Helgen som varit

Hej och hå..
 
I helgen var det dags för en av Robins vänner Erik och hans nu fru Marie att gifta sig.
Det var en väldigt fin dag både vädermässigt och kärleksmässigt! :)
Jag och Robin
Min frisyr :)
 
puss på dig min finaste!

På söndagen när vi kom hem åkte Robin och spelade golf med sin far.. jag fick nys om att det var lite galej utanför MediaMarkt i Norrköping, så jag körde dit för jag kände inte för att sitta hemma i det fina vädret.. Där var det motorcross killar som hoppade sjuukt högt och så spelade Linus Svenning på scen. Imponerande kille! Hade hört honom innan han slog igenom i melodifestivalen, gillar folk som ändå verkar väldigt jordnära trots att de blir kända.
Linus till höger
Igår jobbade jag kväll, men upptäckte något fantastiskt innan jag åkte till jobbet..
MIN BLOMMA HÅLLER PÅ ATT FÅ NYA BLAD!!
Kanske inte något jättestort för vissa, men i mitt liv är det som att en bebis föds! JAG har fått en blomma att leva vidare :D
bevis!
Imorn är det valborg, en dag då jag så länge jag minns tillbringat i Ahlhagen första åren lyssnandes på mamma när hon och Cantabile kören sjöng in våren, men senare för att själv spela med Mariestads blåsorkester..
sista 4 valborgrarna har jag dock spenderat på Kårallen här i Linköping och imorgon är inget undantag, jag ska hoppa i min fina (skitiga, äckliga) overall igen och leka student för en dag :)

datenight och gröna fingrar

Igår var jag och Robin som jag skrev innan på date och åt på Gamla Bryggeriet!
väldigt mysig resturang, tyvärr hade de tryckt in alldeles för många bord så man satt väldigt nära borden bredvid, som tur var så kom inte sällskapet till vänster om oss förns vi ätit klart efterrätten så vi kunde prata och umgås någotsånär privat :)
 
Jag åt en fläskfilé med halumi och potatisgratäng, Robin åt en viltburgare med pepparrotskräm och rödlöksrelish. Till efterrätt åt vi varsin chokladfondant med gammeldags vaniljglass! behöver jag säga hur gott det var?!
Maten kom väldigt snabbt så vi var lite oroliga för att det skulle vara torrt och tråkigt om det var för mycket förberett men det var supergott!
 
kvällens outfit, nyinköpt klänning från H&M
 
Idag körde i ut till Plantagen och köpte blommor. Köpte även jord för att kunna plantera om de stackars blommor som fortfarande levde hemma... Blev riktigt bra! :)
köket (och blomma till balkongen som syns genom fönstret)
vardagsrummet fick också nya blommor
I eftermiddag ska jag ha produktionsmöte med spexet och Robin ska ut och spela 18-hål med sin far, de har öppnat 18 håls banan i Söderköping för säsongen så de ska ut och testa vad den går för :)
Ikväll blir det mys med taco-paj och mästarnas mästare.
Har varit så skönt att få en ledig helg hemma så jag och Robin har kunnat fixa till det lite här hemma, oftast har jag eller Robin något planerat på helgerna så de bara flyger förbi, (eller så jobbar jag) men denna helgen har varit helt perfekt!
 

Fixardag

Idag har jag och Robin haft en riktig fixardag! Vi började dagen med att åka till Jysk och köpte utemöbler :) äntligen fint på balkongen!! Kändes inte så värt att köpa när vi flyttade hit i September, då hade vi ju dessutom många andra utgifter.. Men nu så! Passade även på att köpa lite påskliljor.
Första lunchen på balkongen!!

Efter lunchen bar vi ut massa skräp och så bar vi ner Robins stora kistor (som tidigare stått på balkongen) till förrådet där vi fyllde dem med andra saker och städade iordning där. Så skönt att ha det gjort!! :) 
Ikväll ska vi testa en ny resturang som heter Gamla Bryggeriet. Jag ville gå ut och fira för jag har fått löneförhöjning!! Heja mig och heja alla andra nyutbildade sjuksköterskor! Ska vila lite nu innan jag hoppar in i duschen!

RSS 2.0