midsommarhelgen

hej hallå!
 
Nu har jag vaknat upp, och kommit tillbaka till verkligheten.. Börjar jobba om 3,5h. Mitt första pass som "riktig" syrra, jag går inte bredvid längre utan idag är jag on my own! nervös som tusan för det men jag är redo, (tror jag)
 
min midsommarhelg var den bästa på länge! tog tåget till Jönköping efter jobbet i torsdags och blev upphämtad av min älskade, så körde vi tillsammans upp till Mariestad.
på fredagen åkte vi ut till stugan i Ålesund och åt lunch, jag passade på att ta årets första (och kanske enda) dopp i Vänern! (inte jättevarmt men inte iskallt heller)
Robin hittade hammocken och trivdes som fisken i vattnet där ;)
Efter lunchen bar det av till Karleby för att titta när de reste midsommarstången..
Jag och min finaste! (tack igen mamma för den underbart fina kransen)
på kvällen åkte vi tillbaka till Karleby, äntligen var hela gänget samlat igen! Det var några år sen sist, men gud vilken trevlig kväll det blev!! Helen och Anton hade gjort jättegod mat, och så spelade vi kubb och andra spel, drack massa vin och hade det bara så bra som man kan!
Sandra, Sanne, Johanna, Jag och Helen <3
<3
På midsommardagen var vi ganska sega hela bunten.. men jag, Sanne, Andreas och Robin körde till Sjötorp och gick längs kanalen..
 
tack alla för en underbar midsommarhelg!!
 

trött syrra!

Har nu gått mina första 3 dagar som sjuksyrra.. har nästan vant mig vid att säga Emelie sjuksköterska istället för Emelie sjuksköterskestudent :P
 
Det är väldigt skoj och spännande att gå till jobbet, men även totalt utmattande, så mycket att tänka på som man inte tänkt på som student, för det har handledaren fixat "automatiskt"...
 
så just nu har jag inte så mycket att skriva om tyvärr för det enda jag gör är jobbar, äter och sover :P
men låt mig bara komma in i det lite så blir det roligare blogg-inlägg sen :)
 
bjuder på en bild på alla fina blommor jag fick på min examensfest!
 

sång

Jag fick äran att få sjunga på vår examensceremoni, och Robin var snäll att filma den andra låten jag sjöng..
så här är det klippet om ni vill höra :)
 
http://youtu.be/uBA8NywWWO8

"Syster Emelie"

Idag är dagen äntligen här!
 
Idag tog jag min kandidatexamen i Omvårdnad och kan nu titulera mig sjuksköterska!!
 
dagen började tidigt, steg upp 05.45 och började fixa mig! klockan 08.00 var vi vid konsert och kongress och förberedde, och klockan 11.00 började vår ceremoni
allt flöt på smärtfritt och det var en väldigt trevlig ceremoni!!
 
efteråt gick vi alla till Stångs Magasin och åt god lunch!!
 
eftermiddagen har spenderats på en filt i solen med min älskling, och ikväll väntar partaj med min fina klass för att fira att vi nu är klara!!
 
en helt fantastisk dag helt enkelt!
klassen
jag sjöng :)
glad nyexad sjuksköterska
jag och min älskling
jag och Amanda

vi vann!

Igår var det sista dagen i skolan, vi hade först möte med vår c-uppsats handledare som bara hade några ord som hon ville att vi skulle ändra, så det gjorde vi på 10 min och SEN SKICKADE VI IN DEN
 
kan knappt förstå att jag faktiskt är klar med den, helt galet!
 
på förmiddagen hade vi kursutvärdering och så bjöd skolan på kaffe och tårta!!
Fina Amanda, min c-uppsatspartner-in-crime! och en väldigt nära vän!
på eftermiddagen hade vi posterseminarium. Alla skulle ha gjort en poster om sin c-uppsats. Vi minglade runt och tittade på varandras posters, och så valde examinatorn ut några som fick förklara sin uppsats i några minuter.. det var även en omröstning om bästa poster, och kors i taket.. Jag och Amanda VANN :D
Kommer få ett fint diplom hemskickat ;)
efter skolan cyklade jag hem till Elena och övad inför examen då jag ska sjunga på ceremonin, det gick jättebra :D ska bli så skoj!!
 
på kvällen kom Robin hit och vi åt gott och sen gick vi ner till gräsplätten neranför mig och delade på en flaska vin och spelade UNO, så himla längesen jag spelade det, men det var riktigt mysigt!
Idag ska vi bara umgås och mysa, vi ska ut till Ikea och gå runt och titta inför kommande höst då vi flyttar ihop :D
 

examenssittningen

I lördags hade vi som sagt (skrivet) examenssittning!
 
En mycket trevlig sittning med gyckel, hyfsat god mat som det brukar vara :P och väldigt trevlig stämning! examensgruppen hade gjort ett toppenjobb för att vi skulle få en så trevlig sittning som möjigt!
 
höjdpunkten för mig var när 4 generationers SSKål sjöng låten jag skrivit, det värmde verkligen i hjärtat!!
enda nackdelen var att det var vääldigt varmt både ute och i sittningssalen så mina fina lockar som jag ägnade 1,5h på att göra försvann väldigt fort :(
 
imorn väntar min SISTA skoldag på utbildningen, ett seminarium och sen utvärdering, har hört att vi får tårta och kaffe också :) känns superskumt att det är min sista dag, men samtidigt skönt! vill ge mig ut i jobbvärlden nu! :)
 
jag och min bordsdam, Camilla
4 generationers SSKål
 

saknar min AC!

fyttirackarn vad varmt det var inatt, hjälper ju inte att sova bredvid en kamin i en 120cm säng + att han typ har ett duntäcke..
Ne det fungerar inte, jag saknar min AC som jag hade i rummet på Klövervägen! I natt låg jag och vred mig 1000 varv och senast jag tittade på klockan var den 02.47 och då hade jag inte sovit en sekund än.. gick då upp och hämtade ett underlakan som jag hittade i robins hallbyrå.. måste ha något över mig, men hans stora typ duntäcke var alldeles för varmt!
lyckades somna tillslut men idag är jag ju tröttare än tröttast..
 
Idag ska jag och Amanda skriva klart kompletteringarna på c-uppsatsen, tyckte att vi blev lite väl hårt bedömda på framläggningen, men det känns som "the story of our lives" gällande den där skituppsatsen!
eller skituppsats ska jag inte säga, vi har fanimej gjort en bra uppsats som jag är stolt över! kommer gråta glädjetårar den dagen högskolepoängen kommer in för den, och då ska jag och Amanda åka ut till en grillplats och ha en ceremoniell bål där vi ska bränna alla papper, alla artiklar som plågat oss sen september... gud så jag längtar!
 
ne, dags att stänga ögonen en sekund eller 2 innan bussen är framme i Linköping!
bloggar och lägger upp bilder från examenssittningen ikväll, riktigt trevlig kväll där vi firade att vi faktiskt tagit oss igenom 6 terminer av utbildningen.. tänka sig, om 5 dagar tar jag examen :D

RSS 2.0