex!

GLAAAAAD TJEJ

Lite föör lätt ;)

Va ju tvungen att prova chokladmuffins också, herregud! Ska aldrig mer göra muffins i ugn..
Se så perfekta! :D


Första försöket :)

Köpte min muffinmaker idag!! Det tog inte mer än 15 min från att jag började tills jag hade goda färdiga fluffiga muffins

Inte illa för att vara första försöket :)


RSS 2.0