ett år

Idag var det ett år sen min älskade morfar lämnade oss här på jorden för ett nytt liv i Nangijala..
Idag har jag skänkt en extra tanke åt honom och allt skoj vi gjorde under den tiden jag fick vara en del av hans liv.
 
Du är älskad och saknad morfar!
1922-2011

Mammamat!

Nu när jag var hemma så lagade jag och (läs mest mamma) en massa mat!! Lasagne, räkgryta, kycklinggryta och korvstroganoff :D så nu har jag en massa matlådor!! Så himla skönt att ha i frysen och ta fram när matmotivationen tryter..

Imorn är det min första dag på terminens praktik! Ser fram emot det :)

Massa matlådor, tack fina mamma!!!


Mariestad

I förmiddags var jag hemma hos Thomas som hjälpte mig igång med min nya dator och fixade och trixade med den och med min lilla rosa.. Tack för hjälpen!!
På eftermiddagen kom Pernilla hit och vi har suttit och kollat gamla skolkataloger och pratat minnen :)
Ikväll är sista kvällen i Mariestad.. Imorn tuffar jag tillbaka eller nej, jag cruisar tillbaka i en superfin Mercedes ;) och på måndag är min första dag på praktiken! Ska bli spännande och skoj att göra något annat än c-uppsats!!

Tack igen för hjälpen Thomas!


Mosterhjärtat

Befinner mig i min säng i flickrummet på klövervägen! Har haft en mysig kväll med föräldrarna med bakpotatis och skagenröra :)

Var och hälsade på Tina, Johan och minisarna förut och gosade.. Fick se August nya koja och körde tåg på hans supercoola tågbana..
När jag skulle åka hem var han helt uppe i tågbanan så jag sa bara Hejdå och gick, men just när jag skulle stänga bildörren hörde jag EMELIE STOOOOOPP, JAG HAR JU INTE FÅTT NÅGON KRAM!!! Åh mitt mosterhjärta smälte totalt!! Så jag sprang ju såklart in igen och fick en bamsekram :D sen sprang han upp mot sitt rum igen och jag sa "älskar dig August" Som jag alltid gjort men ikväll fick jag "älskar dig med Emelie" tillbaka. Å guud hjärtat svämmade över och tårarna i ögonen gick inte att undvika! Älskade älskade unge!

Kolla hans coola tågbana :)


måndag morgon

Godmorgon!
 
känns att det är måndag, hjärnan är lite som kola, men den ska nog komma igång snart :)
sitter på HUB och väntar på Amanda,, sista dagarna med intensivt c-uppsatsande nu för imornkväll åker Amanda till Barcelona och på torsdag em åker jag hemhem till Mariestad för att ladda batterierna lite!
har inte varit hemma sen Juli så nu längtar jag efter familjen!
helgen har varit bra på alla sätt och vis.. Igår lärde jag ut finalfinaldansen och det gick hur bra som helst :) tror det kommer bli bra!
 
ne som sagt, uppsats var det ja!
kram

Ett roligt break i vardagen!

Igår eftermiddag var det dags för rep med holgerspexet igen, lika roligt denna gången :) Det är en jättebra stämning i replokalen där avslappnat och seriöst går hand i hand, precis som det ska vara!

Snart kommer Johanna förbi och ska hjälpa mig finslipa lite dans. Har fått det ärofyllda uppdraget att göra finaldansen i årets uppsättning.. Det är en jättesnabbt upptempolåt så det är lite svårt att göra koreografi som inte är för snabb men ändå inte ser tråkig och töntig ut..

Imorn är det dags att lära ut den, och det ser jag verkligen fram emot! Det är speciellt att lära ut något du skapat och se andra dansa det sen :)


Uppsats uppsats uppsats

Pjuh! Nu är det sista veckan vi skriver på uppsatsen officiellt denna terminen.. Jag är innerligt trött på det så det ska bli skönt att få gå ut på praktik :)
Repandet med orkestern i holgerspexet har också dragit igång vilket är jätteskoj!! Har verkligen saknat att spela flöjt!
Det var den lunchpausen.. Dags att skriva lite mer.


Något nytt!

Idag fick jag för mig att skulle testa på att göra egna falafel-biffar.. (beställer ofta falafelrulle efter att jag varit ute på krogen) Så jag letade runt efter recept på nätet, hittade några olika och blandade lite bland recepten, och de blev såå himla goda!!!! :D så ikväll och imorn till lunch njuter jag av hemmagjorda falafelrullar!


det rullar på...

Nu har jag hamnat i dethär som jag "varnade" för för några veckor sen..
 
livet rullar på, jag skriver c-uppsats på dagarna, och tränar nästan alla kvällar..
känns jätteskönt att ha kommit igång med träningen så bra igen,
ikväll var jag på Step-pass igen, det passar verkligen mig, och idag när jag kände
igen koreografin var det superskoj!! :) man kunde verkligen ta ut stegen och bara
kötta på!! la mig ner och körde 100 situps efter passet och nu sitter jag här i soffan och
är sjukt nöjd över mig själv!
 
i helgen var jag på inflyttningsfest hos en klasskompis som flyttat från ryd in till stan
väldigt trevligt och så gick vi till NH senare på kvällen,
igår åt jag brunch på pitchers med en vän, helt okej brunch men vete tusan om jag tyckte den
var värd 99 spänn.. :P
 
imorn ska jag ha en vilodag från träningen, men är det så fint höstväder som det varit senaste dagarna
går jag nog ut på en långpromenad iaf! :)
 
kram på er!

energi!

jösses vad mycket det gör att cykla iväg till gymmet och röra på sig! energyboost!!
idag körde jag cx-works som är en halvtimmas intensivträning med fokus på bålen.. gaaalet jobbigt men får man bara in tekniken så tror jag det är väldigt bra träning! satte mål att springa 3km efter det, men dog efter dryga 2.. får ändå ses som ok efter ett träningspass och då jag inte sprungit sen juni.. (fy på mig) men bara att ligga i så är jag uppe i 3 snart igen :) sprang ju trots allt 5km i våras utan att stanna så jag har en bit tillbaka.. men det är kul och skönt att ha något att sträva efter igen!
nu har jag precis druckit en smoothie och tittar på bonde söker fru..
trevlig onsdagskväll på er!

Suck och stön

Kan inte hjälpas att jag blir lite avundsjuk på brudar som bara rodnar lite när de tränar.. Jag spelar inte i den ligan.. Jag spelar i tomatligan istället ;)
Men får se det positiva, syns ju i alla fall att jag tränat! Haha.. Dags att krypa ner i sängen! Thankyouandgoodnight


måndag

då var det måndag igen, en ny vecka framför mig
 
helgen med Holgerspexet var väldigt trevlig!! blev dock sent och sömnen fick offras även denna helg så jag är lite sliten, men har sovit många timmar inatt så nu känns det bättre :)
 
jag och min bordsherre
jag fick vara Tina-vikarie när det gycklades gamla gyckel som hon varit med och skrivit =)
 
Idag ska jag och Amanda ner på stan och reka läget inför vår c-uppsats, hoppas bara det slutar regna snart, för jag är så innerligt trött på regn!!
 
ikväll ska jag på stepp (aerobics) på Medley.. ska bli skoj! Madelene som håller den klassen är superduktig!
 
dags att göra mig iordning, ha en bra dag alla! :)

RSS 2.0