Flashdance!

I helgen var jag uppe i Stockholm-Uppsala för att träffa frugan!
 
Gick upp tidigt och lockade håret dagen till ära. Här väntar jag på tåget och såg ut som en tönt när jag tog massa selfies, men vad gör man inte, haha
Kom upp till Stockholm på lördag förmiddag och mötte upp Sanne på centralstationen. Vi strosade runt i Stockholm tittade lite efter brudskor åt mig men jag får nog vänta tills i vår när det kommer mer vita skor igen, för jag har inte någon lust att betala en herrans massa pengar på skor jag kommer använda en dag.
 
På eftermiddagen var det så dags för årets musikalbesök Flashdance! Vi rycktes med direkt från början och jag satt med ett stort leende på läpparna hela föreställningen. Jösses så bra den var!!
Förväntansfulla tjejer innan föreställningen började!
Efter föreställningen mötte vi upp Marika och gick till Vapiano för att äta god pasta! Tyvärr så var min väldigt oljig denna gången så jag njöt inte lika mycket som sist, men det var gott ändå.. Väldigt mysigt att få lite qualitytime med Marika också.. Vi hinner ju tyvärr inte träffas så mycket nu för tiden när jag jobbar och hon läser i Stockholm.
Hon skjutsade mig och Sanne till tåget på kvällen och vi åkte hem till Henne och Andreas i Uppsala. Planen var att gå ut på kvällen. Jag var väl sådär taggad men Sanne hade sagt att hon såg fram emot det. Sen när vi varit hemma hos dem ett tag så fråga Sanne om jag verkligen ville gå ut. "nej, jag trivs bättre i soffan" sa jag varpå Sanne drog en lättnadens suck och jag lika så.. Jag menar vi är ju inte 18 längre. Så myskväll hemma i Uppsala blev helt perfekt :)
 
Söndagen så sov vi ganska länge sen hjälpte Sanne oss lite med inbjudningskorten som vi ska skicka ut i början på nästa år! Självklart blev det en hel del bröllopssnack, men inte mig emot! ser så fram emot 2015 och allt skoj som kommer hända!!
 
Helgen har varit helt perfekt! Kom nyss hem till mitt palats och nu väntar en jäkla massa jobb i December då jag ska vara ledig en hel del i Januari och Februari.. bara att bita ihop och köra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0