bugg och finbesök

Herrejösses vilken klockren danskväll det var igår, jag och Heléne fick låna klasskompisen Patriks bil och körde ner till Jönköping där casanovas och sannex spelade
golvet var lite halt vilket känns i vaderna idag.. men det var så många bra dansare där! :) en enda stor glädjekväll! lärde mig lite nya turer och en kille jag pratade med efter att vi hade dansat kunde inte tro mig när jag sa att jag aldrig tagit några buggkurser :) sånt blir man väldigt glad av..

Idag fick jag finbesök här i Linkan av mamma och pappa :D pappa hjälpte mig med lite småsaker i lägenheten, typ byta lysrör i badrummet för de lamporna började lägga av dagen innan och lite annat smått och gott. Mamma hade varit jättegullig och sytt jul/adventsgardiner och matchande löpare till mitt soffbord så nu är det jättefint här i lägenheten.. vill bara pynta nu med mitt julpynt som de tog med sig, men får väl vänta någon vecka eller 2 :P

Vi åkte även till Ikea, Maxi och Biltema :D lycka.. så nu har jag mat ett tag framöver och nya kastruller att laga mat i :)

Har precis tittat på dansbandskampen på SVT, Shit vad Elisas var grymma ikväll.. så skoj att se att det går så bra för några man faktiskt "känner" sjukt stolt! hoppas och tror att de kommer ta hem hela tjottabalongen. Hejja Hejja!! :)

Elisa´s (klicka på namnet för att komma till Elisas blogg)

Kommentarer
Postat av: Bengt-Arne

Det är väl kul med lite besök ibland

2010-11-21 @ 19:23:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0