Helg!

Efter en hård veckas slit har nu jag och Amanda äntligen tagit helg! Vi mailade nyss allt vi skrivit hittills till vår handledare då hon ville ha det senast måndag morgon, och jag är förbaskat stolt över oss! Hoppas bara att vår handledare inte tycker allt är skräp.. :p både jag och Amanda har en förkärlek till talspråk men vi har verkligen försökt undvika detta!

Ikväll ska jag träffa en kompis och äta något gott och titta på film, perfekta fredagsnöjet :)

I helgen ska jag iväg på kickoff med det andra spexet i Linköping holger som jag kommit med i.. Lite roligt att de har exakt samma packlista som LiSS hade förra helgen förutom att de skrivit med resorb ifall man blir uttorkad (motverka bakishet) haha ;) ser fram emot detta!!

Och så har jag och pappa bokat skidsemester! 13-17/1 kör vi till Tandådalen :D sååå himla lycklig över det! Du och jag pappsen <3


C-uppsats

Såhär ser det ut där jag och Amanda sitter på HUB.. Böcker och papper överallt och vi sitter fast. Är väldigt trögt att komma igång med ett såhär stort arbete! Ska försöka hitta på andra saker att göra de närmaste 4 veckorna annars kommer min blogg bli den tråkigaste ever :p men för nu så är dethär min verklighet... Skrivaskrivaskriva!


Missmudden

I helgen har jag varit på kickoffhelg med LiSS (Linköpings studentspex). Det har varit jättetrevligt! Igår hade vi gruppövningar, sångträning, dansträning och så avslutades kvällen med en sittning med jättegod mat och sen dansade vi långt in på småtimmarna..
Idag har jag varit ganska seg :p men har ändå läst igenom material som jag behövde läsa inför ett ideseminarium jag ska på imorn.
Nu börjar en månad av c-uppsatsskrivande.. Herrejösses, har inte riktigt förstått att jag faktiskt går i termin 5 redan..

Ville visa ett träd som fanns där vi var, det var så majestätiskt och vackert!


Regn och rusk

Att vakna upp till regnsmatter på fönsterbläcket kan vara jättemysigt, om man har någon man tycker om
Bredvid sig och ens planer för dagen är att bara vara hemma och greja..

Det är inte lika mysigt när man måste cykla till skolan...

Men thank god its friday! Denhär veckan har varit omtumlande och energikrävande. Ska bli skönt med en lugn helg och ladda batterierna!

Ps. Mamma och Tina, det är inte någon svenska/engelska uppsats jag skriver här utan MIN blogg! ;) jag bryr mig inte om det kanske blir något stavfel här eller där. keep that in mind..


älskade föräldrar!

hela min uppväxt har mamma alltid använt sig av Marias ordspråk i Sound Of Music "when god closes a door, he allways opens a window" och igår såg jag båda mina föräldrar som gud..
 
jag har återigen blivit placerad utanför Linköping på praktik, vilket hade varit okej om det inte varit så att jag redan pendlat till Borensberg och Motala altså 2 av 3 praktikterminer (man har bara 5 dagars praktik/studiebesök första terminen, så den räknas knappt) så då pratade jag med praktikansvarig lärare, som gav mig motiveringen att de försöker placera en så man inte ska få pendla och att "det är ju kortare till Mjölby än Motala iaf"
men så kollade jag upp vart i Mjölby just min praktikplats låg, och hurra,, den ligger i Skänninge, dvs 20-25 min buss EFTER att jag tagit pendeln till Mjölby.. Jag skulle altså behöva pendla ca 50 min minst och förmodligen komma försent några dagar eftersom tåg-buss byten inte alltid sker så smidigt i Svea rike..
 
kände inte att någon lärare lyssnade på mig så jag ringde hem till mamma i ren frustration för hon lyssnar iaf alltid. och då fick jag svaret "kom hem och låna en av våra bilar en månad då Emelie"
jag tror inte ni förstår hur mycket det betyder för mig mina älskade föräldrar!! jag gick från skoltrött och hopplös till att se fram emot kommande praktik och fortsatta studier.
 
NI ÄR GULD VÄRDA! utan er mamma och pappa, vore jag ingenting, tack för att ni alltid är på min sida och ställer upp för mig.

Veronica Maggio

Igår efter Norrköpingsföreläsningarna var det dags för KALAS-mottagningen.. 3dje och förmodligen sista året jag gick på den, mässan var sådär iår, den kändes större när jag var "nollan" men det kan ju också vara så att jag kände igen alla "bås" på mässan i år :P
 
på kvällen cyklade vi tillbaka dit och drack en cider, sen var det dags för kvällens konsert, Veronica Maggio. Det var en mycket trevlig konsert, hon var så ödmjuk i sitt scenspråk och sin attityd.
(sen är det bra låtar att sjunga med till så det är ju skoj med)
snygg scenuppbyggnad med lamporna var det också!
Lovisa, Amanda och jag

Norrköping

sitter återigen i Norrköping på föreläsningar. Idag fick jag dock lyx och åkte bil med Amanda!
jag längtar efter att ha råd med bil så man kan ta sig runt lättare, behöver ju ingen nu som student men fasen va skönt det är med friheten en bil ger!!
 
ikväll är det kalasmottagningen som gäller, och årets artist är Veronica Maggio. Ser fram emot det jättemyckert :)
 
ne, tillbaka till geriatrikföreläsningen...

RSS 2.0