regn i Sydney

Nu ar vi antligen tillbaka i Sydney. Var ute hos Sanne och hennes slaktingar i vackra Avalon i nagra dagar innan vi alla 3 tog bussen in till Sydney igen.. Bor pa samma hostel som vi bodde pa for ett och halvt ar sen nar jag och Sanne var har.

Igar gjorde vi iordning oss och begav oss till Darling Harbour.. och vart (mitt och Sannes) forra jobb Black Bird Cafe =) hade tur for just den kvallen var det 2 som vi jobbade med som inte jobbar dar langre som var dar och drack lite drinkar, gissa om de blev forvanade av att se oss =) superskoj! sa de skulle styra upp nagon middag nasta vecka, Hur skoj som helst!!
Stallet ar heelt omgjort, och har nya agare, sa det kandes nastan inte som samma resturang, men det va skoj anda!
Gick vidare till Cargo-bar dar vi traffade ett gang som firade en killes fodelsedag, hade en supertrevlig kvall, och det blev ganska sent.
Vi gick sjalvklart forbi vart favvostalle 5-star kebab och kopte en kebab var, saa goda!
Nar vi kom till Hostellet, mots vi av 3 polisbilar som star utanfor och in strommar typ 15 polisman?! shit, vad hander tankte vi.. men vi gick in, (fragade forst i receptionen om det var okej att vi gick in) och gick och satte oss i koket pa forsta vaningen och at. da strommar ca 10 poliser till in och staller sig typ dar vi sitter och ater?! vi fattade verkligen ingenting!!! klockan var ju typ 3 pa natten =p men efter ett tag, gick de alla igen, vi vet fortfarande inte vad som hade hant, och kommer formodligen inte fa veta.. hahaha.. sydney i ett notskal.

idag sov vi lange!! och sen gick vi till Paddys Market och strosade runt, jag kopte en ny klocka.. jattefin! lite "killig" i modellen men I like it! (kan lagga in en bild senare, men det funka tydligen inte fran denna datorn) och sen gick vi pa bio pa kvallen.. tycker om att ga pa bio, ett bra kvalls tidsfordriv!

dags att ga till hostellet och mysa, imorn aker Sanne tillbaka till Avalon for att jobba, men vi kommer ses nan mer gang innan jag och Hanna drar vidare,

hoppas allt ar bra med er dar hemma! horde att det borjar bli frost och grejer nu.. brrrrr


Kommentarer
Postat av: Bengt-Arne

Det var ju bra att ni inte hade gjort något så att polisen tog med er.

Kramar BA och Maggan

2009-10-03 @ 19:11:23
Postat av: Mamma

Så mysigt att tjata lite på Skype idag alltid gosigt att se dig Kram till dig och Hanna

2009-10-03 @ 19:26:21
Postat av: Lollo

Ojj...lät farligt de där med poliserna, men ni ser ju så snälla ut så dom förstod nog att ni inte var inblandade i nå dumheter =)

Hade tenta i fredags å ny kurs imorrn. Här har den första snön kommit idag...hehe, får värsta julkänslorna, skickar några flingor till er! =)

Ta hand om er, kram å puss!

2009-10-04 @ 20:53:08
Postat av: Maria o Håkan

Vilka äventyr! En fantastisk video från Ditt bungyjump eller kallades det för canyonswing? Hur får man en sån idé så långt från Mariestad. Du är en fantastisk tjej!!!!

Ha det gott!

2009-10-04 @ 21:42:29
Postat av: Sanne

Tro det eller ej, men solen tittar fram hemma hos mig! Trakigt att innerstan haller sig med regn fortfarande. :(

2009-10-05 @ 05:08:36
URL: http://sanniday.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0