Min pappa är den bästa!

För trots att jag nu faktiskt är 25 år gammal(ung) ^^ så skickar han alltid Bamses julkalender till mig för han vet att jag älskar den och att det inte blir ngn riktig jul utan den.. TACK PAPPA <3

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/786867/images/2012/pic_50b5c05f9606ee3691e99d71.jpg" class="image">


Rephelg

Helgen som var spenderade jag mestadels på nationernas hus, holgerspexet har premiär om en vecka och vi hade rephelg.. Sjukt skoj att spela så mkt flöjt igen, visste inte om hur mkt jag saknat det!
Imorn går jag min sista dag på praktiken, skönt men vemodigt på samma gång.. Resten av veckan är det bara tentaplugg och repande med Holger som gäller!!

Här är Trevor, jag och Kerstin skapade honom under kickoffhelgen och sa då att han skulle vara med under föreställningarna och ge oss kraft, så nu bor han på mitt notställ :)


Jäkla skit fot!

Trodde att jag hade tränat upp musklerna i foten ordentligt men ett litet snedsteg vad allt som behövdes för att den skulle vika sig igen och jag hörde det välbekanta knaket och den direkta smärtan som hör till... :( tog mig hem från gymmet innan adrenalinet släppt helt men fick sen ringa Amanda som var snäll och kom och lindade foten. Nu ligger jag här med foten i högläge och håller alla tummar jag har och några till att jag ska kunna stödja på den imorn... Man blir ju så handikappad när foten är skadad :( JÄKLASKITFOTVADJAGÄRTRÖTTPÅDIG!!!!! Suck!


Snacka snyggt

Idag är jag i Norrköping och tenta-pluggar nu på fm..
Vid lunch ska jag gå på en "snacka snyggt" föreläsning med Elaine Eksvärd - en retoriker som kommer och föreläser.. Ska bli jätteintressant att höra om hon har några bra tips inför kommande arbetsintervjuer :)
Men nu, tillbaka till plugget


Uppsala!

Igår flydde jag Linköping och hoppade på tåget upp till min kära fru Sanne :)
hon fyller nämligen 25 på måndag och det måste ju firas!!
 
igår när jag kom upp åt vi god soppa och tittade på chickflick. Idag gick vi en sväng på stan, ett par nya jeans fick följa med mig hem :) upptäckte nämligen att det var hål i mina mörkblåa och då är det dags att byta ut dem.. sen har vi fixat och grejat inför ikväll, lagat massa mat och haft det allmänt trevligt!
 
Ikväll ska vi äta trerätters och sen får vi se vad kvällen erbjuder, utgång eller hemmakväll vi får se! har iaf införskaffat mig ett gästleg som man behöver om man inte pluggar i Uppsala, så jag hoppas nog lite på att vi går till någon nation minsann :)
 
här har Andreas dukat iordning jättefint, och på bordet ligger redan förrätten, franska Galetter med spenat, getost och rostade pinjenötter :)
 
 

RSS 2.0