stora fixaredagen!

Idag har jag och Robin fixat och donat i lägenheten hela dagen!
 
Vi började med Sovrummet. Vi hade äntligen skaffat allt vi behövde för att bygga ihop vår sänggavel.. Så vi började med att häfta ihop den, och igår hittade jag äntligen en tavla som vi kunde ha över sängen.
resultatet blev toppen! är så nöjd :)
Sovrummet (samma tyg i sänggaveln som i gardinen)
Närbild på gavel och tavla
Vi fortsatte till köket, tog en byrå från hallen som vi egentligen bara ställt där för att vi inte visste vart vi skulle ha den. Nu fick den bli kaffebryggare och Tassimo byrå, och så fick vi upp en tavla som bara stått och väntat på att bli upphängd på väggen :)
Vidare in i vardagsrummet.. Där hade vi hittat en hylla som vi ville ha över tv:n. Började med att mäta noga med vattenpass så den skulle bli rak. Borrade 4 hål och insåg sen att gipspluggarna inte skulle gå in. Körde till Bauhaus och rådfrågade en kille där, slutade med att vi köpte ett större borr.. sagt och gjort så borrade vi igen och då fick gipspluggen plats! Började skruva i skruvarna så de skulle expandera bakom gipsskivan.. 1a gick bra, 2a gick bra, 3dje krånglade litegrann men satt snart på plats men så kom vi till sista pluggen, den bara snurrade och snurrade, vi blev mer och mer frustrerade.. Efter samtal till både min pappa och Robins morfar så insåg vi att vi behövde en såndär expander tång... Ingen av oss ville vänta till efter jul då vi kunde låna en, så vi tog åter igen bilen till Ingelsta, denna gången till Jula där de hade såna tänger för 59kr. då gick det strålande! Det kostade oss totalt 75kr (borr och tång) extra men nu är hyllan där och vi är jättenöjda!
Visst blev det bra! :)
När vi ändå hade fixat i nästan alla rum, skruvade vi upp den sista gitarr-hållaren och en tavla i lilla sovrummet också. Det blev också kanonbra!

Så himla skönt att ha allt fixat! Nu känns det som att vi är klara med fixandet för nu i alla fall :)
Nu ska jag jobba i 4 dagar och sen får jag äntligen lite jul-nyårs ledigt!
 
 

Kommentarer
Postat av: Bengt-Arne

Vad snyggt det blev. GOD JUL på er

2013-12-23 @ 17:02:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0