Koh Samui

Nu ar vi framme pa Koh Samui (eller Kossa mu som Thomas sa fint sa det igar =P)
Borjade med att vi gick upp i ottan (07.00) =P och at frukost..
vid 8.30 kom det en minibuss och hamtade oss och sa akte vi till En typ buss station. Det tog ca 2 timmar. Dar fick vi vanta i 1 timma. Sen kom det en annan minibuss och hamtade oss. och det va minibussarnas Rolce roys (eller hur de nu stavas) huur fin som helst! typ skinnfatoljer inuti =) meen den lyckan varade inte sa lange, for bra for att vara sant liksom. Efter 10 minuter fick vi byta till en "vanlig" stor buss. som dessutom pga allt regn typ lackte ut med sidorna sa man kunde inte sitta vid fonstersatena =P Akte med en i 1 timma sen fick vi ga pa en farga som hade gaanska manga ar pa nacken. satt pa den i ca 1,5 timma och sen var vi antligen pa Koh Samui.
Tog en taxi till Sea Breeze bungalows dar vi bokat rum. Rummet ar jattefint, basic men fint! och det basta av allt ar att over vagen ligger Sea Breeze hotel dar det finns pool som vi pa Sea Breeze bungalows har tillgang till =D yey! jag alskar pool! Har efter manga manaders resande lart mig att uppskatta hav, men pool vinner i alla lagen!!
Ska ga tillbaka till vart rum och bara "va" lite nu.. Kanner oss lite sega efter resandet sa vi tar utforskning av byn pa morgondagens agenda istallet..
och igar brot vi aven 2 veckor kvar av resan strecket.. nedrakningen har borjat. 13 dagar kvar..
puss o kram!
Ps: vill skicka en varm halsning till alla knivar i varlden. JAG SAKNAR ER!! Thailandare tycker att man ska ata allt med sked eller gaffel.. suck!

Kommentarer
Postat av: thomas

Njut av dom sista varma veckorna ni har. Jag ska konvertera hela min lägenhet till en bastu, för denna kylan och blåsten vi har här hemma är värre än en istid!

2009-11-04 @ 13:55:40
Postat av: Bengt-Arne

Kul att allt fungerar det är väl kul att åka buss och fä se lite, ha det bra

2009-11-04 @ 18:08:02
Postat av: Malin

Gillar om det du skrev! Roligt att se en del schyssta saker och inte endast det generella grejerna som man kan se om varenda dag. ;)

2010-09-22 @ 18:54:18
URL: http://royalorchidholidays.se/hotell/krabi/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0