sydney sydney sydney

Nu har vi varit i centrala Sydney i nagra dagar, Efter att Sanne akte tillbaka till Norra Sydney har jag och Hanna varit tvattakta turister! precis som det ska vara..

i Mandags gick vi och strosa i affarer och lokaliserade ett tvattstalle som vi gick och lamnade var tvatt hos igar for tvattmaskinerna pa vart hostel ar jattedaliga sa det lonar sig att ga ivag med tvatten, sa den ska vi hamta nar vi ar klara har.. tvattad, torkad och vikt for 10$ var.. vilket KAP!!!! =)


Igar tog vi oss ner till Darling Harbour och gick i kopcentrat dar lite, drack en latte pa "trabryggan" dar och bara njot innan vadret blev daligt (det har typ regnat varje kvall har)

Idag tog vi pa oss ga-skorna och borjade traska.. gick ner till Operahuset och tog kort som en akta turist ska och strosade sen runt i nagra timmar till, kanns i benen nu kan jag lova!

och vi har aven andrat vara planer lite.. Filippinerna har ju tyvarr rakat ut for lite olika naturkatastrofer och det kanns inte som ett land som varken jag eller Hanna vill aka till, men sa lange UD inte sager att det ar farligt att aka dit sa fick vi inte andra var resplan till nagon annan destination, sa vi fick helt enkelt andra datumen lite sa vi far nu 23 timmar i Manilla installet for 2 veckor som det var tankt fran borjan, det kostade oss 1000kr men det ar det absolut vart for vi vill inte aka nagonstans som vi inte kanner oss sakra. Sa nu kommer vi hem den 17de november istallet for 1a december..


Horde att det har snoat ganska mycket i Idre, =) helt galet.. det ar ju bara borjan av oktober! Men det badar ju gott infor vintern, inte for att jag tror att snon kommer ligga kvar, men anda!!


ne, dags att hamta var tvatt ;) hahaha.. alskar att lata rik!

Sydney fran flyglanet!

Harbour Bridge

Sydney Operahouse!


Sydney tower


Kommentarer
Postat av: Bengt-Arne

Kul att höra från dig ha det fortsatt bra.

BA

2009-10-07 @ 11:14:50
Postat av: thomas

En liten vindpust så hade du nog blivit den ofrivilliga simmaren, haha!

2009-10-07 @ 14:00:30
URL: http://djuping.blogg.se/
Postat av: Mamma

Skönt att det ordnade sig med ombokningarna hälsa Roleen kram

2009-10-08 @ 21:56:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0