men för ända in i helv....!!!

åååh så trött jag blir! när ska min otur ta slut??

Idag satt jag på HUB och skulle boka sista minutenbiljett till Sthlm imorn, åker upp lite spontant och har myskväll med Marika och Micke :D har inte träffat henne sen... eeh april?! kommer inte ihåg men längesen iaf..
men när jag skulle trycka på sista betala knappen så fick jag bara felmeddelande...
tänkte att jag försöker igen när jag kommit hem, kanske va något med att jag satt på skolans nät eller nåt..

fick ju låna en kompis extracykel men hann bara ta 3 tramptag nu när jag skulle hem, sen trodde jag att kedjan hoppade för tramporna bara snurrade (ja ni vet) tittar ner, och nejdå.. där ligger kedjan på backen den gick AV! faan! bara att leda cykeln tillbaka till cykelstället och ringa Stefan, som tur var så blev han inte arg utan sa typ att den har krånglat ett tag så det var inte så oväntat.. men ändå...... suck!!

promenerade ner till stan och köpte mig ett busskort, och pratade med mamma som försökte boka tågbiljett åt mig men hon kunde inte heller, och senare fick jag reda på att swedbank har tekniska problem med sin telefonbank.. ringer då sj och står i kö 10-15 minuter.. när jag kommer fram så får jag bara svaret att de också har problem så de kunde inte heller boka åt mig..
NEHE.. bara att ta på sig ytterkläderna igen och traska ner till centralstationen.. så nu har jag äntligen min sista minutenbiljett iaf.

men vad kommer härnäst???? jag tror jag får linda in mig i en madrass och gå i ide. annars hoppar jag väl på kryckor också innan veckan är slut, peppar peppar TA I TRÄ!!!!

riktigt trött på motvind nu!

Kommentarer
Postat av: Bengt-Arne

Det kommer att vända ska du se vigtigt är väl att utb. går bra många kramar om det hjälper

2010-11-17 @ 08:33:04
Postat av: Louis

Hoppas verkligen att du får det lite lugnare framöver med mycket mindre otur och mer tur tur tur! En stor lottovinst eller nåt! Det kan du baske mig vara värd efter allt krångel. Hoppas du får det kalaskul i Stockholm sötnos! <3

2010-11-17 @ 10:31:46
URL: http://louisthorell.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0