kvällen som inte riktigt gick enligt planerna..

herrejösses vilken kväll..

mötte upp Björn och Linda vid 18.45 på PWH och tog en öl/cider i lobbyn.. Conny kom också dit, och vi gick in till vårt bord.. då fick vi snorkfröken som servitris.. hon försökte nog vara trevlig men det gick liksom inge bra.. Lindas fördrink smakade inte som den skulle men istället för att direkt ta hennes, och gå och göra en ny började hon förklara hur hon hade gjort den osv...

sen efter ett år när förrätten kom in så var den kall, (den skulle inte vara det) så då skickade de tillbaka sina förrätter, jag hade beställt toast skagen så min var det inget fel på den var jättegod :) när servitrisen kom tillbaka frågade hon dem om de visste hur mkt de hade ätit av bröden.. vi satt som fågelholkar allihop.. sen började förklarandet igen, att hon såklart hade tagit nya tallrikar.. men va FAN om en gäst har klagat på maten gör man väl såklart en NY??

När de sen upptäckte att duvbitarna fortfarande var kalla men svarta för de hade bränt på dem i några sekunder.. och sen hade de hunnit svalna..
Efter det gick vi till Farfarshörna istället och åt jättegott :)

men usch vad en enda kväll kan förstöra mkt.. kommer ta ett bra tag innan jag går till PWH igen, vilket känns jättetråkigt för det har alltid varit så himla god mat där! jag hoppas verkligen att kocken bara hade en dålig kväll som råkade gå ut över oss..

dags att släcka ögonen, imorn är det backen som gäller!! :)

Kommentarer
Postat av: Bengt-Arne Collberg

Träkigt det där med maten, men ha det bara bra

2011-01-20 @ 10:17:09
Postat av: Linda

Ja den kvällen..........men vi fick ju varm mat till slut;)

2011-01-26 @ 11:42:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0